Novinky
Zpět na článek
Bizarní chyba poslala prakticky nový Urus Performante rovnou na vrakoviště. Má ale šanci na záchranu
10 komentářů
Mikesus
@Dušan Trnka
no takže ten popis je dost zavádějící. No měl jsi pravdu, člověk musí zjišťovat informace místo autorů, protože tu špatně překládají i píšou hlouposti. Doufal jsem, že tahle kravina bude aprílem než aby to kleslo tak hluboko.
no takže ten popis je dost zavádějící. No měl jsi pravdu, člověk musí zjišťovat informace místo autorů, protože tu špatně překládají i píšou hlouposti. Doufal jsem, že tahle kravina bude aprílem než aby to kleslo tak hluboko.
Buffalo007
@Dušan Trnka
??? Cožpak já jsem psal něco o tom, že by auto bylo bez VIN? Prostě akorát za tím oknem nejde vidět. Na autě musí být minimálně ještě výrobní štítek.
??? Cožpak já jsem psal něco o tom, že by auto bylo bez VIN? Prostě akorát za tím oknem nejde vidět. Na autě musí být minimálně ještě výrobní štítek.
Dušan Trnka
@Buffalo007 Ešte raz ! Neexistuje aby z výrobného závodu vyšlo také vozidlo . VIN číslo sa mnohokrát kontroluje a pri záverečnej kontrole je toto primárne ...
Dušan Trnka
@Mikesus Tiež ma to napadlo ! Ale podobných hlúpostí na tomto médiu stále pribúda . A nie sú to len zle preložené články ...
Buffalo007
No nevím co je na tom tak speciální. VIN nemusí být vidět třeba kvůli tomu, že někdo měnil sklo a dal tam blbě lepidlo. Nebo samozřejmě to mohl někdo udělat naschvál.
Nicméně aktuální cena $344,096 nenaznačuje, že by kvůli tomuto problému bylo auto o dost levnější.
Nicméně aktuální cena $344,096 nenaznačuje, že by kvůli tomuto problému bylo auto o dost levnější.
Dušan Trnka
Čo je to za nezmysel ? VIN nie je za predným sklom, je súčasťou predného skla a bez neho nemôže opustiť výrobný závod . A samozrejme ho možno jednoducho v prípade poškodenia bez problému nahradiť . A tých VIN čísiel je na každom vozidle viacero a to na miestach, ktoré sa ťažko falšujú ...
1.dubna....