Novinky
traveldrive
3
Smutná doba, keď k zvýšeniu ziskovosti vedie znižovanie výroby...
Přejít do diskuze
kruskar
Nissan by měl pochopit dvě základní věci: do úspěšného modelu patří spolehlivý pohon, který zákazníci žádají a k tomu rozumná cenová politika. Kdyby tohle chápal, měl by přesně opačný problém.
Jenik3
Osobne se mi tento pohon zamlouva, protoze v podzemni garazi nesmrdi pro "nastartovani" a rozjezdy jsou prijmne svizne.
Chtel bych baterku s vetsi kapacitou, aby auto jelo na EV vice stovek metru ve meste.
Chtel bych baterku s vetsi kapacitou, aby auto jelo na EV vice stovek metru ve meste.
ptr078
@Jenik3 Tak nissan hlavne potrebuje zacat montovat do svojich aut konkurencie schopne pohony
traveldrive
@kruskar Povedal by som, že tieto dilemy dnes riešia takmer všetci, nie iba Nissan.
ericn
@Jenik3 Tak to si asi jediný, kdo to chce. Koukám na statistiku SDA a samý benzin 😋
Lubo
@ptr078 presne tak. auto pekné, pohon e-Power ma podľa testov nepresvedčil.
kruskar
@traveldrive Přesněji: měli by řešit, ale mám dojem, že mnozí ještě pořád nepochopili, kde je problém...
Mokrous
@ptr078 @Jenik3 @Lubo @ericn
Mě se e-Power při prezentaci hrozně moc líbil, ale pak přišly ke slovu reálné spotřeby a bylo po parádě. Plus potenciální budoucí problémy s životností jejich R3.
Mě se e-Power při prezentaci hrozně moc líbil, ale pak přišly ke slovu reálné spotřeby a bylo po parádě. Plus potenciální budoucí problémy s životností jejich R3.