Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Suzuki S-Cross 1.5 DualJet Strong Hybrid – Fajn auto ze staré školy

8 komentářů

Verny_2013
Z testu jsem vydedukoval že v této konfiguraci je to auto k ničemu. Bohužel K ničemu jde i tento web. Už víc než měsíc se nemohu přihlásit do moje auto.cz abych nahrál svou novou recenzi. Nelze ani hodnotit auta. Nechápu, že kdysi skvělý web jde do kopru.
RaSuSK73
Skusal som Vitaru s tymto pohonom. Znamy to dostal ako nahradne vozidlo. Bolo to totalne sklamanie v tom okamihu, ked som po tom nieco chcel. Radenie prevodovky bolo velmi pomale, elektromotor vykryval vysliapnutu spojku iba vtedy, ked som sa snazil jazdit tak, aby automat radil v otackach, ked spalovak este nedaval 24 kW, co je vykon elektromotora. Vtedy to bolo OK. V momente, ked som ale stlacil plyn viac, pri preradeni sme sa uklanali. Testoval som samozrejme aj prejazdnost terenom. Kedze poznam logiku AllGrip-u, hned som zvolil SNOW + LOCK + ESP OFF. Ani to nepomohlo, aby sa pri prvom vaznejsom krizeni neozvala prevodovka, ze je prehriata. Ked som to ignoroval a viac sliapol na plyn, dostal som varovanie - priserny smrad palenej spojky. A to aj tam, kde si 1.4 mHEV ani nevsimne, ze ide po terene.
Toto je absolutne najhorsi "hybrid", s akym som kedy jazdil, toto moze kupit iba uplny zufalec. Ked som sa pri poslednej servisnej prehliadke pytal, kolko toho uz predali, tak som dostal ocakavanu odpoved - NULA kusov. V inej predajni, ked mi tuto verziu ponukala slecna predajcova az prilis agresivne, dostala otazku, ci by si to kupila ona. Vykrucala sa ako husenica, ked jej niekto stupi na posledny clanok, az nakoniec odpovedala, ze toto nie, jedine mHEV 1.4.
Tomu autu neveria ani predajcovia 😊
kari.laz
Scross je super. Ale s 1,4 Turbo 6M. Takové auto "ze staré školy" . Ale s tímhle hybridním chcípákem je to k prdu. Prakticky nevidím důvod dát přednost této 1,5 před 1,4T a to ani ve městě.,
del42sa
@kari.laz přesně, tenhle hybrid se nepovedl, auto je neskutečně líné a ani spotřeba není nijak zázračná, ten motor má zkrátka slabý výkon. Zlatá 1.4 turbo !
idam.i
@Verny_2013 je to fakt smutné.Mám pocit akoby mali záujem to tu ukončiť.🙁
Prežijem to,no bude mi to ľúto.
Bývalo to tu fajn.
rohYpnol
Fajn se znakem Suzuki =3,5*
Fajn se znakem Renault =4,5*

Redakce ACZ by dost měla zvážit význam slova FAJN v hodnocení 🤣 Asi se redakce moc často dívá na Arnoštka 😁
argejev
@Kasprik horsi...
Kasprik
Dacie se znakem Suzuki. Možná ještě horší.