Technika
Dlouhodobě testovaná Omoda 5 1.6 TGDI do detailu: Žádná ošizená technika! Evropa je cítit všude
50 komentářů
Já si v klidu počkám na Omodu 10. A nebo spíš až na Omodu 15. Však s jejich rychlosti a modelovou obměnou to stihnou za 3 roky 😀 Není jediný důvod kupovat "čínu". Ztráta hodnoty těchto aut bude za první 3 roky brutální. Stačí se podívat na první modely MG.
Kde je verze s dieselem?
@Ada je zase tady
tu dnes nikdo s mozkem uz nechce.
tu dnes nikdo s mozkem uz nechce.
Omoda a Jaecoo se umí vychválit jako žádná jiná automobilka. Já to beru, marketing dokonalý. Auta jsou to opravdu krásná alespoň co se týče designu, technicky nic moc, alespoň co se týče spotřeby. Respektive spotřeba odpovídá velikosti auta a použitého motoru ale s časovým posunem 10let zpět. Evropská auta již mají o mnoho nižší spotřebu a i emise. Pokrok nezastavíš, a bohužel greendeal také ne.Cenově také nic moc, za tuto cenu bych již akceptoval nejnovější technologii, to by možná šlo. Kdyby to mělo fullhybrid a spotřebu něco přes 4l benzínu a stálo to kolem 600tis. tak bych do toho šel. Ale za předpokladu funkčního pozáručního servisu. O pozáručním servisu jsem neslyšel doposud ani slovo. Určitě nikdo si nebude kupovat auto aby ho za 7let mohl vyhodit a nebo aby mu v garáži zůstala hromada nepoužitelného šrotu za 600tis. a nebo více peněz.
V článku prezentované parametry motoru jsou nereálné. Hodnoty max. výkon 106 kW a moment 275Nm / 2000-4000 ot. se vzájemně vylučují. Doufám že elementární fyzika platí i v Číně
@Othello Povedal by som, že údaj 275 Nm pri 2000-4000 je približný. Takže motor by musel mať pri 4000 otáčkach moment niečo cez 250 Nm, alebo dosahovať maximim 275 Nm pri necelých 3700 otáčkach. Každopádne nejde asi o zásadnú chybu, skôr o nepresnosť. 275 Nm pri 4000 otáčkach dáva 115,3 kW, počítam dobre?
@traveldrive
115,2 ale furt je to o dost jiné než 106 kW.
Anebo ten max. moment skončí už ve 3700 ot.
115,2 ale furt je to o dost jiné než 106 kW.
Anebo ten max. moment skončí už ve 3700 ot.
@Othello Dosť alebo nie dosť, v PR to možno tak neberú, a krivku krútiaceho mometu popíšu čo najjednoduchšie, hoci nenapíšu celkom pravdu a ten motor už 275 Nm pri 4000 otáčkach proste nedáva, a asi ani pri tých 2000. Predsa len to nemá turbo.
Zdroj: Omoda & Jaecoo Czech Republic | Foto Omoda a Jakub Šuplata
Takze test je komercní prezentace prodejce. ACZ jeste nenaslo moralni dno a vydava snusku blabolu za vlastni test.
Kolik to hodilo? Danite to nebo je to v obalce?
Takze test je komercní prezentace prodejce. ACZ jeste nenaslo moralni dno a vydava snusku blabolu za vlastni test.
Kolik to hodilo? Danite to nebo je to v obalce?
@Zetti
OMG nevím co zas vymýšlíš za nesmysly a zhovadilosti.
Autorem je Tomáš Dusil z ACZ a ne žádná Omoda. To, ze uvádí Tomáš Dusil i zdroje, že kterých vycházel při psaní článku, je zcela správně.
OMG nevím co zas vymýšlíš za nesmysly a zhovadilosti.
