Novinky
Zpět na článek
Kombík M5 se prodává výrazně lépe, než BMW čekalo. Umí být levnější než M3
25 komentářů
Ham.
@Barry Lyndon No mě přijde krásný yountimer s vyváženými proporcemi jako o několik levelů hezčí auto než moderní špekatá selka.
Man Ký
@Barry Lyndon i5 M60 v tmavé barvě se mi dost líbila, kus auta, agresivní vzhled... ale kombík nutností😊
Man Ký
@KANKUNEN hezké, škoda, že žádného doktora s M5 žádné generace neznám. možná tak plastického chirurga, a to je kategorie, kde mnou žádný obdiv necloumá😊
Ham.
@Man Ký Boční ponton je pořád strašně vysoký a zvláště v té bíle to z boku hodně vynikne a je úplně jedno jak jsou roztažené blatníky. Proti minulé generaci taková tlustá Berta.
Roman
Tohle je ta slavná ekologie podle EU - 2.500 kg monstrum s enormní reálnou spotřebou (a hlavně zbytečnou kvůli o 700 kg vyšší hmotnosti).
Logické by bylo podporovat lehčí auta s reálně menší spotřebou (třeba právě M3) a ne tyhle nesmysly.
Logické by bylo podporovat lehčí auta s reálně menší spotřebou (třeba právě M3) a ne tyhle nesmysly.
kesumb
Drzim jim palce aby to nedopadlo jak s XM, ktery taky v prvnich mesicich vypadalo slibne a pak sly prodeje do kytek. Oproti nemu ma ale prej M5 podvozek..
adamzprahy
Kombík u nové M5 dává větší smysl když už je to tak dlouhé, široké a těžké. Kvůli zábavnosti si tohle člověk nekoupí, takže showcase všeho co jde do velkého auta asi dobrý.
A zdůvodnění poptávky? 😁 Že spalovací M3 v mnoha "eko" státech vychází kvůli zdanění hůře než PHEV M5 s V8. To se musim smát 😁 To je důvod proč M5 vypadá tak jak vypadá. Je to ***m podle gusta byrokratů. Z testů víme že reálnou spotřebu má nehybridní M3 spíš nižší. Přidejme brutální otěr obřích pneumatik na M5 kde si vícero testerů všimlo jak mizí před očima. M5 Touring je o 600 kg těžší (= eco friendly, nízké daně) než M3 Touring (= znečišťovatel, vysoké daně).
Tomu říkám ekologie v praxi 👎
edit: slovo "g o l e m" je sprosté? Proč je to vyhvězdičkované. Další 👎 pro auto.cz. Že já sem zase něco píšu ach jo 😁
A zdůvodnění poptávky? 😁 Že spalovací M3 v mnoha "eko" státech vychází kvůli zdanění hůře než PHEV M5 s V8. To se musim smát 😁 To je důvod proč M5 vypadá tak jak vypadá. Je to ***m podle gusta byrokratů. Z testů víme že reálnou spotřebu má nehybridní M3 spíš nižší. Přidejme brutální otěr obřích pneumatik na M5 kde si vícero testerů všimlo jak mizí před očima. M5 Touring je o 600 kg těžší (= eco friendly, nízké daně) než M3 Touring (= znečišťovatel, vysoké daně).
Tomu říkám ekologie v praxi 👎
edit: slovo "g o l e m" je sprosté? Proč je to vyhvězdičkované. Další 👎 pro auto.cz. Že já sem zase něco píšu ach jo 😁
iudex
@KANKUNEN
Netrafil si sa, aspoň v mojom meste doktori (tí úspešnejší, súkromní, nie v nemocniciach) jazdia zásadne Mercedesmi, je to u nich zjavný znak úspechu a prestíže. BMW považujú za auto pre mladých chlapcov čo potrebujú závodiť a Audi za trochu lepší Volkswagen. Poznám x doktorov s Mercedesom, žiadneho s BMW.
Netrafil si sa, aspoň v mojom meste doktori (tí úspešnejší, súkromní, nie v nemocniciach) jazdia zásadne Mercedesmi, je to u nich zjavný znak úspechu a prestíže. BMW považujú za auto pre mladých chlapcov čo potrebujú závodiť a Audi za trochu lepší Volkswagen. Poznám x doktorov s Mercedesom, žiadneho s BMW.
twistedTSD
@Roman Zvrácená doba. Auto s reálnou spotřebou vyšší než většina aut na trhu, obludnou hmotností a obřími pneu dostane daňové úlevy, a kdejaká Fabia je drcena emisními pokutami.
kesumb
@adamzprahy
nejel, prvni rok vyroby byl prej silene prkennej, pak to podle majitelu na bimmerpostu meli zmenit. Stejne tak v8phev v tom prvnim roce umela skubat a nebo zbytecne cekat (papouskuju kolegu nejel jsem to). Opet to prej meli preladit. Chtel jsem zkusit 50e, protoze povazuju 4,4 phev za nesmysl, ale nikdo to po padu prodeju nema.
