Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Hyundai Bayon 1.0 T-GDI DCT – A nechcete raději i30?

11 komentářů

Mikesus
@Barry Lyndon
Mne obecne Hyundai design nesedí a nemaji nic hezkého. I30 je aspoň tkaova, ze neurazí, ale nenadchne. Zbytek je pro mne spis nehezké. Celé portfolio. Ale na design to nejezdi a je to subjektivní věc. Uz jsem potkal i inster, opět designově divné.
3_diamanty
@Barry Lyndon
Ja mam podstatne vacsi problem so zadkom tohto auta ako s predkom ... a kym facelift ten predok ako tak vylepsil tak ten hnusny zadok ostal bez zmeny... asi to chce fakt i30 za podobne peniaze... alebo potom nieco od konkurencie ako kamiq aj ked ten tiez zrovna moc pekny nie je..

Taka ix20tka/venga boli podla mna ovela podarenejsie ako sucasny bayon... aj ked jasne... nemali zvyseny podvozok ...

Mne sa paci i20 a i30... bayon uz podstatne menej... a povedzme kona tak ta je vyslovene uz skareda
Barry Lyndon
V reálu je tohle auto ošklivý, až z něj bolí oči (plus vypadá jako z devadesátek). 😊
Barry Lyndon
@3_diamanty Jo souhlas, právě zadek je mimořádně strašnej, o víkendu jsem za ním jel asi 10 minut, tak jsem si na to právě vzpomněl 😊
ericn
@Pepa_007 To je přesné, až moc velké sebevědomí na to co tohle auto nabízí. Cena přestřelená i v této konfiguraci jako 1,0TGDI 74KW DCT za skoro 700tis Kč. Za to je Kamiq TOP Selection s 1,5TSI 110kW 7DSG 😄
Pepa_007
Exteriér vyloženě ošklivý. Grafika displaye před řidičem divná. Jinak interiér pěkný. Velikostně to auto je na úrovni Fabia hatchback. Na kombi se nelepí. Cena brutálně vysoká. Jízdní dojmy motorově nepřesvědčivé.
Flai
chybí zmínka o konkurenci Dacia Sandero, která loni byla nejprodávanější v Evropě. Takové Sandero s vysokým podvozekem 20cm tj verze Stapway v kombinaci s LPG .
jiras_
@Barry Lyndon Hyundai v tom má tradici, proti Matrixu s troufalým nápisem "Pininfarina" ještě stále dobré.
Arese
@jiras_ Jj, Matrix od Pininfariny byl ještě mnohem větší peklo. Holt, i mistr tesař se někdy utne a v tomto případě se tedy utnul pořádně! 😊
dodo24
@Flai Ďalšieho konkurenta tam vidím novú C3. S automatom, v hybride a najvyššej výbave sa dá na Slovensku kúpiť za krásnych 510.000kč. Stredná výbava dokonca za 475.000kč.
Arese
To auto je fakt ošklivé, až z něj bolí oči... 😞(( Uvnitř ho zase hyzdí velmi nehezký volant. Taky akcelerace z 0 na 100 km/h za 12,4 s je fakt bída. Pochválit ale lze ergonomii řidičova pracoviště (vč. použití poctvié mechaniké P brzdy!), prostornost a přítomnost rezervního kola.