Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Pepa_007
..... nedostatečná efektivita, přebujelá byrokracie a pomalé reakce na vývoj trhu, politické vměšování a kvalita neodpovídající soukromé konkurenci......
Vše až na efektivitu a kvalitu máme i tady v EU.
Zdá se, že začala celní válka EU vs USA. Vítěz bohužel bude USA. EU ekonomicky klesá a toto nastartuje její ek. pád. 😔
Vše až na efektivitu a kvalitu máme i tady v EU.
Zdá se, že začala celní válka EU vs USA. Vítěz bohužel bude USA. EU ekonomicky klesá a toto nastartuje její ek. pád. 😔
@Pepa_007
Celni valka nebude mit zadneho viteze. Proto cla mizela, přinášela prosperitu.
Celni valka nebude mit zadneho viteze. Proto cla mizela, přinášela prosperitu.
@Hendly obecně to bývá bez vítěze. Ale tady vítěz bude. Protože do toho v EU vstupuje Green Deal a další regulace a nařízení.
@Pepa_007
Vůbec ne. GD s tím nema nic společného. Cla nikdy nebudou mít vítěze a je to vidět USA vidět už teď, a to byla jen oznámena.
Vůbec ne. GD s tím nema nic společného. Cla nikdy nebudou mít vítěze a je to vidět USA vidět už teď, a to byla jen oznámena.
@Tycoon
Zase strašení Greendealem…
Proc se na to ale nepodivas realne.
EU jako ccelek ma neporovnatelne vetsi vyjednavaci silu nez by mela CR a nebo ostatni jednotlive zeme.
To uz nevidis? Nevidis ty obrovske plusy co prinasi clenstvi v EU?
Nechas si ruskou propagandou namluvit, ze se mas strasne spatne?
Zase strašení Greendealem…
Proc se na to ale nepodivas realne.
EU jako ccelek ma neporovnatelne vetsi vyjednavaci silu nez by mela CR a nebo ostatni jednotlive zeme.
To uz nevidis? Nevidis ty obrovske plusy co prinasi clenstvi v EU?
Nechas si ruskou propagandou namluvit, ze se mas strasne spatne?
@Hendly
Jistě. Je skvělé být v týmu looserů a nemoct reálně nic ovlivnil že...
EU je na počátku svého rozpadu. Buď se bude schopna a základě sebereflexe změnit, nebo zmizí v propadlišti dějin. A protože procesy v EU mají do demokracie mnohem dál než do byrokracie, tak se EU nezmění.
Greendeal gameover 2025!
Jistě. Je skvělé být v týmu looserů a nemoct reálně nic ovlivnil že...
EU je na počátku svého rozpadu. Buď se bude schopna a základě sebereflexe změnit, nebo zmizí v propadlišti dějin. A protože procesy v EU mají do demokracie mnohem dál než do byrokracie, tak se EU nezmění.
Greendeal gameover 2025!
EU je nejdemokratictejsi, nejsvobodnejsi a je jednou z nejvyspelejsich casti sveta.
GD ani jakakoli cizi propaganda na tom nic nezmeni.
V Cine vladne komunisticka strana, v USA Trump a v rusku putin.
Jsem stastny, ze jsem obcanem EU.
EU se muze reformovat.
Urcite nebudu plivat na EU, sam na sebe!
Hosi proberte se...
PS Kdo nejvic plive na Zapad / EU? rusko? 😉
Ja nepodporim rusko nikdy v nicem.
GD ani jakakoli cizi propaganda na tom nic nezmeni.
V Cine vladne komunisticka strana, v USA Trump a v rusku putin.
Jsem stastny, ze jsem obcanem EU.
EU se muze reformovat.
Urcite nebudu plivat na EU, sam na sebe!
Hosi proberte se...
PS Kdo nejvic plive na Zapad / EU? rusko? 😉
Ja nepodporim rusko nikdy v nicem.
@Hendly
Já nekritizuju EU, ale Green Deal a demokratický deficit současných vládnoucích struktur EU.
EU je dobrá myšlenka realizovaná špatnými lidmi.
Já nekritizuju EU, ale Green Deal a demokratický deficit současných vládnoucích struktur EU.
EU je dobrá myšlenka realizovaná špatnými lidmi.
@Tycoon
Demokraticky deficit?
Kde?
Myslis, že by CR mela nekdy vetsi vliv na deni kolem sebe? V prepoctu na mnozstvi obyvatel mame diky nastaveni pravidel vice zastupcu nez by odpovidalo poctu.
O deni v EU rozhoduje demokraticky zvoleny parlament.
EK nema zakodonarnou moc a dela jen to co po ni clenske staty chteji a jeji slozeni nominuji vlady clenskych zemi.
Kde tam vidis neco nedemokratickeho?
Demokraticky deficit?
Kde?
Myslis, že by CR mela nekdy vetsi vliv na deni kolem sebe? V prepoctu na mnozstvi obyvatel mame diky nastaveni pravidel vice zastupcu nez by odpovidalo poctu.
O deni v EU rozhoduje demokraticky zvoleny parlament.
EK nema zakodonarnou moc a dela jen to co po ni clenske staty chteji a jeji slozeni nominuji vlady clenskych zemi.
Kde tam vidis neco nedemokratickeho?
@Kankunen
pokuta je motivace investovat do moderní technologie ktera ma menší dopad na prirodu.
pokuta je motivace investovat do moderní technologie ktera ma menší dopad na prirodu.
@DonVito
jsem hrdý Moravák a EU mi může polibit...
To, že kritizuji současnou podobu EU, ale absolutně vůbec neznamená být proruský, jak se tady tvoje prázdná hlava snaží manipulovat. Podle tebe je jistě nejvíc proruskou zemí Evropy Velká Británie, která vystoupila z EU, že?!?????
jsem hrdý Moravák a EU mi může polibit...
To, že kritizuji současnou podobu EU, ale absolutně vůbec neznamená být proruský, jak se tady tvoje prázdná hlava snaží manipulovat. Podle tebe je jistě nejvíc proruskou zemí Evropy Velká Británie, která vystoupila z EU, že?!?????
Svět se mění a éra fosilních paliv pomalu mizí v zapomnění 👍