Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
satam
Autor by si měl něco o LPG nastudovat, a to zejména o právních aspektech provozu na LPG. Přečetl jsem sotva třetinu článku, ale je tam tolik nesmyslů a lží, že už jsem dále nečetl.
Jedna perla za všechny: Autor neví, že existuje vyhl. č. 153/2023Sb. a že tedy už skoro 2 roky žádné ZÁKONNÉ REVIZE u LPG provozu neexistují! Provozovatel by se měl řídit doporučeními výrobce a ani ta nejsou povinná!
Jedna perla za všechny: Autor neví, že existuje vyhl. č. 153/2023Sb. a že tedy už skoro 2 roky žádné ZÁKONNÉ REVIZE u LPG provozu neexistují! Provozovatel by se měl řídit doporučeními výrobce a ani ta nejsou povinná!
@satam
Vyhláška 153/2023 nic nezměnila. I předtím platilo, že podmínky údržby či životnosti tlakových nádob stanovuje výrobce.
Vyhláška 153/2023 nic nezměnila. I předtím platilo, že podmínky údržby či životnosti tlakových nádob stanovuje výrobce.
@Tycoon Taky víte houby. Ta vyhláška především v návaznosti na NV č. 191/2022Sb. vyjmula plynové soustavy automobilů z vyhrazených technických plynových zařízení a stanovila/upravila podmínky pro provoz plynových soustav v automobilech. O nádržích jsem se vůbec nezmiňoval!
@satam
To samozřejmě máte pravdu. Díky za upřesnění souvislostí.
Ale reagoval jsem jen na tu vyhlášku 153/2023Sb., nikoliv na jiné předpisy.
To samozřejmě máte pravdu. Díky za upřesnění souvislostí.
Ale reagoval jsem jen na tu vyhlášku 153/2023Sb., nikoliv na jiné předpisy.
Mr.Murphy
Mám ve firmě CNG Octávii s pomalu 300tkm na hrbu a jezdí stále skvěle. Z pohledu provozních nákladů a spolehlivosti nejlepší auto, co jsem ve firmě kdy měl. Rentabilita provozu samozřejmě záleží na aktuálním vývoji cen paliv, která porovnáváme....
@Mr.Murphy
Chvilku jsem jezdil s 1,5 Tgi v Leonu combi. Při jízdě po okreskach nedlimitnimi rychlostmi a doplachtovani do vesnic se dalo jezdit bez problémů pod 3 kg na 100 km. V té době stál kg Cng přibližně stejně jako benzín či nafta.
Chvilku jsem jezdil s 1,5 Tgi v Leonu combi. Při jízdě po okreskach nedlimitnimi rychlostmi a doplachtovani do vesnic se dalo jezdit bez problémů pod 3 kg na 100 km. V té době stál kg Cng přibližně stejně jako benzín či nafta.
MOJEJMENO
V článku jsou dle mého názoru velké rozpory v zásadních parametrech. Na LPG je výkon min. stejný, ale spíš vyšší. Naopak na CNG je výkon nižší a nikoliv vyšší.
@MOJEJMENO
Jste si jist?
LPG jsem nikdy neprovokoval, ale při cetnych cestách stopem s auty na LPG byl nárůst výkonu při pohonu na benzín znatelný.
Naopak jsem cca 1/4 roku jezdil s Leonem combi 1,5 Tgi a tam změna výkonu znatelně nebyla (tedy pocitově stejný výkon jak při pohonu na Cng tak i při pohonu na benzín)
Jste si jist?
LPG jsem nikdy neprovokoval, ale při cetnych cestách stopem s auty na LPG byl nárůst výkonu při pohonu na benzín znatelný.
Naopak jsem cca 1/4 roku jezdil s Leonem combi 1,5 Tgi a tam změna výkonu znatelně nebyla (tedy pocitově stejný výkon jak při pohonu na Cng tak i při pohonu na benzín)
Pavel Zaruba
Výhodou lpg je jednoduchý motor a spotřeba po přepočtu nižší než nafty. Třeba palivolvý filtr jsem měnil 1x , když mi prohnil hliníkový obal filtru u 20 letýho auta a crčel z běj benzín - nejjspíš původní.
Například 2tunové MPV jezdí za 12l lpg, diesel tak 7,5 nafty.
A to se s ním nemažu, protože u lpg moc nehraje roli, jak se s ním jede.
Jen je třeba hlídat svíčky a indučky, na zapálení směsi je potřeba větší napětí, ale mě klekla ve 320t prej se má měnit po 120t, ale v kufru jednu vozím.
Například 2tunové MPV jezdí za 12l lpg, diesel tak 7,5 nafty.
A to se s ním nemažu, protože u lpg moc nehraje roli, jak se s ním jede.
Jen je třeba hlídat svíčky a indučky, na zapálení směsi je potřeba větší napětí, ale mě klekla ve 320t prej se má měnit po 120t, ale v kufru jednu vozím.
Vzhledem k tomu, že nejvíce snížil ta čísla u nafty, tak nám asi chce sdělit, že si máme koupit naftu.
Navrhuju mít všechno zadarmo, u všech typů pohonů pak vyjde 0 Kč/km a nemusíme se hádat, co je lepší