Novinky
3_diamanty
2
Obavam sa ze coskoro uz kabriolety vymiznu uplne... boze.. kde su tie casy ked som aj na bajku vybehol len kdesi za mesto na alpinku ( asi najznamejsie rekreacne miesto pri KE ... ide tam aj detska zeleznica z cermela ) a videl som tam parkovat barchettu... alebo p206cc.. alebo toyotu mr2... alebo mx5ky.. golfiky aj punta kabriolety.. jo jo ... zlate to este vysokoskolke casy... vcera sme tam boli aj s malym poobede a na parkovisku to vyzeralo akoby clovek prisiel na sutaz s nazvom ...ukaz cim vacsie SUVecko... dost desivy pohlad ak zvazime ako krvopotne sa dnes bojuje za tu ekologiu... az som si tam pripadal trochu nesvoj s mojim malym a vedla tych SUVecok aj relativne ekologickym priblizovadlom... akurat na motorky sa dalo pozerat... 2 paradne sme videli a pri jednej sa maly aj odfotil.. tymto aj pozdravujem majitela cervenej hondy. Diky
Přejít do diskuze
vencelín
@3_diamanty
Punto cabrio bylo snad jen v první generaci či se pletu?
Ani těch golfek cabrio (ty skončily se 4 generaci?) moc nebylo.
Nejrozšířenější byla 206 a 307 cc.
Punto cabrio bylo snad jen v první generaci či se pletu?
Ani těch golfek cabrio (ty skončily se 4 generaci?) moc nebylo.
Nejrozšířenější byla 206 a 307 cc.
3_diamanty
@Stejsn
Myslis len kabrio? Ci narazas na cele portfolio... ok cyberster je fakt supa ... uz ale z MG ZS ci HS vizualne na zadok nepada nikto ... ono je tu nadalej dost krajsich a lepsich SUVecok... uz len potom za aku cenu samozrejme
Myslis len kabrio? Ci narazas na cele portfolio... ok cyberster je fakt supa ... uz ale z MG ZS ci HS vizualne na zadok nepada nikto ... ono je tu nadalej dost krajsich a lepsich SUVecok... uz len potom za aku cenu samozrejme
Stejsn
Ať se na mě nikdo nezlobí, ale mám bohužel pocit, že nejlíbivější auta na CZ trhu má MG.
KANKUNEN
Já moc kabrouše nemusím, do MX 5 furt fučí a to i s tou pevnou střechou.