Testy
lamal
3
Kvalitny interier tj splosteny volant, lestene plasty aka klavirny lak a plne dotykove ovladanie, ziadne mechanicke tlacitka. Dizajn zo zadu z Peugeotu 508 SW. Hruza kam sa koncern vydal so svojou premiou. Pohon dobrý.
Přejít do diskuze
stormrider
U nových Audi modelů nerozumím interiéru resp. jejich ovládacímu konceptu. Mám krátkou zkušenost s SQ6 e-tron a věřte, že např. Škoda (Kodiaq, Superb, Octavia,...) jsou mnohem příjemnější místo k životu. Konkrétně - stále si mohu vybrat přehledné klasické budíky s otáčkoměrem (hlavně u spalovacího auta pro mne zásadní), infotainment je přehledný a logický, ne jako černá změť v Audi, klasická tlačítka na volantu, není tam zbytečný display před spolujezdcem, který Audi nesmyslně vnucuje s každou jinou výbavou než s tou základní. Přijde mi, že moc vlastně neví co chtějí a co chtějí jejich zákazníci. Přitom jinak nová A5 je zvenku krásné auto s fajn technikou.
Avantime
@stormrider Súhlasím, vyskúšal som si A5 Limo a na mňa ten dizajn interiéru pôsobil vyslovene rušivo, hlavne čo sa týka vrchnej línie obrazoviek a toho ako je tam od veci pricapnutá tá pred spolujazdcom. To nezostarne dobre. A teda ani po funkčnej stránke to nie je žiadne terno, triafanie sa do lišty naspodku stredovej obrazovky je nešikovné a dotykové tlačidlá mi tiež vadili.
Lubo
@Barry Lyndon odvetrávané sedačky mám v rôznych autách už 10 rokov a nezapínam to. A väčšina ľudí čo poznám to má rovnako.
brano bleha
Tiež mi to vadí, na kríže nič moc, ale sú chvíľe, keď to bez nich nejde. Kraťasy, auto otočené v júli pri 35 5 hodín smerom na juh, tak sa na tú kožu sadnúť nedá. Radšej minútu počkám, kým trochu nafúka. Ale jasné, dá sa dať uterák.
Počas sedenia na dlhej ceste to moc nepoužívam, alebo každých 5 minút pustím na chvíľu.
Viac mi vadí, že kým v zime zohreje tú kožu, tak už mám omrzliny na zadku. To je na Talismane, neviem ako iné značky. Ale predpokladám, že prehriať tú kožu nejakú dobu trvá.
Počas sedenia na dlhej ceste to moc nepoužívam, alebo každých 5 minút pustím na chvíľu.
Viac mi vadí, že kým v zime zohreje tú kožu, tak už mám omrzliny na zadku. To je na Talismane, neviem ako iné značky. Ale predpokladám, že prehriať tú kožu nejakú dobu trvá.
Lubo
@sargis Super, som rád, že to niekto používa.
Ja mám niektoré prvky výbavy kvôli ďalšiemu predaju (ťažné, nezávislé kúrenie, odvetrávané sedačky, ...). Osvedčilo sa mi to.
Ja mám niektoré prvky výbavy kvôli ďalšiemu predaju (ťažné, nezávislé kúrenie, odvetrávané sedačky, ...). Osvedčilo sa mi to.
sargis
@Lubo No vidis, ja ich mam len dva roky a v lete je to na nezaplatenie a zapinam to denne 😊
šofér
@lamal - a předek? Kde už jsme ho viděli, no jasně Suzuki Swift..
https😐/www.auto.cz/…i-hrabosi-147548
https😐/www.auto.cz/…i-hrabosi-147548
Man Ký
@Lubo tak hlavně, že to tam máš deset roků😊 osobně jsem to vyzkoušel a nepotřebuji to. rozhodně by to pro mě nebyl důvod dám tomu přednost před čtyřkolkou preferující zadní nápravu, skvělým automatem a spoustou dalších věcí. Audi už mi nemá co nabídnout. Pokud by to byl ještě Torsen ve spojení se ZF /tak jak je to tuším stále v Touaregu? nepátral jsem/ bylo by to jiné.
Barry Lyndon
@Lubo Taky to moc často nezapínám, ale to neznamená, že to tam nemá být 😊
Barry Lyndon
R6 + ZF + nižší cena jsou fajn, ale zase nedostanete odvětrávaný sedačky, což je imho v prémii v roce 2025 tak nějak základní povinná výbava. 😊