Autorem je Tomáš Dusil z ACZ a ne žádná Omoda. To, ze uvádí Tomáš Dusil i zdroje, že kterých vycházel při psaní článku, je zcela správně.
@rohYpnol pokud neco testuju, a tady je v nadpisu slovo test nepotrebuju na to zdroje. Staci mi ruce, hlava, oci a vlastni zadek. Takze cizi zdroje navic zdroje prodejce / vyrobce jsou silne nerelevantni.
A to ze ma auto okopirovane prvky evropskych aut, s tim bych se nechlubil. Ostatne je to pro cinany charakteristicke
A to ze ma auto okopirovane prvky evropskych aut, s tim bych se nechlubil. Ostatne je to pro cinany charakteristicke
@Zetti
Praktickému testu se věnovaly předchozí články, tenhle je zaměřený na samotnou techniku včetně základních údajů. Nicméně moc se to nepovedlo, když pominu nereálnost výkonových parametrů kdy se vzájemně vylučují hodnoty výkonu a krouťáku je zde i renonc že motor má mít 108 kW dle předchozího článku ale jen 106 kW dle tohoto článku. Dále z udaného zdvihu 77 mm a vrtání 85,8 mm vyplývá že ta šestnáctistovka s udávaným objemem 1568 cm3 má skutečný objem 1781 cm3. Možná má ale jen třiapůl válce, pak by to vyšlo.
A zmínku o "šestiotvorových vstřikovacích ventilech" beru už jen jako třešničku na dortu
Praktickému testu se věnovaly předchozí články, tenhle je zaměřený na samotnou techniku včetně základních údajů. Nicméně moc se to nepovedlo, když pominu nereálnost výkonových parametrů kdy se vzájemně vylučují hodnoty výkonu a krouťáku je zde i renonc že motor má mít 108 kW dle předchozího článku ale jen 106 kW dle tohoto článku. Dále z udaného zdvihu 77 mm a vrtání 85,8 mm vyplývá že ta šestnáctistovka s udávaným objemem 1568 cm3 má skutečný objem 1781 cm3. Možná má ale jen třiapůl válce, pak by to vyšlo.
A zmínku o "šestiotvorových vstřikovacích ventilech" beru už jen jako třešničku na dortu
@Zetti
Jasně, ty jsi opravdový e😜ert, který použije ruce, oči a vlastní zadek a napíše jaký moá motor vrtání a zdvih... Jsi fakt kapacita.
Jasně, ty jsi opravdový e😜ert, který použije ruce, oči a vlastní zadek a napíše jaký moá motor vrtání a zdvih... Jsi fakt kapacita.
@rohYpnol a to je mi k cemu? Znas někoho kdo kupuje auto a potrebuje vedet jaky ma vrtani a zdvih?
@Zetti
Proboha, sedíte si na vedení nebo co?
Ty základní technické údaje do článku musí autor někde vzít, logicky použije údaje od výrobce, a proto ho pak uvede k článku jako zdroj. Přece si nebude sám odměřovat např. to vrtání a zdvih. Tak jednoduché to je.
Proboha, sedíte si na vedení nebo co?
Ty základní technické údaje do článku musí autor někde vzít, logicky použije údaje od výrobce, a proto ho pak uvede k článku jako zdroj. Přece si nebude sám odměřovat např. to vrtání a zdvih. Tak jednoduché to je.
@Zetti
Nepochopil vůbec nic.
A užitnou hmotnost, zrychlení, objem kufru... to poznáš taky očima a zadkem, co? Ty jsi opravdová kapacita, že i Chuck Norris je proti tobě čajíček, viď.
Nepochopil vůbec nic.
A užitnou hmotnost, zrychlení, objem kufru... to poznáš taky očima a zadkem, co? Ty jsi opravdová kapacita, že i Chuck Norris je proti tobě čajíček, viď.
@rohYpnol na užitnou hmotnost, zrychlení, objem kufru.. mi stačí prodejni prospekt. Vrtani a zdvih v nem najdes tezko.
