Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Pepa_007
260HP, 330l kufru, 2t hmotnost, 175km/h, 7,6s........?
Jako nic moc parametry za mega s plastovou kůží na sedadle. 🙄🙄🙄
260HP vykouzlí jen slabé performance parametry.
Jako nic moc parametry za mega s plastovou kůží na sedadle. 🙄🙄🙄
260HP vykouzlí jen slabé performance parametry.
_Teddy_
Skoda, ze v casoch ked ostatni vyrobcovia uz pochopili ze to bola chyba a vracaju sa ku klasickym ovladacom, Mazda v tomto modeli vsetko presunula na patlavy display (okrem toho co je na volante, ale tam to tusim tiez vyzera na dotykove). Chvalit mozem len navrat liftbacku. Ale ako ev nic moc: bateria mala, nabijanie pomale, dojazd na nabitie nic moc...
twistedTSD
Ve verzi s LFP by to být příjemnější (a hezčí) EV pro každodenní život než TM3 a zároveň levnější než id.7. Jen teda nevím, jestli bude dobrý nápad ta základní koženka.
ACE.
Alespoň že dobře vypadá....
@ACE. Až a ten hnusný tablet, umelú kožu a čierny strop vnútri...
@traveldrive tablet je v dnešní době klasika a kůže vypadá jak v jinejch rádoby luxusních autech jako je Bramborák nebo Audi, asi tak
Dušan Trnka
Všetky autá na jedno kopyto, akoby vypadol elektrike vw z oka - obrovská obrazovka. Ešte chýba volant do štvorca ...
Arese
Auto naprosto o ničem - hnusně digitalizované ovládání a hlavně nekoupitelný zkratopohon! 🤮 Škoda, vnější design je docela pohledný.
Opět se potvrzuje, že Octavia a Superb jsou na dnešním zplundrovaném trhu naprosto nenahraditelné vozy! 👍
Opět se potvrzuje, že Octavia a Superb jsou na dnešním zplundrovaném trhu naprosto nenahraditelné vozy! 👍
@Arese
Arese, nemusis nas neustale dokola presvedcovat o sve pravde.
Ja narozdil od tebe chodim diskutovat predevsim k clankum o EV a tudiz pisu prevazne pozitivni prispevky.
😉
Arese, nemusis nas neustale dokola presvedcovat o sve pravde.
Ja narozdil od tebe chodim diskutovat predevsim k clankum o EV a tudiz pisu prevazne pozitivni prispevky.
😉
@DonVito Pobavils. Je pravda, že poslední dobou tě ignoruji, ale velmi dobře si pamatuji tvé škodolibé a záměrně provokativní výlevy ohlašující smrt spalováků. + tu neděláš nic jiného, než že pořád dokola přesvědčuješ o své pravdě
@twistedTSD
Spalovaky uz pomalu konci.
A muzu ti to napsat pod kazdym clankem o EV.
Jaky ze bylo nejprodavanejsi auto sveta? 😉
Pod testy dieselovych aut uz to ale nepisu.
😀
Jinak nemam potrebu te (ani arese) presvedcovat, vim ze je to nemozne. A ze tezko uznas prodej 100% EV i kdyz nastane. Natozpak predem...
Snazim se predevsim vyvracet polopravdy a nesmysly.
PS Realita je takova, ze lidi vetsinove preferujou levnejsi reseni pred drazsim. Tudiz az bude EV levnejsi, malokdo (krome arese ktery potrebuje řadit nebo tebe, at uz je tvuj duvod jakykoli..) bude volit drazsi variantu - spalovak.
Spalovaky uz pomalu konci.
A muzu ti to napsat pod kazdym clankem o EV.
Jaky ze bylo nejprodavanejsi auto sveta? 😉
Pod testy dieselovych aut uz to ale nepisu.
😀
Jinak nemam potrebu te (ani arese) presvedcovat, vim ze je to nemozne. A ze tezko uznas prodej 100% EV i kdyz nastane. Natozpak predem...
Snazim se predevsim vyvracet polopravdy a nesmysly.
PS Realita je takova, ze lidi vetsinove preferujou levnejsi reseni pred drazsim. Tudiz az bude EV levnejsi, malokdo (krome arese ktery potrebuje řadit nebo tebe, at uz je tvuj duvod jakykoli..) bude volit drazsi variantu - spalovak.
@DonVito Já sem chodím 20 let diskutovat o autech, protože mám auta rád a baví mě. Snažím se být schopen konstruktivní diskuse i v segmentech, které nepreferuji. Ty sem chodíš přesvědčovat svět, že tvoje modla rozdrtí všechnu konkurenci. Je to otravné a nudné.
PS: Má mi trhat žíly, že by mohli lidi svobodně volit EV? Já kritizuji, že o tom rozhoduje byrokrat, ne zákazník. Ale to není nic, co bys neslyšel stokrát, takže nevím, proč se mě opět snažíš tímhle argumentem "pokořit".
