Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeZa volantem nového Audi A6 Avant: Benzin, diesel, šestiválec i trocha elektřiny
21 komentářů
Loptos
Vie mi prosim niekto vysvetlit na co je realne ten display pred spolujazdcom?
@Loptos Pokud tam není, je tam jen hnusnej plastovej dekl, takže tam prostě být musí 😃
Barry Lyndon
A5 sice vypadá trochu jako Hyundai, ale i tak je imho povedenější než toto. Ten zadek je poněkud překomplikovaný, se spoustou fejkových prvků (byť samozřejmě chválím reálné výfuky) a nevypadá zrovna prémiově (resp. je to tak level Audi A1, max A3, ale ne A6).
Frfla
Koukam na to a kufr 500l se mi zda nejak malo na tak velky auto - kombi -Avant. Cekal jsem neco jako aspon kolem 600l jako treba u Oktavky nebo Superba. No moje stara skodarna ma taky 500l, tak asi nema vyznam menit 😉
@Frfla
Ja som inde čítal údaj 503 litrov, každopádne to je objektívne málo, a to nielen na pomery triedy a kombi dlhého 5 metrov (!), ale celkovo. O dve triedy menšie kombíky (Ceed, Focus, i30...) majú okolo 600 l kufor. Pritom ešte minulá generácia mala kufor 565 l. Podľa mňa tie litre žerie ten mildhybridný systém.
Každopádne ak si niekto kupuje A6 Avant kvôli kufru, asi by mal radšej zavítať inde.
Ja som inde čítal údaj 503 litrov, každopádne to je objektívne málo, a to nielen na pomery triedy a kombi dlhého 5 metrov (!), ale celkovo. O dve triedy menšie kombíky (Ceed, Focus, i30...) majú okolo 600 l kufor. Pritom ešte minulá generácia mala kufor 565 l. Podľa mňa tie litre žerie ten mildhybridný systém.
Každopádne ak si niekto kupuje A6 Avant kvôli kufru, asi by mal radšej zavítať inde.
rohYpnol
Začínám mít s Audi dost problém.
- totálním chaosem v označování to začíná
- vzhled A6 a A4 (prostě postaru) je natolik bezcharaktení, že to vedle Audi může být prakticky cokoliv z Číny
- navíc obojí je velmi zaměnitelné, hlavně zepředu
- kombi zahodilo praktičnost a je z toho prakticky shooting brake
- interiér jakkoliv je samotné pojetí display všude problém, je nadto zprasen fakt hnusným volantem, kdy fakt někdo vymýšlí jak kruh udělat kulatější...
V této fázi za mě jednoznačným vítězem je Mercedes. Kdo by to byl před pár lety řekl... BMW úplně zahodilo identitu, Audi ztratilo identitu...
No, aspoň tak nebude mrzet přechod k Číňanům...
- totálním chaosem v označování to začíná
- vzhled A6 a A4 (prostě postaru) je natolik bezcharaktení, že to vedle Audi může být prakticky cokoliv z Číny
- navíc obojí je velmi zaměnitelné, hlavně zepředu
- kombi zahodilo praktičnost a je z toho prakticky shooting brake
- interiér jakkoliv je samotné pojetí display všude problém, je nadto zprasen fakt hnusným volantem, kdy fakt někdo vymýšlí jak kruh udělat kulatější...
V této fázi za mě jednoznačným vítězem je Mercedes. Kdo by to byl před pár lety řekl... BMW úplně zahodilo identitu, Audi ztratilo identitu...
No, aspoň tak nebude mrzet přechod k Číňanům...
vecernicek2
Benzin, diesel, šestiválec...
Akorát ne dieselový šestiválec, tzn. nejlepší motor zařízli. A "novinář" to přejde.
Jestli to nebude tím, že to není novinář, ale papoušek tiskových zpráv.
Akorát ne dieselový šestiválec, tzn. nejlepší motor zařízli. A "novinář" to přejde.
Jestli to nebude tím, že to není novinář, ale papoušek tiskových zpráv.
Rozumím správně že 150 kW TFSI po dynamické stránce přirozeně zaostává za stejně výkonným TDI ? A přitom je agilnější ?
ano a presne proto je dizl do osobniho auta nejlepsi!
panadol to rika!
ty kWh tak nejspíš budou, ovšem napsané je to fakt divně.
A proč si mám představovat jak jedou dvě atmosféry s výrazně rozdílnými objemy, když se tady bavíme o dvou objemově shodných turbomotorech ?
neznám, ale nic to nemění na faktu že ten příměr je dost mimo.
Tady porovnáváme dva stejně velké moderní turbomotory
to právě vůbec jasné není. Neznám důvod proč by turbobenzín měl jet "přirozeně" hůř než stejně výkonný turbodiesel, kór když je ten benzín v citelně lehčím autě a oboje má automat
Jak můžeš s takovou krávou jet skoro 6 km a skoro 10 minut čistě elektricky a spotřebovat jen 0,2kWh???????????????
To jaksi nejde. Prostě blábol.
Neumím teď vyndat z hlavy detaily o rozdílech v MHEV dopomoci mezi 150kW TSI a 150kW TDI, ale vím, že samotné TFSI má 340Nm a TDI 400Nm. Ale! Zase TFSI váží o dle Audi.de o 140kg méně, než TDI předohrab a o nechutných 210kg méně, než TDI Quattro.
Mimochodem tahle šílenost jde 100% na vrub té "ekologické" novince a rozhodně nejde o rozdíl ve váze mezi litinovým 2.0TFSI a hliníkovým 2.0TDI.
Takže je jasné, že rozdíl přes 2 metráky se projeví v lepší agilitě (myšleno zatáčení, nikoliv zrychlení), ale rozhodně ne v horší dynamice.
Prostě nicneříkající bulvární blábol. Kdyby aspoň některý z těch "profesionálů" zjistil, kolikže to Nm přidává který ten systém a pak by to mohlo dávat třeba i nějaký smysl.
Nebavíme se samozřejmě o sprintu 0-100, kde samozřejmě pohon 4x4 jaksi v prvních metrech zajistí TDI lepší trakci.
Při běžné jízdě už bude dynamika +/- 1% stejná.
Točák má sice TFSI o 15% nižší, ale taky váží o 10% míň a motor samozřejmě pracuje v nepatrně vyšších otáčkách, než dehet a tím se pochopitelně Nm i kW na kolech srovnají.
Jenže pan redaktor o agilitě mluví i v kontextu s funkcí quattro ultra z toho mi vyplývá spíše dynamika. No kdoví jestli v tom má sám jasno.
A druhý aspekt je přítomnost odlišného hybridního systému u 2,0 TFSI což taky asi má vliv na dynamiku. Činnost hybridního pohonu u obou dvoulitrů i jejich celkové výkony nám ovšem pan redaktor také úspěšně zatajil