Novinky
Zpět na článek
Čína nechce BYD schválit továrnu v Mexiku. Kvůli úniku technologií do USA
10 komentářů
PowerHouse
Duševní vlastnictví?
Nesouhlasím s Vámi.
Ty továrny jsou již v době vzniku zastaralé. Takže vytvářet v budoucnu stejné továrny nedává smysl.
Od dodavetelů si již budete moci koupit modernější řešení.
Jak se píše v článku, jde o to, že Trump hrozí cly na Mexiko, ty auta z Mexika v USA neprodají.
Nesouhlasím s Vámi.
Ty továrny jsou již v době vzniku zastaralé. Takže vytvářet v budoucnu stejné továrny nedává smysl.
Od dodavetelů si již budete moci koupit modernější řešení.
Jak se píše v článku, jde o to, že Trump hrozí cly na Mexiko, ty auta z Mexika v USA neprodají.
pradeda777
Západ zapomněl na slova V.I. Lenina, který po vítězné revoluci v Rusku prohlásil, že kapitalisté jsou tak ziskuchtivý, že nám prodají i pušky se kterými je pak postřílíme. A přesně to se stalo v případě Číny, kam od 70 let minulého století Západ přesouval (za čínských podmínek) kapitál a technologie a dnes vidíme výsledky této ziskuchtivosti.
Marek Lalke
Alespon nekdo si vazi sveho dusevniho vlastnictvi. Treba to nekdy dojde i firmam v Evrope.
Ne ze by teda jeste mely neco zajimaveho…
Ne ze by teda jeste mely neco zajimaveho…
psel
@rohYpnol hele nech zas té agitky. Urážet někoho kdo to dotáhl na čelo EU ti jde dobře, ty zatím nejsi ani nejaktivnějším diskutérem na auto.cz, a podle toho co z tebe padá tak si ani nedovoluji odhadnout jakého vzdělání se dostalo tobě. Gynekolog asi nebudeš, to by ses o tom pohrdavě nevyjadřoval.
EU je tak silná, jak jsou jednotlivé země EU ochotné jí předat své kompetence. Jako ČR s počtem obyvatel jako polovina Shenzhenu (před pár desítkami let rybářská vesnice o 2000 obyvatel) nemáme žádnou sílu něco s někým velkým domluvit a nemít Trump za první ženu Češku tak nás zařadí možná někam na Balkán nebo rovnou do Ruska. Pokud budeme jako členské země EU vystupovat jednotně je nás dost na to abychom váhu měli. Pokud budeme jednotu drolit, nebude nás nikdo brát vážně. Aby to měli ti velcí jednoduší, tak se nás snaží rozdrolit na těch 27 států, protože pak to budou mít s námi se všemi jednodušší. A na to naskakují trolové jako ty, kteří si neuvědomují jaké hry jsou součástí.
A k jednotě je potřeba kompromis, a to všech. S 27 se to dělá hůř a občas je to kočkopes, ale stojí to za to.
Mě EU nic každodenně nezhoršuje, pokud tobě ano, tak děláš něco špatně.
Zajeď si na 14dní do slumu v Bombaji a budeš se rád vracet a užívat si zde EU přeregulovaného života. Viděl jsem toho po světě dost a myslím si, že se máme skutečně nejlíp od doby samostatného státu a jsem rád za to kde jsem se narodil a kde žiju. Nechápej to špatně, je určitě spousta věcí co se dá zlepšit, ale směr máme správný. Pokud teda vliv velkých států naši společnost nerozdrobí propagandou tak, že si zvolíme ty, kteří tu EU rozbijou. A to je bohužel reálné riziko. Ne hned, ne za rok ale třeba za dekádu.
Navíc se nemohu zbavit dojmu že na tom právě takovouhle agitkou pracuješ.
Navíc EU vizi má, stačí ti na ní google a nebo stránky EU.
Navíc od té Čínské v ní nenajdeš vedoucí úlohu jedné strany.
EU je tak silná, jak jsou jednotlivé země EU ochotné jí předat své kompetence. Jako ČR s počtem obyvatel jako polovina Shenzhenu (před pár desítkami let rybářská vesnice o 2000 obyvatel) nemáme žádnou sílu něco s někým velkým domluvit a nemít Trump za první ženu Češku tak nás zařadí možná někam na Balkán nebo rovnou do Ruska. Pokud budeme jako členské země EU vystupovat jednotně je nás dost na to abychom váhu měli. Pokud budeme jednotu drolit, nebude nás nikdo brát vážně. Aby to měli ti velcí jednoduší, tak se nás snaží rozdrolit na těch 27 států, protože pak to budou mít s námi se všemi jednodušší. A na to naskakují trolové jako ty, kteří si neuvědomují jaké hry jsou součástí.
A k jednotě je potřeba kompromis, a to všech. S 27 se to dělá hůř a občas je to kočkopes, ale stojí to za to.
Mě EU nic každodenně nezhoršuje, pokud tobě ano, tak děláš něco špatně.
Zajeď si na 14dní do slumu v Bombaji a budeš se rád vracet a užívat si zde EU přeregulovaného života. Viděl jsem toho po světě dost a myslím si, že se máme skutečně nejlíp od doby samostatného státu a jsem rád za to kde jsem se narodil a kde žiju. Nechápej to špatně, je určitě spousta věcí co se dá zlepšit, ale směr máme správný. Pokud teda vliv velkých států naši společnost nerozdrobí propagandou tak, že si zvolíme ty, kteří tu EU rozbijou. A to je bohužel reálné riziko. Ne hned, ne za rok ale třeba za dekádu.
Navíc se nemohu zbavit dojmu že na tom právě takovouhle agitkou pracuješ.
Navíc EU vizi má, stačí ti na ní google a nebo stránky EU.
Navíc od té Čínské v ní nenajdeš vedoucí úlohu jedné strany.
rohYpnol
Čína má koncepci a vizi toho co chce. Vi co dělá a jde si za tím.
EU v čele s gynekoložkou má jen plnou hubu ideologických žvástů o síle a jednotě EU a tvoří jen další byrokracii, dotace, omezení, nařízení, restrikce, sankce, kterými nám dennodenně zhoršuje naše životy.
EU v čele s gynekoložkou má jen plnou hubu ideologických žvástů o síle a jednotě EU a tvoří jen další byrokracii, dotace, omezení, nařízení, restrikce, sankce, kterými nám dennodenně zhoršuje naše životy.
ericn
@Mikesus jen je nevymysleli oni 😋 Vždy jen okopírují a vylepšují, tj kdo by cokoliv kopíroval od BYDu? Hnusný design? Špiclovací software? Fakt nevim…
Presne tak. Navic ted ta cina už ma i lepší technogie.