Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Bizarní chyba poslala prakticky nový Urus Performante rovnou na vrakoviště. Má ale šanci na záchranu

10 komentářů

Dušan Trnka
Čo je to za nezmysel ? VIN nie je za predným sklom, je súčasťou predného skla a bez neho nemôže opustiť výrobný závod . A samozrejme ho možno jednoducho v prípade poškodenia bez problému nahradiť . A tých VIN čísiel je na každom vozidle viacero a to na miestach, ktoré sa ťažko falšujú ...
Mikesus
@Dušan Trnka
1.dubna....
Ondrej133
rohYpnol
@Mikesus

Ty máš 1. dubna 365 dní v roce, co?
Dušan Trnka
@Mikesus Tiež ma to napadlo ! Ale podobných hlúpostí na tomto médiu stále pribúda . A nie sú to len zle preložené články ...
Mikesus
@Dušan Trnka
no takže ten popis je dost zavádějící. No měl jsi pravdu, člověk musí zjišťovat informace místo autorů, protože tu špatně překládají i píšou hlouposti. Doufal jsem, že tahle kravina bude aprílem než aby to kleslo tak hluboko.
PavelK_
@Dušan Trnka na jakém autě je součástí skla?
Buffalo007
No nevím co je na tom tak speciální. VIN nemusí být vidět třeba kvůli tomu, že někdo měnil sklo a dal tam blbě lepidlo. Nebo samozřejmě to mohl někdo udělat naschvál.
Nicméně aktuální cena $344,096 nenaznačuje, že by kvůli tomuto problému bylo auto o dost levnější.
Dušan Trnka
@Buffalo007 Ešte raz ! Neexistuje aby z výrobného závodu vyšlo také vozidlo . VIN číslo sa mnohokrát kontroluje a pri záverečnej kontrole je toto primárne ...
Buffalo007
@Dušan Trnka
??? Cožpak já jsem psal něco o tom, že by auto bylo bez VIN? Prostě akorát za tím oknem nejde vidět. Na autě musí být minimálně ještě výrobní štítek.