Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
traveldrive
Už mi tá Čína lezie krkom. Iné autá nie sú?
@traveldrive
Jsou, např. BYD Seagull
Světovým městským autem roku se stal čínský elektromobil BYD Seagull
https😐/fdrive.cz/…yd-seagull-14412
Jsou, např. BYD Seagull
Světovým městským autem roku se stal čínský elektromobil BYD Seagull
https😐/fdrive.cz/…yd-seagull-14412
Funkční odkaz bez https? To po tobě chceme moc, viď, zastaralý chatbote. @rohYpnol
@Krum Páč
Zajímavý odkaz, který jsi sem vložil. Po přečtení blogu tohohle „rohypnola“ jsem se jen znovu ujistil, že ten, kdo nejhlasitěji obviňuje ostatní ze lži, bývá zpravidla tím největším lhářem sám.
Tady je ukázka přímo z jeho vlastního blogu z roku 2013: blog.auto.cz/…ikar-jmenem-gti/
Zajímavý odkaz, který jsi sem vložil. Po přečtení blogu tohohle „rohypnola“ jsem se jen znovu ujistil, že ten, kdo nejhlasitěji obviňuje ostatní ze lži, bývá zpravidla tím největším lhářem sám.
Tady je ukázka přímo z jeho vlastního blogu z roku 2013: blog.auto.cz/…ikar-jmenem-gti/
@Max Headroom
No a co je na tom špatně? Všechno co jsem napsal je naprosto pravdivé a stalo se.
No a co je na tom špatně? Všechno co jsem napsal je naprosto pravdivé a stalo se.
@rohYpnol
Zajímavý vývoj, v roce 2015 už jásáš nad Teslou a dělíš automobilismus na před a po, jakoby šlo o nový Starý zákon. Inteligence sice nebyla přibalena při výrobě, ale ambice ti evidentně přetekly.
Jsi typ člověka, který i při pádu ze schodů napíše oslavný blog o tom, jak stylově přistál.
Zajímavý vývoj, v roce 2015 už jásáš nad Teslou a dělíš automobilismus na před a po, jakoby šlo o nový Starý zákon. Inteligence sice nebyla přibalena při výrobě, ale ambice ti evidentně přetekly.
Jsi typ člověka, který i při pádu ze schodů napíše oslavný blog o tom, jak stylově přistál.
rohYpnol
Nadvláda Číny v automotive přichází. rohYpnol měl pravdu.
@rohYpnol rohypnol má schopnosti kávové sedliny. je to takový náš lógr.
@Man Ký já bych tipoval na sedlinu v septiku.
Omlouvám se, ale ke všem těm čínským sra co tu tenhle člověk obdivuje mi to sedlo líp.
Na všechny BEV od evropských výrobců nenechá niť suchou, na EU a naší vládě taky, ale jakmile jde o BEV z Číny tak je úplně hotovej.
Omlouvám se, ale ke všem těm čínským sra co tu tenhle člověk obdivuje mi to sedlo líp.
Na všechny BEV od evropských výrobců nenechá niť suchou, na EU a naší vládě taky, ale jakmile jde o BEV z Číny tak je úplně hotovej.
@rohYpnol určitě dnes většina majitelů Mercedesu G jela ráno rovnou do bazaru střelit svoje Géčko dokud to jde a koupit urychleně nějakou čínu za víc peněz 😁 😁
adamzprahy
Tak tu máme další čínskou senzaci a opět raději nebyli podmínky k testování spotřeby. Vůči G-class EQ tohle nemá šanci v ničem a jako bonus je to mnohem dražší. Chci vidět zákazníka co si to reálně za 5M koupí.
3_diamanty
Vyse 3 tonova obluda.... to je presne to co v terene clovek potrebuje....pritom aj lada niva si z tohto monstra spravi sekanu...
@3_diamanty
Niva projede málo, protože to sice je lehké, ale taky slabé auto.
Ad 3t monstrum... ano, je to monstrum. A kdo si to koupí, tak si to koupí právě proto že chce takovou krávu a obludu.
Niva projede málo, protože to sice je lehké, ale taky slabé auto.
Ad 3t monstrum... ano, je to monstrum. A kdo si to koupí, tak si to koupí právě proto že chce takovou krávu a obludu.
Tj. doložnost vychází na 207 kg, fakt by mě zajímalo jak může být takové auto pětimístné. Snad na rozvoz dětí do jeslí a školky ?
Tohle bych vůbec neřešil Vzhledem k parametrům tohle je jen administrativní věc. Reálně tím utáhneš a uvezeš nesmysl.
jistě, ale takhle je to opravdu nesmysl
V oficiálním ceníku je napsáno "Maximální přípustná hmotnost: bude definováno". Pravděpodobně to bude otypováno nad 3,5 tuny a využije se ustanovení zákona, že s alternativním pohonem lze auto do 4,25 tuny řídit s řidičákem B.
Ale je to spíše teoretická debata. Kdo by si koupil čínské auto za 5 milionů?
Ne. Mluv za sebe.
Zákazníky si to najde. paradoxně ne až tolik v EU. Zatím jich prodali řádově stovky. Což na tak luxusní segment není špatné.