Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
hugino
Za mňa najlepšia automobilová značka a S - ko je TOP. 👍👍👍
@hugino
Je to fajn, ale tablet na palubke sa mi nepaci.
Aspon to nema celu spolujazdcovu stranu zadisplejovanu, to je pre mna vrchol hnusu.
Je to fajn, ale tablet na palubke sa mi nepaci.
Aspon to nema celu spolujazdcovu stranu zadisplejovanu, to je pre mna vrchol hnusu.
@lamal Tak tie tablety po celej palubke sa mi absolútne nepáčia ale toto riešenie že výduchy sú hore a tablet v strede pod ním sa mi zdá najkrajšie riešenie . A všimol si si že nedávam nič z konkurencie / Formentor , Tigi / ako to je u mňa zvykom ? Zdá sa že sa lepším . Teraz v tej diskusii tie vlákna sú divné ale dal som ti otázku v tých príspevkoch minule / Video G VII / ak sa ti chce môžeš mi tam napísať odpoveď .
@hugino
Vsimol som si, k tej diskusii som sa uz nevratil, ale obsah si pamatam, posli video sem.
Vsimol som si, k tej diskusii som sa uz nevratil, ale obsah si pamatam, posli video sem.
Zetti
Muj S500 bude letos veteranem. Za tenhle bych ho nevyměnil ani s doplatkem 😀😀😀
Radek Holodňák
zase ropák 😞
Exteriér ještě jakžtakž ujde, nothing to write home about, ale ani průser. Ale ty interiéry, to je jak svého času hi-fi věže od Vientamců po revoluci. Samé blikátko, pozlátko, hnusný patlavý plastový dotykový vypínače, design celkem nevkus, ani náznak německého Bauhaus stylu.
Je to škoda, Mercedes by měl zůstat německý. Když přijde o svůj charakter, za pár let po té značce pes neštěkne.
Spíš se ten evropský vkus počínštil.