Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kontroverzní pick-up Kia chce být drsnější. Může se pustit i do Fordu Raptor

12 komentářů

rohYpnol
Proč kontroverzní??

Mnohem víc kontroverzní mi přijde Amarok jako přebrandovaný Ranger.
Jasně, je tu ta pohádka a příběh jak jinak by Amarok už vůbec nebyl... ale nerozumím, co by mělo obchodně úspěšný V6 Amarok náhle pohřbít krom zelenorudé ideologie EU. Ale Amarok nebyl jen o EU...

Kia Tasman je počin zcela vpohodě. Logické, že Korejci chtějí i tenhle segment. Design zvládli opět na jedničku a o techniku korejce nemám obavy.
Arese
To je hus, velebností! 🤮
Man Ký
@Arese já myslím, že je to kachna. Ale nevím, znalec seš ty😊
Arese
@Man Ký Opr. hnus 😀
Man Ký
Pohledné auto. V tmavém matu bude vypadat ještě líp.
Arese
@Man Ký A po shození že skály nejlíp! 😄
Krum Páč
Bebečku. @Arese
🤮🤮🤮🤮🤮
Man Ký
@Arese já nevím, tebe se ptát nebudu, u tebe je to jasný, ale co myslíš, kolik lidí by si vybralo mezi Kamiqem nebo jak se to jmenuje a tímhle tu škocnu?
Arese
@Man Ký Naprostá většina! 🙂👍
gil54
Tímto konceptem sériovému škareďákovi nepomohli ani trochu. Ale vzhledem (raději ani nepíši designem) na krále ošklivince pick-upů, nastříhaného z tabulí nerezu, nemají šanci dosáhnout.
Nebo Nebo
Nevím, co tímto designovým jazykem chce Kia říct, ale asi si budu nejspíš muset s sebou začít nosit kbelík na blití, protože tohle je fakt na 🤮🤮🤮🤮...
ericn
@Nebo Nebo Bohužel pro Kiu, poslední dobou jí design nejde. Snaží se být kontroverzní, ale míjí se to účinkem. Za mě je to už nekoupitelná značka. Jakkoliv se mi "tiger nose" líbil v předchozích generacích, to co produkuje dnes, je k zblití...