To je jedno, podelejte se tady z cinskejch jebek, me to do garaze nesmi, i kdyby to melo zdvih a vrtani nejlepsi ze všech
Cus
To je jedno, podelejte se tady z cinskejch jebek, me to do garaze nesmi, i kdyby to melo zdvih a vrtani nejlepsi ze všech
Cus
Já jen doufám, že stejně jako pan Dusil mají Omodu proklepnutou i evropští výrobci a že se na tu válku automobilek na našem kontinentu připravují, jinak nevím, kde ty statisíce zaměsntnanců automotive budou pracovat.
Sešel se rok s rokem a Číňané z prvních pokusů zahájili plnou okupaci trhu. Pokud se sama Evropa nevzpamatuje, do pěti let je po jejich značkách.
Sešel se rok s rokem a Číňané z prvních pokusů zahájili plnou okupaci trhu. Pokud se sama Evropa nevzpamatuje, do pěti let je po jejich značkách.
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
@Arese
Zkuste kinedryl. Nebo mokrý hadr na hlavu.
Zkuste kinedryl. Nebo mokrý hadr na hlavu.
@Michal Chmelař Díky za radu, úplně postačí, když sem redakce tyto komoušské úchylnosti přestane neustále cpát! Jsem Evropan a o tento čínský křáp bych si neopřel ani kolo!
@Arese
Za tohle redakce nemůže, prostě jen informují o tom, co přichází na trh. A Omoda a Jaecoo, jakkoliv mají v marketingu nejeden bizár, to myslí s prosazením se na českém trhu nejspíš velmi vážně, už podle toho, že ta auta prodávají zavedení zkušení prodejci jiných značek, včetně prémiových.
Je mi sympatický Váš přístup v tom, že to u Vás nepřipadá v úvahu, já bych si to taky nekoupil a mimo jiné i proto, že nechci podporovat agresivní čínský vládnoucí režim.
Ale ignorovat to nebo házet na to blicí smajlíky nám nepomůže, při jejich inovačním tempu a schopnosti se učit mám o evropské značky obavu. Vládnou sice v Číně komunisté, ale vybudovali tam kapitalismus v mnoha ohledech daleko drsnější než jak ho zná západ.
Za tohle redakce nemůže, prostě jen informují o tom, co přichází na trh. A Omoda a Jaecoo, jakkoliv mají v marketingu nejeden bizár, to myslí s prosazením se na českém trhu nejspíš velmi vážně, už podle toho, že ta auta prodávají zavedení zkušení prodejci jiných značek, včetně prémiových.
Je mi sympatický Váš přístup v tom, že to u Vás nepřipadá v úvahu, já bych si to taky nekoupil a mimo jiné i proto, že nechci podporovat agresivní čínský vládnoucí režim.
Ale ignorovat to nebo házet na to blicí smajlíky nám nepomůže, při jejich inovačním tempu a schopnosti se učit mám o evropské značky obavu. Vládnou sice v Číně komunisté, ale vybudovali tam kapitalismus v mnoha ohledech daleko drsnější než jak ho zná západ.
Další rozežranec s reálnou spotřebou cca 8 l/100km. Takto tu platentu nezachráníme, viď Gréto?
Něco tu nesedí. Sám šéf Fordu a někteří novináři říkají že čínská auta předběhly evropská. Proč mají teda ta čínská auta západní vstřiky, převodovky, turba?
To že číňané rychle doběhli Západ je právě globalizmus kdy snadno nakoupí různé díly, používají stejné softwary na návrh ale taky jen přeberou čínské inženýry z evropských továren v Číně. Je tak pravda, že už brzy mohou Číňané Evropu dohnat i předehnat.
Je ale taky pravda, že když ty jejich šunty, mimochodem pořád v něčem ošizené jsou, nebudeme kupovat a budeme podporovat solidní evropské výrobce, Čína Západ nepředežene, bude tu průmysl a prosperita.
