Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeFord Puma Gen-E proti všem: Jak si po slevě stojí v porovnání s konkurencí?
38 komentářů
sargis
Auto rozumnej velkosti to uz je - rozumej kompakt C trieda. Baterka je tragedia. Taketo auto sa vyuziva aj plne obsadene a nielen v meste, cize realnejsie vidim spotrebu 15 kWh. Ak mam vyuzivat bateriu 20-80%, co je 60% kapacity, tak vyuzijem cca 26 kWh, cize dojazd mi pada pod 200km...
@sargis
Přesně tak. Máme již 10 let od doby, kdy Tesla změnila automobilový průmysl, jak jsem tady tehdy psal.
A stejně tady máme BEV, které nejsou absolutně konkurenceschopná vůči spalovacím autům. Bohužel jen a pouze zelenorudá EU je tak blbá, že chce spalovací auta zakázat 2035 a reálně je začíná zakazovat již 2025 emisními sankcemi...
Přesně tak. Máme již 10 let od doby, kdy Tesla změnila automobilový průmysl, jak jsem tady tehdy psal.
A stejně tady máme BEV, které nejsou absolutně konkurenceschopná vůči spalovacím autům. Bohužel jen a pouze zelenorudá EU je tak blbá, že chce spalovací auta zakázat 2035 a reálně je začíná zakazovat již 2025 emisními sankcemi...
rohYpnol
Opět potvrzení mých slov. Žádná parita se nekoná ani neblíží.
Za základní ceny kolem 700t. dostáváte malá auta, která v zimním porovozu budou mít problém dojet z Prahy do Brna...
Elektromobilita se nekoná, o BEV není zájem. A není se čemu divit.
Navíc když se podíváme do Číny, tak zjistíme, že takový BYD Atto 2 je úplně jinde. I další.
Takže je to tak, kdo podporuje a tlačí elektomobilitu, podporuje Čínu.
Za základní ceny kolem 700t. dostáváte malá auta, která v zimním porovozu budou mít problém dojet z Prahy do Brna...
Elektromobilita se nekoná, o BEV není zájem. A není se čemu divit.
Navíc když se podíváme do Číny, tak zjistíme, že takový BYD Atto 2 je úplně jinde. I další.
Takže je to tak, kdo podporuje a tlačí elektomobilitu, podporuje Čínu.
@rohYpnol to auto není na cestování. To je auto na cincani po městě. Jestli to dá denně 50km, tak to bude moc.
Za mne ok. Jen to chce slibované nabíječky na každém sloupu. Elektřinu za 4kc/khw. A cenu auta pod 400 000.
To vše přijde, dejme tomu cca 10 let.
Otázka je cena elektřiny. Uhelné elektrárny vypnou. Nic to nenahradí a bude chybět cca 40% elektřiny na trhu. Řešení? Nakoupíme el. energii jinde. 🤣
Za mne ok. Jen to chce slibované nabíječky na každém sloupu. Elektřinu za 4kc/khw. A cenu auta pod 400 000.
To vše přijde, dejme tomu cca 10 let.
Otázka je cena elektřiny. Uhelné elektrárny vypnou. Nic to nenahradí a bude chybět cca 40% elektřiny na trhu. Řešení? Nakoupíme el. energii jinde. 🤣
ericn
No tak tu máme další zbytečné auto za 800tis Kč, protože v základu to nemá nic. Aby to auto alespoň trochu vypadalo, je potřeba vybrat 3 další pakety + jsem přidal tažné na držák na kola a bylo z toho 784tis Kč za auto z dojezdem reálných 200-250km. No tvl ten Ford jde opravdu do kytek….
@ericn
..nejen Ford.
Nicméně přijde Čína, takže budeme kupovat BYDy a další.
..nejen Ford.
Nicméně přijde Čína, takže budeme kupovat BYDy a další.
Arese
Zííív. Naprostý nezájem. Co tam náre dál, redakce? 🤭
Arese
Klasický příklad naprosto zbytečného článku, který 98 % Čechů (vč. zdejších čtenářů) nezajímá, protože EV prostě nechtějí. Tak proč jim to tady pořád dokola cpete?!!
Na cintani po svém městě máš mhd.
https😐/stop.p13.cz/…osvetleni/16444/
Jenom je to jaksi 3 roky zpátky a ani jedno z těch nabíjecích míst neodemkli. Takže máme na ulicích 200 lamp s bednou dole, ale to je všechno.
EDIT: fakt úžasný, jak zdejší diskusní engine mrví odkazy konverzí textu na smajlíky.
Smaz vse pred prvnim pismenkem odkazu.
stop.p13.cz/…osvetleni/16444/
A benzinku máš taky u kazde lampy co?
Benzínku nepotřebuje člověk každý den 🤣🤣🤣
A jinak je prakticky na každým rohu každého maloměsta 😆
Severní Predměstí?
😂😂😂