Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Arese
Co je přitažlivého na tak ošklivém a křečovitě kýčovitém designu? Ceed je proti této pojízdné podivnosti naprostý krasavec!
@Arese
Ono co pasuje na SUV .. napr Sorento uz nemusi na hatch... este to nejak vysvetlit tym dnesnym rychlokvasnym dizajnerom a ma zakaznik vyhrane 😉
Ono co pasuje na SUV .. napr Sorento uz nemusi na hatch... este to nejak vysvetlit tym dnesnym rychlokvasnym dizajnerom a ma zakaznik vyhrane 😉
@Arese Predevsim ta sklenena deska vevnitr je pro me zcela neakceptovatelna.
V dobe kdy to davalo smysl jsem kvuli podobnemu vnitrku nekoupil C Mercedes.
V dobe kdy to davalo smysl jsem kvuli podobnemu vnitrku nekoupil C Mercedes.
3_diamanty
No neviem... kedysi sa mi K4 pacila viac.. tento podivny face ale nazivo asi pekny nebude... je to taky "kladivohlavy zralok" .. ale mne sa ten predosly "zralok tigri" proste pacil viac
@3_diamanty Ty ses vakt rozhodl v roce 2025 vyhrat pocet prispevku?
No, aspon jednou neco vyhrat, vid... tak at se dari.
No, aspon jednou neco vyhrat, vid... tak at se dari.
@Ja Prvni 123
To by som musel sem davat 15 prispevkov denne.... uz aspon poslednych 5 rokov ale davam tak 15 prispevkov tyzdenne... ked si si este nevsimol.... ale inak raz som uz tuto podivnu anketu o ktorej pises vyhral ( aj ked som to tu nikdy nemal za ciel ) .... a dodnes tusim tu aj ako jediny slovak ( nechvalim sa len pisem fakty ) ... ale to som mal vtedy este nick kia_world tusim... rok 2014 alebo 2015? Musim kuknut... Uz ani presne neviem... takze vidis... ja uz to mam davno v kufru tieto hratky s cisly.... ale ty este mas v tomto co dohanat ...posobis stale dost neviditelne aj ked ja si ta co by fiataka pamatam a viem ze si tu uz tiez dost dlho.. tak hlavne ja drzim palce tebe... nech si tu aj nadalej spokojne diskutujes podla tvojich predstav s kym len chces... s nech konecne sa viac zviditelnis
To by som musel sem davat 15 prispevkov denne.... uz aspon poslednych 5 rokov ale davam tak 15 prispevkov tyzdenne... ked si si este nevsimol.... ale inak raz som uz tuto podivnu anketu o ktorej pises vyhral ( aj ked som to tu nikdy nemal za ciel ) .... a dodnes tusim tu aj ako jediny slovak ( nechvalim sa len pisem fakty ) ... ale to som mal vtedy este nick kia_world tusim... rok 2014 alebo 2015? Musim kuknut... Uz ani presne neviem... takze vidis... ja uz to mam davno v kufru tieto hratky s cisly.... ale ty este mas v tomto co dohanat ...posobis stale dost neviditelne aj ked ja si ta co by fiataka pamatam a viem ze si tu uz tiez dost dlho.. tak hlavne ja drzim palce tebe... nech si tu aj nadalej spokojne diskutujes podla tvojich predstav s kym len chces... s nech konecne sa viac zviditelnis
vecernicek2
Těch 679 litrů po strop není nic o čem psát domů, to má kde co.
Avantime
No nejakí ste si istí, že sa tu K4 nebude predávať. Ja mám info že nahradí Ceed, je to na platforme Nira, čiže v Európe s hybridom.
@Avantime
Než tohle, tak raději další facelift Ceedu.
Než tohle, tak raději další facelift Ceedu.
@Tycoon Nekrič hop. Niektoré produkty s KIA-logom nie sú dvakrát krásavci, to je pravda, a aj K4 má k príťažlivému dizajnu ďaleko, no žiaľ, dnes už dizajn nehrá takú dôležitú rolu ako v minulosti. Je to škoda. Autá, ktoré sa dnes preháňajú po cestách, koľkokrát vzbudzujú skôr údiv ako sympatie. Predok K4 naozaj pekný nie je a kľučku zadných dverí v okne by som najradšej odtiaľ vyšklbol a otrieskal ju autorovi tohto "dizajnového" prvku o hlavu, aby si to nabudúce radšej rozmyslel. Je to hnusné a nepraktické. Našťastie na krásu auto nejazdí a pokiaľ bude spravené a nacenené dobre, zákazníkov si nájde. Mne príde na ceed už trochu veľké. Pripomína mi to Hondu Civic, ktorá sa z kompaktného ufa postupne zmenila na dlhú a širokú placku s rozmermi blížiacimi sa autám o triedu vyššie.
@traveldrive
Nejde jen o ten hrozný design, který se k hatchbacku vůbec nehodí. Problém je v tom, že K4 pravděpodobně nebude mít kombíka. A pokud to bude hybrid, jak bylo řečeno Avantimem, tak to bude i drahé.
Nejde jen o ten hrozný design, který se k hatchbacku vůbec nehodí. Problém je v tom, že K4 pravděpodobně nebude mít kombíka. A pokud to bude hybrid, jak bylo řečeno Avantimem, tak to bude i drahé.
@Avantime Hybridy nebrat!
Takze souhlas.