Elektromobily
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeCitroën C5 Aircross do zásuvky prozrazuje české ceny. Výbava rozhodne, jestli vám stačí milion
26 komentářů
_Karel_
Cena cca v mezích konkurence.
Předpokládám, že pohon je +- identický s DS7(kromě výkonu), a ten tu kesumb docela chválil, že funguje dobře. Auto se mi líbí, ale kufr je tedy docela bída, přestože ho baterky nezmenšily. Nemít v r.2020 možnost vyhřívání volantu, to se taky moc nepovedlo, o AWD nemá cenu mluvit, inu francouzské SUV s pohonem jen na předek.
Ad cena - s nějakými bonusy 50t při protiúčtu bych moc nekalkuloval, nevěřím tomu, že mi o těch 50t automaticky nesníží nabízenou cenu za výkup.
Předpokládám, že pohon je +- identický s DS7(kromě výkonu), a ten tu kesumb docela chválil, že funguje dobře. Auto se mi líbí, ale kufr je tedy docela bída, přestože ho baterky nezmenšily. Nemít v r.2020 možnost vyhřívání volantu, to se taky moc nepovedlo, o AWD nemá cenu mluvit, inu francouzské SUV s pohonem jen na předek.
Ad cena - s nějakými bonusy 50t při protiúčtu bych moc nekalkuloval, nevěřím tomu, že mi o těch 50t automaticky nesníží nabízenou cenu za výkup.
Hele ale ten predokolkovej hybrid od PSA se prej chova o dost blbejc takze bych to moc bez vyzkouseni nechvalil. To 4etense nebo jak se to jmenuje fungovalo slusne, lip nez volvo t8
kari.laz
S 2.0 HDI a 4x4 by to šlo.... no ale ...prostě PSA 😁 😁 😁
Hele, já s vozy PSA jezdím někdy od roku 2008 a nalítal jsem na nich velmi spokojených skoro 700.000 km - a dosud nikdy mne nenechaly ve štychu.
Ale je fakt, že mi trhá srdce, když vidím, co se stalo z Citroënů 😞 Z automobilky, která byla vyhlášena svými krajně nekonvenčními řešeními a jejíž hydropneumatické pérování se kvalitou vyrovnalo vozům o jednu až dvě kategorie vyšší, se stal výrobce jakýchsi bezpohlavních bublinoidních samohybů, které vypadají jak vožužlaný kousek mýdla - a u nichž to, co Citroëna dělalo Citroënem (tedy hydropneumatické pérování) už dávno nenajdeš.
Nakonec i sám fakt, že vrcholným modelem evropského Citroënu je právě C5 aircross, podle mne ukazuje úpadek značky zcela zřetelně
Ale je fakt, že mi trhá srdce, když vidím, co se stalo z Citroënů 😞 Z automobilky, která byla vyhlášena svými krajně nekonvenčními řešeními a jejíž hydropneumatické pérování se kvalitou vyrovnalo vozům o jednu až dvě kategorie vyšší, se stal výrobce jakýchsi bezpohlavních bublinoidních samohybů, které vypadají jak vožužlaný kousek mýdla - a u nichž to, co Citroëna dělalo Citroënem (tedy hydropneumatické pérování) už dávno nenajdeš.
Nakonec i sám fakt, že vrcholným modelem evropského Citroënu je právě C5 aircross, podle mne ukazuje úpadek značky zcela zřetelně
Já mám na PSA ještě více než ty 😉 . Takže kritika z mé strany by měla být přijatelná 😄
Dokonce jsem kdysi měl na 2.2 HDI 550000 a motoru nic nebylo. Dokonce původní dvouhmoťák i vstřiky. Jediná výměna byla ve 380000 lamela spojky a turbo, kde praskla uvnitř osička.
Dokonce jsem kdysi měl na 2.2 HDI 550000 a motoru nic nebylo. Dokonce původní dvouhmoťák i vstřiky. Jediná výměna byla ve 380000 lamela spojky a turbo, kde praskla uvnitř osička.
No vždyť jo 😁
Každému vyhovuje něco jiného :yes:
Každému vyhovuje něco jiného :yes:
Jenže poslední dobou dělají spíše kočkopsy, než něco, co by měl člověk chtít. Bachratá polosuv bez přidané hodnoty, diesely, které měli skvělé omezují a motory mají jen 1,2 tříválec a 1,6 ale tam to taky omezují. Takže co z toho nakonec zbude...
Taky mě moc neberou ALE to co se nám líbí znamenalo děsivý PRODĚLEK
To co se v diskuzích moc nelíbí = raketový vzestup značky
Podnikání není o tom co se líbí v diskuzích ale o tom co se prodává
Plus dřívější vrchol Citroën se dneska jmenuje DS
To co se v diskuzích moc nelíbí = raketový vzestup značky
Podnikání není o tom co se líbí v diskuzích ale o tom co se prodává
Plus dřívější vrchol Citroën se dneska jmenuje DS
Hele už konečně chápeš = že bez dotování dieslový motory v osobácích = nedávaj smysl a sou nekonkurenceschopný?
Hele už si vymyslel kde chceš brát ten https😐/denikreferendum.cz/…je-most-do-pekla kterej stejně jako ropu https😐/www.idnes.cz/…51539_igsvet_tom nemáme? Elektřinu SI vyrobíme https😐/cs.wikipedia.org/wiki/Gemasolar ve dne v noci jen tím že slunce svítí, vítr fouká a voda teče
A moc rád bych znal jeho odpověď = ale ani na naftu kterou FURT DOKOLA propaguje ani na plyn kterej totéž = zatím neodpověděl. Jen dál a dál a dál a ... opakuje plynafta plynafta plynafta...
někdy pod nickem Kylie
někdy pod nickem Hamunasakra
a kdo ví, možná i pod nějakými jinými jmény.
To víš, když už se loni v létě(??) přiznal / přiznala ke své psychické poruše (Aspergerův syndrom), tak potřebuje každým příspěvkem dokazovat, že jím skutečně trpí 😁
Ojojojojojojojojoj, tož to budeš brzy zhamunomasakrován 😁
Hele z barelu ropy dojedeš dál víc km😒br /> a) na naftu
b) na benzín
Hel3 bez dotování nafty bude poměr benzínových a naftových motorů v osobnich autech
a) zase ca 50:50 kam se dostal
b) při tržních cenách nafty spíš tak 95 k 5%