Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Mercedes-Benz S 450d 4Matic L – A opravdu ho musím vracet?

16 komentářů

vecernicek2
Svezení je určitě fajn, mě jenom na těch Mercedesech štve ta evidentní orientace na (ne)vkus čínského zákazníka.

Exteriér ještě jakžtakž ujde, nothing to write home about, ale ani průser. Ale ty interiéry, to je jak svého času hi-fi věže od Vientamců po revoluci. Samé blikátko, pozlátko, hnusný patlavý plastový dotykový vypínače, design celkem nevkus, ani náznak německého Bauhaus stylu.

Je to škoda, Mercedes by měl zůstat německý. Když přijde o svůj charakter, za pár let po té značce pes neštěkne.
KANKUNEN
@vecernicek2 Mám zkušenost, že když si někdo auto koupí, tak se těmi serepetičkami chlubí. Dívej co to umí. Ten čínský vkus se celkem poevropštil.
vecernicek2
@KANKUNEN

Spíš se ten evropský vkus počínštil.
ptr078
@vecernicek2 Ved v konecnom dosledku je to cinska automobilka
MB1975
@vecernicek2 naprosty souhlas. Interier je v porovnani s w222 naprosta bida a lace…
hugino
Za mňa najlepšia automobilová značka a S - ko je TOP. 👍👍👍
lamal
@hugino
Je to fajn, ale tablet na palubke sa mi nepaci.
Aspon to nema celu spolujazdcovu stranu zadisplejovanu, to je pre mna vrchol hnusu.
hugino
@lamal Tak tie tablety po celej palubke sa mi absolútne nepáčia ale toto riešenie že výduchy sú hore a tablet v strede pod ním sa mi zdá najkrajšie riešenie . A všimol si si že nedávam nič z konkurencie / Formentor , Tigi / ako to je u mňa zvykom ? Zdá sa že sa lepším . Teraz v tej diskusii tie vlákna sú divné ale dal som ti otázku v tých príspevkoch minule / Video G VII / ak sa ti chce môžeš mi tam napísať odpoveď .
lamal
@hugino
Vsimol som si, k tej diskusii som sa uz nevratil, ale obsah si pamatam, posli video sem.
Zetti
Muj S500 bude letos veteranem. Za tenhle bych ho nevyměnil ani s doplatkem 😀😀😀
Arese
@Zetti Vůbec se ti nedivím, měl bych to úplně stejně!
Radek Holodňák
zase ropák 😞
Man Ký
@Radek Holodňák navíc v S-klasse😞
kesumb
@Man Ký
hnusny kamna, kdyt to delaj s v12...
Arese
@Radek Holodňák Pro luxusní evropský sedan optimální a v Evropě nejžádanější motorizace. Co tam máš dál? 😊
MB1975
Interier je bida a lace v porovnani s w222..