Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jaguar Land Rover chtěl auta vyrábět v Indii. Kvůli špatné kvalitě mění plány

13 komentářů

ericn
@ptr078 evidentně jsou jejich plány jeden velký průšvih 🤣
3_diamanty
Z jagu by mohol byt uspesny predajca kabeliek... do aut uz by ale sprtat nemali... slava jagu je uz ta tam... plakat ale nebudem ... sam si to pos...
ptr078
Chces predavat auta za 200k + a vyrabat to v indii 🤣
vecernicek2
Ono je úplně jedno, kde těch pár kusů vyrobí. Jaguar je mrtev, jestli se to vůbec dostane do sériové výroby, tak se to tam beztak dlouho neohřeje.
Arese
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Pepa_007
Když vidím ten nový Jaguar koncept tak se mi chce 🤮 🤮 🤮. Ten je ale ošklivý.

Indové vlastní JLR? Hezký. 😉 👍🏻
Dušan Trnka
@Jozef SK Nebudú sa montovať, v Nitre sa kompletne vyrobia a potom následne čiastočne rozmontujú a v Indii zmontujú . Je to bežné podvádzanie s cieľom ako sa vyhnúť miestnym clám . Robia to automobilky bežne a ešte si mýliš maržu s obchodnou prirážkou a robilo sa to aj pred kovidom ...
ptr078
@Dušan Trnka Kazdy ma volbu a za svoje peniaze si moze kupit trebars aj raketoplan vyrobeny v laose, ja s tym problem nemam
Dušan Trnka
@ptr078 A ? Takéto nezmysly sa ešte nedávno tvrdili o Číne ! Kvalita je závislá aj o motivácii zamestnancov cez ich mzdy .
Jozef SK
V Indii sa budú montovať LR DEFENFER 110 . Vyrobené budú v závode JLR NITRA a posielané budú do Indie v kontajneroch. Všetci výrobcovia chcú vyrábať čo najlacnejšie a dosahovať vysokú maržu. Hľadajú sa rôzne cesty a COVID-19 zamiešal silno s dodávateľským reťazcom. Nezabudajme, že JLR vlastní Indicka TATA motors .
MB1975
@kovar3 presne. To plati snad odjakziva. Ono je celkem jedno jestli to smontuje i d nebo pakistanec v anglii nebo u nich doma. Snad si nekdo nemysli ze u pasu stoji nejaky anglicky gentleman
kovar3
@kovar3 proč ????
kovar3
Anglická kvalita je asi tak stejná ,,ne-li horší než ta indická .Stačí když vám přijede na servis nějaký ,,,Landak !!!!