Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nižší cla měla EU vyjednat dřív, zní z Ineosu

11 komentářů

Man Ký
@Pepa_007 myslíš ukončím válku za jeden den? to je pravda, to říkal.
ericn
@Man Ký u něj je každý den nový výkřik a za týden už si nepamatuje, co zas vymyslel… geront…
ericn
@PowerHouse nenapadá mě, co má EU společného s Xiaomi? 🤣 Navíc firma, co vyrábí lowendové telefony a chce si hrát na automobilku…
ericn
@kesumb souhlas, ta rychlokvaška nemůže být z podstaty stejná nebo lepší než zavedené značky👍
kesumb
@vecernicek2
aha tak to jo a prisel si na to kde?
rekordmanem v dojezdu je porad MERCEDES eqs, rekordmanem v nabijeni je porad Porsche. Az to bude delat stejnou praci jako IX tak mi reknete. Ciskej pekac plnej slibu ...
praptak
@MB1975 Nevšiml jsem si, že by Trump přišel s požadavkem zrušit cla.
vecernicek2
@ericn Hmm, akorát ta firma na lowendové telefony dělá lepší EVs než Mercedes nebo BMW a za drasticky lepší cenu.

Bohužel.
kesumb
@PowerHouse
ale neni, se bez iphonu a pitomosti na netu obejdem. A panadolova ofce 1,9sdi nejaky cipy nepotrebuje...
MB1975
@Pepa_007 souhlas. Namisto aby eu samazrusila svoje cla tak ted dostane ochutnat vlastni mediciny.. trump v tomto v dlouhodobem horizontu valci i za evropske spotrebitele👍👍
Pepa_007
Donik všechny své plány rikal dopředu. Před volbami a i po nich. Jen EU politici jsou zvyklí na své lhaní a tak si mysleli, že se nic nestane. 😁
PowerHouse
EU je závislá na dodávkách z USA, od Doníka.
Viz Xiaomi auto - potřebuje Qualcomm a Nvidii a taky SW, ...