Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Chevrolety s novými turbodiesely: první jízdní dojmy

17 komentářů

Klaudius
Objem 2 litre...zisiel by sa aj mensi motor, najma tam, kde su mensie objemy danovo zvyhodnene. Inak v clanku, kde sa pise vyslovene o motoroch, ich vlastnostiach a dojmoch z jazdy, mi vyrazne chybaju tabulky parametrov, porovnavacie tabulky s konkurencnymi motormi a najma grafy s vykonovymi charakteristikami motorov...
Ricardo
Tohle je jediný způsob jak se může Chevrolet prosadit mimo země bývalého SSSR
Aneb TDImil promluvil... Jinak vedle fanatiku i v Cesku existuji lide, kteri koukaji na to, kolik muziky za dany ranec penez. Navic Chevy vypada z korejcu IMHO nejlepe.
Ricardo
Nejsem TDImil, teda ne že by mě diesely vadily, tohle období jsem překonal. Hlavně konstatuju realitu. Spousta lidí si pořídí nafťáka stejně jeho klady nevyužije, je to prostě hit. U nás ani tak ne, ale v Německu, Itálii apod. se diesely kupují na popjíždění do města. Statusový symbol, dokonce bych řekl trochu luxus, určitě rozmařilost. Na to musí Chverolet reagovat a taky reaguje :yes:
Ricardo
Tohle je jediný způsob jak se může Chevrolet prosadit mimo země bývalého SSSR a Balkánu.
Ricardo
Omlouvám se, nějak se to dvakrát samo... nechtěl jsem si přivlastnit diskusi 😄
V teste sa spomina "vysoka spotreba" benzinovej verzie Lacetti 1.8 16V, v tunajsom teste Daewoo Nubira 1.8 16V je vsak vnimana ako pozitivna. Citat: Pozitivním momentem je i spotřeba, která se pohybovala v rozmezí cca 7,5 při každodenním civilním ježdění až po 9,7 při dynamických zkouškách; zejména druhá hodnota je s ohledem na rozměry auta pozitivní.
Takze s tou spotrebou to - pri troche snahy - nemusi byt pri benzine vobec zle. Samozrejme, rozdiel 30 tisic dost favorizuje dieselovy variant.
Mám Lacetti 1.8 16V Sedan a když jsem to zkusila dá se jezdit i pod 7.0, ale jelikož se moc nesnažím tak jezdím do 8.0 takže podle mně je to spotřeba na tu velikost a váhu OK.
zkusil😉 aby nebylo pochyb
tak tak dokonce na zimních pneu a s automatem za 7.8L :yes: 😄
každopádne sa chevrolet uberá správnym smerom :yes:
Daewo su predrazene nekvalitne auta...
Za cenu renomovanych znaciek dostanete vyrobok ovela nizsej kvality. Je to strasne..
muhahaha. rekni jeste neco at se zasmeju 😊
Beast
Bracho, za cca 760tis Sk dostanes Octaviu 2.0TDI alebo Epicu 2.OVCDI :yes: A to je sakra rozdiel minimalne v triede, velkosti, komforte cestovania...Tak tu nekecaj o kvalitnych renomovanych znackach :-!
Se divím, že Vám stojí za reakce. Už podle příspěvku Vám všem musí být jasno, že "moflo" moc rozumu nepobral.... >😁
>😒] :yes:
:yes: