Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
3_diamanty
0
Asi to bola len otazka casu kedy sa aj z outbacka stane ciste SUVecko.... nam to vadit moc nemusi... kedze 90 percent vsetkych outbackov sa predava v usa... no a uvidime ako prave v usa sa uchyti ... ci bude v predajoch aj nadalej vsetko po starom... alebo zacne v tejto podobe SUVecka zatapat aj tym uplne vpredu... CRVecku RAVke ... mozno to nakoniec bude od subaru dokonaly tah... ( aj ked este o kusok vacsie SUV ascent zda sa takto dostane takpovediac konkurenta z vlastnych radov )
Olánek
Nelíbí se mi . Předchozí Outback byl daleko hezčí a stylový.
Ham.
Škoda, že Evropa to zase dostane bez motoru, s tou foukanou 2.4 by to mohlo být slušné svezení.
@Ham. Proc?
Atmosfericka 2.5 mi prijde jako docela slusny motor.
Atmosfericka 2.5 mi prijde jako docela slusny motor.
@Ham - Svezení jo, ale živit bych to nechtěl. V dnešní době jsou všechny čtyřkoly tak sofistikované, že záleží jen na obutí. Do terénu stejně nikde nemůžeš. A RAV4 hybrid bude jezdit za polovinu a dynamika nebude moc rozdílná
@KANKUNEN Do terénu nemôžeš a na asfalte je SUV zbytočnosť. Potom je otázkou, prečo sú predajne áut plné SUVéčiek.
@traveldrive Prodejny jsou plné SUVček i proto, protože částečně nahradily MPVčka, jejichž design kolikrát nebyl zrovna sexy. SUV mají relativně prostornou kabinu, dobře se do nich nastupuje a nemají přední spoiler v půlce výšky obrubníku. Když chce někdo prostornější kabinu a vyšší strop, nemá prakticky na výběr, pokud nechce krabici od Dácie nebo osobní verzi pickupu, ve které se stejně (nepohodlně) jako v pickupu jede.
@praptak A na čo je to podľa teba dobré? Väčšia svetlá výška? Cez obrubník beztak nemôžeš. Šotolinu a bežnú poľnú alebo štrkovú cestu vpohode zvládne aj Octavia. Vzhľadom na vonkajšie rozmery sa vnútorným priestorom na MPV nechytá, variabilitou absolútne nie. Pohon oboch náprav v drvivej väčšine nemá. Jazdné vlastnosti sú často limitované výškou a hmotnosťou. Ak niečím exceluje, tak je to horšia aerodynamika, vyššia spotreba a tým aj vyššie prevádzkové náklady celkovo. Potešiť ešte môže vyšší posed, ale cez široké a vysoké prahy sa nastupuje a vystupuje na prd a dobrému výhľadu z kabíny bráni mohutná predná kapota a minimálna presklená plocha. No a zabúdať netreba ani na podstatne vyššiu predajnú cenu voči bežným nízkym autám.
Zhrnutie: SUV=módne auto bez zvláštnych výhod, ale s kopou nevýhod a kompromisov.
Zhrnutie: SUV=módne auto bez zvláštnych výhod, ale s kopou nevýhod a kompromisov.
@Rosta Jež
SUV je sotva náhradou za MPV - nedokáže ho nahradiť ani omylom. Argument s obrubníkom už dávno neplatí. Kabíny SUV sú často naozaj len relatívne priestorné, reálne a v porovnaní s vonkajšími rozmermi rozhodne nie - aby si v SUV mal aspoň približne podobný priestor ako v MPV, musíš ísť o triedu vyššie. Do SUV sa často cez vysoké a široké prahy nastupuje blbo, nie že dobre. Že dnes nie je veľmi na výber, je žiaľ pravda, a to je ten problém.
SUV je sotva náhradou za MPV - nedokáže ho nahradiť ani omylom. Argument s obrubníkom už dávno neplatí. Kabíny SUV sú často naozaj len relatívne priestorné, reálne a v porovnaní s vonkajšími rozmermi rozhodne nie - aby si v SUV mal aspoň približne podobný priestor ako v MPV, musíš ísť o triedu vyššie. Do SUV sa často cez vysoké a široké prahy nastupuje blbo, nie že dobre. Že dnes nie je veľmi na výber, je žiaľ pravda, a to je ten problém.
@KANKUNEN Právě v dnešní době je plno rádoby čtyřkolek, které ženou všechen výkon na předek a na zadku mají jen slabý elektromotor, který poslouží leda k vyjetí z nějaké závěje, ale při běžné jízdě nijak nepomáhá stáčení auta do zatáčky, takže jsou to většinou nedotáčivé bedny kytu.
@Ham. Rovnako ako všetky dnešné na spotrebu orientované štvorkolky typu Haldex. Lepšie je to len pri autách kde bol základ zadokolka, alebo je to športovo orientované auto.
@Niemand No haldex při jízdě zatáčkou spíná, stejně jako při každém rozjezdu aniž by čekal na prokluz kol, takže mezinápravový diferenciál to není, ale proti proti mrtvým zadkům s el. motůrkem je to zásadní rozdíl.
