Novinky
Horký Rom
Včera jsem měl tu čest poprvé na vlastní oči spatřit v ulicích našeho hlavního města nového apoštola moderní mobility – Model Y Juniper v uhrančivé barvě Quicksilver.
Facelift jej proměnil do té míry, že bych jej snad bez emblému stěží rozpoznal – tak výrazná je jeho nová tvář.
Již v předešlé podobě šlo o vůz oku lahodící, nyní však působí jako poslové zítřků, klouzající tichým krokem po asfaltovém jevišti města.
Elegance křivek, živý pohled a harmonie tvaru i ducha – tento vůz právem zaujímá post etalonu své třídy.
BRAVO TESLA 👏
Facelift jej proměnil do té míry, že bych jej snad bez emblému stěží rozpoznal – tak výrazná je jeho nová tvář.
Již v předešlé podobě šlo o vůz oku lahodící, nyní však působí jako poslové zítřků, klouzající tichým krokem po asfaltovém jevišti města.
Elegance křivek, živý pohled a harmonie tvaru i ducha – tento vůz právem zaujímá post etalonu své třídy.
BRAVO TESLA 👏
ryccardo
Akorat to chce nejdriv poslouchat a pak vydavat produkt. Ne ne vydat produkt a pak na zaklade nadavani uzivatelu napravovat. Skody. To ale plati obecne na vsechny automobilky.
rohYpnol
Počítače nedělají chyby.
Ale dělají chyby ti, co počítače tvoří, ti co zadávají vstupní data, ti, co zadávají procesy a ti, co interpretují výsledky.
P.S. gigacasting... ooops hujeříčci, rohYpnol měl opět pravdu 🤣🤣🤣
Ale dělají chyby ti, co počítače tvoří, ti co zadávají vstupní data, ti, co zadávají procesy a ti, co interpretují výsledky.
P.S. gigacasting... ooops hujeříčci, rohYpnol měl opět pravdu 🤣🤣🤣
brano bleha
TÜV Report😒br />
Po prvýkrát sa v jej analýze objavila Tesla 3. A nebola to veru oslnivá premiéra. V kategórii 2–3-ročných ojazdených vozidiel skončila na poslednej 111. pozícii s priemerným percentom zistených vážnych porúch 14,7 percenta. To znamená, že takmer 15 % týchto vozidiel neprešlo nemeckými STK. Pritom priemer v tejto kategórii je 5,7 percenta a najlepší VW Golf Sportsvan má len dve percentá poruchových vozidiel. Aj Dacia Logan, ktorá skončila predposledná, mala výsledok o viac ako tri percentá lepší v porovnaní s Teslou 3.
V živej pamäti máme krátku vlaňajšiu hladovku nespokojných nórskych majiteľov Tesiel, ktorí takto chceli upútať priamo pozornosť Elona Muska, keďže automobilka na ich sťažnosti nereagovala. Ich autá napríklad v chladnom počasí odmietli „naštartovať“. Nevysúvali sa im ani kľučky dverí. Predné sedadlá boli uvoľnené, v kufri sa počas dažďa hromadila voda, stierače nefungovali dostatočne účinne, karoséria vŕzgala, hrdzavela a uvoľňovali sa z nej ozdobné lišty. Problémy neobišli ani svetlá, infotainment, klimatizáciu, nabíjanie či pohon, ktorý strácal výkon.
O "výkone" autopilota existuje množstvo videií.
Mne Tesla netrhá žily, nech si každý kupuje čo chce, kto chce nech podporí Číňana, ale tie sladké rečičky v kontraste s vyššie uvedenými vecami....
V živej pamäti máme krátku vlaňajšiu hladovku nespokojných nórskych majiteľov Tesiel, ktorí takto chceli upútať priamo pozornosť Elona Muska, keďže automobilka na ich sťažnosti nereagovala. Ich autá napríklad v chladnom počasí odmietli „naštartovať“. Nevysúvali sa im ani kľučky dverí. Predné sedadlá boli uvoľnené, v kufri sa počas dažďa hromadila voda, stierače nefungovali dostatočne účinne, karoséria vŕzgala, hrdzavela a uvoľňovali sa z nej ozdobné lišty. Problémy neobišli ani svetlá, infotainment, klimatizáciu, nabíjanie či pohon, ktorý strácal výkon.
O "výkone" autopilota existuje množstvo videií.
Mne Tesla netrhá žily, nech si každý kupuje čo chce, kto chce nech podporí Číňana, ale tie sladké rečičky v kontraste s vyššie uvedenými vecami....
MarekAbsolon
Ty sráče jste prodávali věrným ovečkám. Jakmile se guru sekty odmaskoval jako totalni vypatlanec a zosobněný sráč (jakože signály byly už driv) tak jste skončili.
rohYpnol
@Horký Rom
Tesla Y nikdy oku lahodící nebyla, protože to je jen nafouklá oteklá T3 a linie a profil harmonické prostě nejsou.
Tesla Y nikdy oku lahodící nebyla, protože to je jen nafouklá oteklá T3 a linie a profil harmonické prostě nejsou.
ericn
@Rasto proč asi nemá předepsané prohlídky? Protože by se Tesla o ty svoje šroty musela starat a odstraňovat problémy v rámci záruky. Což díky velmi řídké servisní síti oddaluje jak jen může, aby za to zákazník pak zaplatil 👎
Rasto
@brano bleha TUV report je blbosť. Tam tesla prepada preto, že nemá povinné servisne prehliadky. Zle nastavene svetla, lebo vôľa v podvozku naozaj o poruchovosti moc nehovoria.
Domníval jsem se, že mé přání, abys nereagoval na moje příspěvky, bylo srozumitelné.
Zjevně jsem tě přecenil.