Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Fiat Grande Panda má české ceny. Elektrickou verzi pořídíte od necelých 600.000 korun

37 komentářů

Pepa_007
Citroën s logem Fiatu? Tři válce?
Na to, že auto bude jezdit z 99% jen po městě ta cena je brutální.

To se stellantisu moc nepovedlo. Uvidíme jaké budou prodeje.
ericn
@Pepa_007 No jo, jsou to docela pálky za "Pandu"...
Ja Prvni 123
@ericn No, ono je to vlastne Punto.

4 metry delky.
A je sirsi, nez bylo Punto.
ericn
@Ja Prvni 123 No jmenuje se to Panda, takže Panda. To nic nemění na to, že je ta cena dost vysoká a prodávat se to moc nebude. Překapotovaná ošklivá C3 = zbytečná snaha Stellantisu...
Lempl Klaun
@Pepa_007

No money no honey. 🤡
Pepa_007
@Lempl Klaun
😂 Zajdi pak ke mne, prodám ti suchej rohlík za 50 000Kc. No money no honey. 😉

Nemam problém dat 600 000 za auto, ale ne za tenhle suchej rohlík.
Lempl Klaun
@Pepa_007

Super, takže 600 000 za auto máš, ale na suchý rohlík už ti nezbylo? To chápu, všechno jsi dal za ojetinu z bazaru a teď ti na večeři zůstaly akorát drobky z podlahy.

No money no dinner, kámo. 🤡
rohYpnol
@Lempl Klaun

Zjevně jsi hodně hloupý. Pepa_007 napsal úplně něco jiného.
Mikesus
@Pepa_007
Tak on nutne nemusi koupit suchej a v případě fiatu i tvrdej rohlík za tolik. Může si dojít pro cerstvej, treba i s máslem a kvalitní šunkou za nižší cenu. Je to je o zákazníkovi, jestli za každou cenu chce tvrdej rohlík s logem fiatu.
Lempl Klaun
@rohYpnol

Zjevně Pepa_007 je tvoje další alter ego, že ho tak horlivě bráníš, internetový ex.perte? 🤡
rohYpnol
@Lempl Klaun

Ne, moje alter ego je Lempl Klaun, pod kterým píšu samé pí* abych měl koho kritizovat v diskusi 🤣🤣🤣
Lempl Klaun
@rohYpnol

Tak to dává smysl!

Konečně upřímnost – tvoje alter ego je Lempl Klaun, protože někdo tak ubohý a zoufalý jako ty si musí vytvářet vlastní nesmysly, jen aby měl s kým prohrávat v diskusi, digitální bojovníků.

Bravo, aspoň jsi si to přiznal
🤡🤡🤡
Ja Prvni 123
@Pepa_007 Cena Fabie... zijeme v takove dobe.

Ano, ten zaklad "prehnali"... aspon na fotkach je to vosklivy.

Na zivo jsem to jeste nevidel.
Ja Prvni a Posledni
@Ja Prvni 123
Jo, přesně tak, žijeme v době, kdy si i na fotkách dokážeš udělat odborný názor na auto, které jsi nikdy neviděl. To chce fakt talent! Možná bys mohl začít recenzovat jídlo jen podle vůně přes obrazovku.
KANKUNEN
Začínám pochybovat o správnosti oživovat Fiat. To poznáš z komentářů, Fiaťáci jednoznačně preferují cenu. Nejlíp Úno za 200t, něco jako že nejlepší je rum, ten s plachetnicí.
Tycoon
@KANKUNEN

Fiat nabízel mainstreamové a budgetové modely. Každý si mohl vybrat.

Teď je tady Fiat Grande Panda. Budgetový model na úrovni Dacie, na který nasadili mainstreamovou cenu na úrovni Škody či Fordu.

Co si čekal? Že zákazníci budou skákat, že si můžou koupit auto za 454 tisíc Kč, které nemá poklice kol, dvířka přihrádky u spolujezdce ani displej rádia?