@Ham. Tak mnoho aut s elektromotorom vzadu sa tiež chváli tým, že zadok spína aj vo vyšších rýchlostiach. Motor s výkonom cez 50 kW vie pomôcť aj pri zatáčaní. Podobne ako pri spojkových systémoch je to hlavne o vyladení SW.
@Ham.
Ale no tak. 2.4 je slušný motor pro slušně řidiče.
Na sportovní svezení jsou vhodnější jiné značky než Subaru.
Ale no tak. 2.4 je slušný motor pro slušně řidiče.
Na sportovní svezení jsou vhodnější jiné značky než Subaru.
@Jenik3 Nikde nemluvím o sportovním svezením, na to jsou jiné karoserie než SUV.
@Ham. sčetnul jsem nějaké testy z Austrálie, spotřeba 12 až 13 litrů na sto... ty časy, kdy tohle byl někdo ochoten akceptovat už jsou nejspíš pryč...
@Man Ký Tak to asi umíš cestovat v čase, protože to auto se ještě neprodává ani v US ani v Austrálii, novináři zatím jen opisují tiskové zprávy automobilky a tam není o spotřebách ani jednoho z těch motorů ani písmenko.
@Ham. LOL tak ten motor už se dává do současného Outbacku a pokud se zvýší karoserie, jedinou změnou bude pravděpodobně zvýšení spotřeby😊 auto se ještě neprodává, motor už dlouho😊
But there is one fuel-shaped fly in the ointment. Unlike the regular Outback Sport, the XT required 95RON fuel, and Subaru reckons you'll see 9.0L/100km on the combined cycle, but I've been seeing more like 12 litres on average across the past three months.
www.carsguide.com.au/…port-xt-p3-91010
But there is one fuel-shaped fly in the ointment. Unlike the regular Outback Sport, the XT required 95RON fuel, and Subaru reckons you'll see 9.0L/100km on the combined cycle, but I've been seeing more like 12 litres on average across the past three months.
www.carsguide.com.au/…port-xt-p3-91010
Ten motor je mozna ok ve srovnani s tou atmosferou. Mel jsem to pujcene na roadtrip, zralo to deset litru a musel jsem az na internetu zjistit, ze to bylo turbo. Vlastnil jsem nekolik nemeckych aut s dvoulitrovym turbem kolem 250 koni, vsechny zerou mnohem mene a pocitovy vykon je uplne jinde. Predloni jsem na podobnem tripu v Q5 mel asi o dva litry nizsi spotrebu a jelo to mnohem lepe. Jeste z jineho uhlu, v roce 2017 jsem projel zapadni pobrezi ve Forestru s tehdejsi standardni atmosferou, asi nez ji utlumili kvuli emisim. Auto nalozene, spotreba 8 litru a prisaham, ze dynamika byla lepsi, nez to soucasne turbo.
@borist
rozdíl v dynamice mezi turbem a atmosférou Subaru je propastný.
www.zeperfs.com/…uel9708-9870.htm#…
rozdíl v dynamice mezi turbem a atmosférou Subaru je propastný.
www.zeperfs.com/…uel9708-9870.htm#…
KANKUNEN
Někteří ještě zatvrdli u manuálu a auta už jezdí úplně sama.
@KANKUNEN A keď s tebou také auto nabúra a ublíži ti, koho vezmeš na zodpovednosť? A kto bude zodpovedný, keď s ním ublížiš niekomu inému?
Lucky85
nikto tu nenapiše, ako je to z vonku škaredé. Aj ten stredový displej vnútri. Pontiac Aztec by sa nehanbil. Ten stary Outback bol aspon pekny.
_Teddy_
"...Středový diferenciál systému Symmetrical AWD se dokáže v případě potřeby sevřít rychleji ve srovnání s minulou generací..."
Tak to ma velmi prekvapuje. Najma vzhladom k tomu, ze Outback stredovy diferencial nema...
Tak to ma velmi prekvapuje. Najma vzhladom k tomu, ze Outback stredovy diferencial nema...
vecernicek2
Tak to hoši japonský dobře dokurvili.
Tak jsem si říkal, že v nové generaci by to mohlo mít i motor a mohlo by stát za hřích.
Ale oni z toho zvýšeného kombíku museli za každou cenu udělat SUVéčko. Protože těch blbejch suv je asi na trhu málo, nebo co.
A ještě pekelně hnusný. Ach jo, tak Subaru už si asi nikdy nepořídím.
Tak jsem si říkal, že v nové generaci by to mohlo mít i motor a mohlo by stát za hřích.
Ale oni z toho zvýšeného kombíku museli za každou cenu udělat SUVéčko. Protože těch blbejch suv je asi na trhu málo, nebo co.
A ještě pekelně hnusný. Ach jo, tak Subaru už si asi nikdy nepořídím.
rohYpnol
Outback skončil. Nově tu máme hyperafektované SUV které navrhoval tým designérů ADHD LGBT+, které je vším jen ne Outbackem, pohledným zvýšeným kombi se schopnostmi SUV...
Proč?!? Proč...
Proč?!? Proč...
Dini
Škoda té CVT. Vím, že jim to docela funguje, ale i tak je to problém potom prodat. Kdyby přešli na Toyota/ Ford/Honda řešení 2-2,5L bez převodovky, udělali by líp, než se držet tlačnéh👋jiného řetězu a klouzání po kuželech...