PS: Má mi trhat žíly, že by mohli lidi svobodně volit EV? Já kritizuji, že o tom rozhoduje byrokrat, ne zákazník. Ale to není nic, co bys neslyšel stokrát, takže nevím, proč se mě opět snažíš tímhle argumentem "pokořit".
Emel
Jako... dobrý, fakt dobrý. Liftback (sice redakce píše sedan, ale nedejte se zmást), hezkej, velkej, vybavenej, důstojná dynamika, LFP baterka se solidní kapacitou... za 1,1 s metalízou a panoramou...
Škoda že je to čína.
Škoda že je to čína.
@Emel
👍
Takto nejak si predstavuji svuj idealni elektromobil.
Kdyz ponecham stranou puvod a dalsi ideologicke a geopoliticke otazky..
🙂
👍
Takto nejak si predstavuji svuj idealni elektromobil.
Kdyz ponecham stranou puvod a dalsi ideologicke a geopoliticke otazky..
🙂
@DonVito
Já souhlasím. Tedy, ideální... technicky je to spíš taková ta "minimální dobrá" konfigurace - ve smyslu 0-100 za 7,6 je ok, 175km/h je ok, 68kWh je ok. Ale optikou té ceny je to hodně dobrý, sice to neoslní, ale nikde to neskřípe.
Čistě dotykáčové ovládání je mínusko, ale udělané je to hezky. Výbava je možná až zbytečně bohatá, panorama a třízóna... ale za tu cenu nemám námitky. Jo, kufr je na litry malej...
Já souhlasím. Tedy, ideální... technicky je to spíš taková ta "minimální dobrá" konfigurace - ve smyslu 0-100 za 7,6 je ok, 175km/h je ok, 68kWh je ok. Ale optikou té ceny je to hodně dobrý, sice to neoslní, ale nikde to neskřípe.
Čistě dotykáčové ovládání je mínusko, ale udělané je to hezky. Výbava je možná až zbytečně bohatá, panorama a třízóna... ale za tu cenu nemám námitky. Jo, kufr je na litry malej...
@Emel
Snaha o maximální výbavu odpovídá čínskému vkusu. Což je spíše na škodu, protože už do základu dávají interiér v imitaci kůže, panoramu a další věci, které by leckdo rád oželel. V praxi bude důležité asi to, jak jsou domyšlené detaily, tzn. jestli to je fakt do puntíku celé čínské, nebo jestli detaily a doladění dělala Mazda.
Snaha o maximální výbavu odpovídá čínskému vkusu. Což je spíše na škodu, protože už do základu dávají interiér v imitaci kůže, panoramu a další věci, které by leckdo rád oželel. V praxi bude důležité asi to, jak jsou domyšlené detaily, tzn. jestli to je fakt do puntíku celé čínské, nebo jestli detaily a doladění dělala Mazda.
dodo24
Dizajnovo velmi pekné auto, interiér je dokonca nádherný. Ale tie parametre sú velmi biedne. Nabíjací výkon 90kW? Veď to nie je ani polovica toho, čo dnes ponúkajú EV novinky. Renault 5 má 100kW a to je prcek s polovičnou baterkou.
@dodo24 Tak pri menšej 69 kWh batérii máš max. nabíjací výkon 165 kW, ale hej, je divné, že pri 80 kWh batérii je len 90 kW. Moc nevidím dôvod si za ňu priplatiť, ale parametre pri tej LFP ok, aj tepelné čerpadlo v základe.
KANKUNEN
Jediné co je na tom autě dobré, je ten pohon a vnější design. 5 metrů bez kufru a tablet v Mazdě nechceš.
@KANKUNEN Súhlas. Mne tiež príde na pováženie dehonestácia značky nalepením loga Mazdy na čínsky šrot.
DonVito
@ Ondra Samal
Diky za tabulku s technickymi daty.
👍👍
Takove kompletni informace kdyby tak byly uvedeny v kazdem clanku o EV....
Diky za tabulku s technickymi daty.
👍👍
Takove kompletni informace kdyby tak byly uvedeny v kazdem clanku o EV....
@DonVito
Souhlas. Technická data jsou velmi důležitá a někdy při představení nového modelu chybí. Tady jsou kompletní a přehledně uvedená, tak to má být. Uvítal bych to jako standard i při představení spalovacích modelů.
Souhlas. Technická data jsou velmi důležitá a někdy při představení nového modelu chybí. Tady jsou kompletní a přehledně uvedená, tak to má být. Uvítal bych to jako standard i při představení spalovacích modelů.
Ale tak je asi jasne preco tomu tak je, 6-ka vlastne nie je produkt mazdy ale nejakych cinanov.