Ja bych si to klidne koupil, ale s otviracim stresnim oknem a na vzduchu. Jenze vzduch to nema a mit nemuze. Navic v X7 je vzduch se stabilizatorama a je to prusvih spolehlivosti, dela si to co chce. No a jak jsem castecne presedl do etronu tak me to nejak prestalo zajimat, audi ten vzduch umi proste lip
nejel, prvni rok vyroby byl prej silene prkennej, pak to podle majitelu na bimmerpostu meli zmenit. Stejne tak v8phev v tom prvnim roce umela skubat a nebo zbytecne cekat (papouskuju kolegu nejel jsem to). Opet to prej meli preladit. Chtel jsem zkusit 50e, protoze povazuju 4,4 phev za nesmysl, ale nikdo to po padu prodeju nema.
Ja bych si to klidne koupil, ale s otviracim stresnim oknem a na vzduchu. Jenze vzduch to nema a mit nemuze. Navic v X7 je vzduch se stabilizatorama a je to prusvih spolehlivosti, dela si to co chce. No a jak jsem castecne presedl do etronu tak me to nejak prestalo zajimat, audi ten vzduch umi proste lip
kesumb
@adamzprahy
hele ja bych jim ten ponton uplne nebral, sedi se trosku vejs coz jde s dobou kdy se auta neoblikaj ale nastupuje se do nich. Tim neobhajuju design, ale ten vyssi posez.. Navic si na kombi docela zvykam
hele ja bych jim ten ponton uplne nebral, sedi se trosku vejs coz jde s dobou kdy se auta neoblikaj ale nastupuje se do nich. Tim neobhajuju design, ale ten vyssi posez.. Navic si na kombi docela zvykam
Mokrous
@adamzprahy Autocézet jde s dobou a chová se stejně stupidně jako evropská komise i výrobci aut. Všechno blbě.
KANKUNEN
Pořád vás všechny učím, že je to doktorské auto, to auto jezdí tempem tříválce, jen sem tam na to doktor šlápne za městem na rovině, aby ukázal kámošovi jak to jede. A doktor furt cosi vozí, brašnu, bag a různé sportovní náčiní a do nových sedanů se to dává blbě.
petr malecek
@kesumb Tak a si chtěl teď kupovat X7 právě 4.4 M50. Je to jiný než GLS 4.7. Když sednu z GLS do X5 tak to je úplně jiný. Asi je to jen proto že nám nemají už co nabídnout tak zkouší.
Hezký den
Hezký den
Man Ký
@petr malecek S-klasse není znakem prestiže? V Monacu asi ne, to je pravda.
Man Ký
@petr malecek to nevím. ale i jako velký fanda BMW, musím přiznat, že je to poněkud nedospěle působící vozidlo😊
adamzprahy
@kesumb jel jsi XM? To se přiznám jde uplně mimo mě. Když to auto potkám, pousměju se. Respektuju kdo si to koupí, ale je to takové…no prostě když máš prachy a nevíš co s nima no 😁
Všechny co znám co mají top BMW a chtějí víc tak buď Alpina nebo rovnou jiná značka. Nedávno jsem o XM viděl video kde mě zarazila dost velká kritika podvozku a že to snad údajně neni ani na vzduchu? To pak nechápu vůbec jak to mohli vymyslet.
M5 Touring v sobě rozhodně má všechny zkušenosti konstruktérů z BMW. Tam jen strategie byla řízená z Bruselu 😁
Všechny co znám co mají top BMW a chtějí víc tak buď Alpina nebo rovnou jiná značka. Nedávno jsem o XM viděl video kde mě zarazila dost velká kritika podvozku a že to snad údajně neni ani na vzduchu? To pak nechápu vůbec jak to mohli vymyslet.
M5 Touring v sobě rozhodně má všechny zkušenosti konstruktérů z BMW. Tam jen strategie byla řízená z Bruselu 😁
speedfred
@Barry Lyndon
Nesúhlasím, minulá 5-er je krásne nadčasové auto ktoré bude starnúť hodne pomaly.
Nesúhlasím, minulá 5-er je krásne nadčasové auto ktoré bude starnúť hodne pomaly.
Barry Lyndon
@Ham. Něco za něco, minulá generace zase vypadá jako youngtimer, případně po faceliftu jako nějaký ledkami obdařený restmod, ale určitě ne jako auto z tohoto desetiletí 😃
po těch plackách z minulosti dost smutný pohled.