To už ta elektrická verze za 590 tisíc dává větší smysl. Jenže v naších luzích a hájích fanoušků elektromobility není moc a když už, tak si nedovedu představit, že si jdou koupit Fiat.
Lempl Klaun
@Tycoon

Perfektní strategie!!!
Pořídit si vyčpělý americký nebo britský vrak, nacpat tam LPG a pak si myslet, že jsi finanční génius, Baliku. 🤡
Tycoon
@Lempl Klaun

Horký Klaune, ani podvacáté si nepochopil, že nejsem Barichello. Vypadá to, že tví rodiče byli dvojčata, jinak si to nedovedu vysvětlit.
KANKUNEN
Rodiče dvojčata 😀
Lempl Klaun
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
rohYpnol
@KANKUNEN

Říkám že Fiat je mrtvá značka...
Fiat byl vždycky špička v technice v ramci svých tříd. A uměl vždy skloubit design, techniku a cenu.

Teď? O co horší technika, o to vyšší cena... A s designem musí jít do kompromisů, aby se vešel do limitů techniky Stellantis...
KANKUNEN
@rohYpnol akorát špička nejnižší ceny
Arese
@rohYpnol Poslední Fiat, který nabízel skvělý poměr cena/užitná hodnota a pravou fiaťáckou techniku zabalenou do líbivého kabátku, je pro mě Tipo (nepočítaje v to jeho nesmyslnou a drahou finální verzi, samozřejmě). Tento předražený hranatý klon PSA s jejich hybridním tříválcem mě příliš neláká. Fiat s motorem Peugeot pro mě už není Fiat...
To už bych radši šel do staré Pandy (nyní Pandina), její poslední vzhledová modernizace v rádoby outdoorovém stylu se mi ale nelíbí. 🙁
Frfla
Mazec, ta cena to pohřbila. Ale chápu, je třeba vyplatit bývalého CEO Stellantisu. Nějak mu nemohu přijít na jméno.
Lempl Klaun
@Frfla

Jen frflej dál – aspoň je vidět, že tvoje klávesnice pracuje víc než tvoje mozkové buňky, internetový hrdino. 🤡
Stephen
Avenger stojí na technice shodné s Grande Pandou?
To je pro mě novinka - baterie 54 kWh vs. 44 kWh - motor o výkonu 115 kW vs. 83 kW...
Avenger může mít tepelné čerpadlo, Grande Panda nikoliv...
Nějak ten společný základ marně hledám.
Ja Prvni 123
@Stephen Placaji... je to pochopitelně uplna blbost.
el sendador
V CR to asi hit nebude, ale v EU by byt mohl a v Italii to bude bestseller.
Mne se to auto hodne libi, jsem zvedavej, jake bude nazivo.
Lord Owl
@el sendador Jako, že v Itálii má hodně lidí "dlouhej kábl" a už jen čekali, co si na to napíchnou ?? A teď to konečně mají ?
el sendador
@Lord Owl Myslim hybridni verzi. EV v Italii nefrci.
Ja Prvni 123
Autore?

Citroen se taky nabizi s hybridním pohonem.
Stejnym hybridnim pohonem.
PowerHouse
Parádní pokles cen

Nedávno za tu cenu byla Dacia Spring.
DonVito
@PowerHouse
👍
Je to tak.

Nezvratny trend.
Jeste chvili potrva, nez se ceny protnou.

Ale pak nastane konec spalovaku.
I bez jakychkoli zakazu.
Ja Prvni 123
@DonVito Kdy uz konecne pochopis, ze exituje pocetna skupina lidi, kteri auto na baterky nechteji, ikdyby bylo zadarmo?

Proste proto, ze jim nenabizi tu sluzbu, kterou potrebuji.
JayDeeSq
@Ja Prvni 123 a jak početná skupina to je? Já znám jen početnou skupinu vyřvávající různé antiEV kraviny..ale početnou skupinu, které by EV nenabídlo službu, kterou potřebují neznám.
DonVito
Na pomery EV dobra cena.
👍

Libi se mi AC nabijeni zpredu, ze clovek nemusi vytahovat kabel.

Lepsi reseni nez vsechny PHEV.
Jaros 00071
Slevnit o cca 50-100 tis! A místo hybridu dát spalovák od FIATU. Jinak si to můžou nechat.🤣