Pokus si tyto šunty budete kupovat, budete vy i vaši příbuzní na ulici.
To že číňané rychle doběhli Západ je právě globalizmus kdy snadno nakoupí různé díly, používají stejné softwary na návrh ale taky jen přeberou čínské inženýry z evropských továren v Číně. Je tak pravda, že už brzy mohou Číňané Evropu dohnat i předehnat.
Je ale taky pravda, že když ty jejich šunty, mimochodem pořád v něčem ošizené jsou, nebudeme kupovat a budeme podporovat solidní evropské výrobce, Čína Západ nepředežene, bude tu průmysl a prosperita.
Pokus si tyto šunty budete kupovat, budete vy i vaši příbuzní na ulici.
Velké bachraté SUV - garance nepříjemné nezábavné jízdy, velkého auta zvenku a nic moc zevnitř plus spotřeba. Nepohodlná sedadla, trám uprostřed mezi sedadly, a ještě Číňan. Neznámá dostupnost dílů za pár let a spolehlivost. No ale skvělá konektivita pro milovníky počítání (za jízdy?).
Opravdu nechápu důvody totoi kupovat.
IQ lidí jde rapidně dolů jestli toto kupují!
Opravdu nechápu důvody totoi kupovat.
IQ lidí jde rapidně dolů jestli toto kupují!
Z hlediska parametrů motor dosahuje nejvyššího výkonu 106 kW při 5500 otáčkách za minutu. Maximum točivého momentu kulminuje na skvělé hodnotě 275 N.m při 2000 až 4000/min.
Hmmm, s krutiakom 275 Nm pri 4000 rpm vychadza vykon na 113 kW. Kde je chyba ? Podla mojho odhadu ma ten motor najmenej 120 kW.
Hmmm, s krutiakom 275 Nm pri 4000 rpm vychadza vykon na 113 kW. Kde je chyba ? Podla mojho odhadu ma ten motor najmenej 120 kW.
Ja si to taky několikrát prohlížel, a myslím, ze nejaka kvalita tam bude. Možná i lepší nez ten stellantis. Sám bych si to ted netroufl koupit, hlavne kvuli chybějícím dlouhodobejsim zkušenostem a predsudkum. Ale za pár let se to může změnit.
Ok, s tím.nemam problém, ale jak se mám podívat na omodu několik let starou?
Myslíte si že o třeba u Vw to bude výrazně lepší?
Tenhle aspekt suli všichni, na první pohled to není vidět. Někdo to suli o něco více než ten druhý ale jak jsem psal suli vsici
Jo, to je pravda. Stellantis je totální shit.
Tak se podívej jak jsou ty auta vyrobené probůh.
Ne. Znovu ti říkám, podívej se jak jsou ty auta vyrobené.
VW si stále alespoň nějak drží kvalitu. Stellantis je v pr....
Stellantis
Neošetřené spodky karoserie
Neošetřené dutiny
Nerozebiratelné a neopravitelné trakční baterie
Nesmyslné konstrukční řešení (pod plastové prahy se hrne bordel...)
Podívej se co a jak je lakované
Atd.
Mimochodem tohle nepsalo auto. cz, tohle si napsala omoda sama
Zdroj: Omoda & Jaecoo Czech Republic | Foto Omoda a Jakub Šuplata
www.auto.cz/diskuse/98047/1#…
Mimochodem, jsi mimo.
To jste dva, on je mimo tady a ty vždycky jindy 😄
Sorry za příspěvek se sníženou diskusní kvalitou, ale nešlo odolat.
Mě tím opravdu neurazíš. Advokát matlal 😉
Sorry, já jen chtěl oslavit ten vzácný úkaz, že jsi jednou na správné straně diskuse, nic ve zlým. A těší mě, že ses ode mě něco komunikačně přiučil 😉