Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Man Ký
X3 je krásné auto /IMHO/ a klidně by mi stačila dvoulitrová nafta, než nějaký uberdiesel ve spojení s prkenným podvozkem...
@Man Ký V testu je uberbenzin. Dvoulitrová nafta do bmw je nepochopitelná volba. Když víš, že můžeš mít b58 a místo toho máš naftu...to radši nic.
@honzaHK s BMW mám najazdené cca 300 tis. km, zrejme viac. Rôzne motorizácie - najviac 40i (b58, 30d a aktuálne 40d.
Tá 2l nafta je veľmi v pohode. Do X3 by som si ju zrejme vybral. Dynamicky väčšine ľudí s prehľadom stačí, navyše je v novej X3 skvele odhlučnená (ani predtým to nebolo zlé).
Tá 2l nafta je veľmi v pohode. Do X3 by som si ju zrejme vybral. Dynamicky väčšine ľudí s prehľadom stačí, navyše je v novej X3 skvele odhlučnená (ani predtým to nebolo zlé).
@honzaHK ta nepochopitelna volba je bestseller, protoze ekonomika a protoze "to staci efekt". Oboje je docela dobre pochopitelne 😉
@fOE Ekonomika je taková pofiderní, dvoulitrová nafta může být právě i v konfekci za poloviční cenu a dotyčný kupující by zřejmě při jízdě rozdíl ani nepoznal. Ale jo, samozřejmě rozumím svobodě volby a nikoho za to nesoudím.
@honzaHK doporučuju se tím projet, nová 20d je povedená. Ve spojení s koncepcí, převodovkou a odhlučněním je to úplně jiná liga než řekněme 2.0 TDI FWD DSG třeba v Kodiaqu. Příplatek je snad jen 40 tisíc, takže to má i návratnost. Ale je pravda že dealeři to tlačí nepochopitelně hodně, já nesehnal ani 20i předváděčku, prý nepočítali s tím že by to někdo chtěl 😁
Mokacio
"Mírný" ústup ze standardů je především sakra mírný výraz. Nová BMW jsou ošizena snad všude, kde se dá.
@Mokacio ku X3 urobili celkom uprimnu recenziu na Carwow a podla tej to vyzera snad este viac osizene nez ostatne modely. V aute za 80k+ su plasty ako z dacie logan velky spatny
No ja teda neviem, aké požiadavky na rodinné auto má autor, ale za mňa je 4,75m dlhé SUV rodinné auto, od ktorého teda by som očakával a požadoval sakra dosť. Pre značnú časť národa sú rodinnými už o triedu menšie SUV (povedzme 4,5m SUV typu Tiguan). Ostatne ďalej v texte autor uznáva, že X3 je priestranná dosť.
Trošku by som tiež polemizoval s odporúčaním M340i namiesto X3 M50. V zásade sám som jednoznačným priaznivcom nízkeho auta pred SUV a M340i v kombíku (ešte lepšie Alpina B3 Touring) je taký môj rodinný sen a priestorovo by mi stačil, ale objektívne si nemyslím, že 3er je plnohodnotnou priestorovou alternatívou pre X3, ani pre pasažierov, ani pre batožinu, v oboch ohľadoch bude ponúkať X3 citeľne viac priestoru a teda bude z hľadiska rodiny a priestoru lepšou voľbou.
4.5m nebo ani 4.75m mi nepřijde jako rodinné SUV. Pokud bychom se bavili o kombiku, tak určitě jo, ale u SUV toho místa je sakra málo. U toho 4.75m dlouhého to bude uz reálné, možná skoro jako ten kombik 4.5m. Pokud je pro někoho kombik C segmentu rodinné auto, a B segment ne, pak 4.5m dlouhé SUV pro nej rodinné být nemůže. V SUV je prostě o tridu mene místa. Obecně, výjimky se možná najdou.
no to urcite ne, nejakou nahodou jsem chvili jezdil v Mazde 6 a ted mam x1 a je v ni snad vic mista a to je polovicni. X3 byla taky vetsi nez 3er. 5er je mensi nez X5. A6 je znatelne mensi nez Q7. Obecne jsou SUV prave naopak vetsi
@kesumb oproti X1 není uvnitř X3 subjektivně výrazně větší, je to prostě koncepcí. Ale kufr má X3 solidní, to jo.
Inak 3-ka je veľmi malá. Chcel som ju, ale kufor je naozaj malý. Veď aj 5-ka je menej priestranná ako passat (aj kufor aj vzadu)
Máš to trošku popletené. SUV strednej triedy (dajme tomu pri rovnakej značke na platforme sedanu/kombi strednej triedy) má o triedu viac miesta ako tá stredná trieda.
Prakticky o triedu menšie SUV sa priestorovo vyrovnáva o triedu väčšiemu kombi strednej triedy. A tieto SUV veľkosti povedzme 4,5m (typicky VW Tiguan, Ford Kuga, Kia Sportage, ale aj X1) poskytujú rovnako, resp. viac miesta, ako nízke autá strednej triedy (3er).
Alebo inak, z reálneho života: prešiel som z kombi strednej triedy dlhého tuším 4,78m na menšie SUV dlhé 4,51m. A to SUV má viac miesta vo všetkých smeroch, na zadných sedadlách aj v kufri (o bonusoch ako polohovateľné zadné sedadlá nehovoriac). A slúži plnohodnotne ako rodinné auto pre 4-člennú rodinu. Takže Tvoj názor, že o triedu väčšie, 4,75m SUV nie je rodinné a má "sakra málo miesta", je trošku mimo.
Tak som bol dnes otestovať X3, presne v testovanej špecifikácii M50 (dokonca aj v rovnakej farbe Fire red). A záver je taký, že to jednoznačne je dostatočne priestranné rodinné auto. Ak si ja so 193 cm sadnem sám za seba, tak to znamená plnohodnotný priestor pre cestujúcich. A kufor s 570 l je rovnako dostatočne veľký a vďaka pravidelným tvarom bez priehlbín a výbežkov aj veľmi praktický. Skrátka jednoznačne rodinné SUV.
Samozrejme viac priestoru sa niekedy hodí, sú situácie, keď aj 700 l kufor je málo, takisto kto má 3 a viac detí, tomu X3 logicky nepostačí, reálne ale X3 s prehľadom splní požiadavky priemernej (= štvorčlennej) rodiny.
Jasné, ale to nie je úplne problém auta, ale tých dnešných sedačiek. Za mojich čias sa detská sedačka vošla do Felicie. Že sa dnes nevojde do auta dlhšieho o meter (!), to nie je zlé vysvedčenie auta, ale tej sedačky.
Kdyby mělo být jediné auto pro vození rodiny SUV podobné délky, tak to bude spíš Tayron nebo tak něco. Pro řidiče nuda, ale prostorový účel splní lépe. Rozhodně bych to nedoporučil nikomu jako hlavní auto pro rodinu, pokud je ta "rodina" hlavní kritérium. Tahle X3 potěší primárně řidiče.
M340 samozřejmě není přímá konkurence, ale alternativa. Podobný výkon, sportovnější charakter, slušný zavazadelník, takže kdo hledá svižný vůz s šestiválcem a koncepce je mu "ukradená", měl by uvažovat nad trojkou. Je to zkrátka lepší auto.
Alespoň já ho při každé jízdě takhle vypínám (jezdím hlavně v Personal módu) a funguje to jak má.