Videa
ptr078
4
@hugino To skor lamalovi a miketrusovi chodia chlapi z vw po nocnej obrabat stare, tak pod kazdym clankom o koncerne spustia hejt a detektivku o podvode storocia o stratenych litroch v kufri kodiaku.
Přejít do diskuze
ptr078
@lamal Tu sa ukazalo skor aky si debil. *** o tom vies, ale budes pisat hluposti. Kde si prisiel na posadnutost koncernom? Odkedy spokojnost = posadnutost? 🤣
Pepa_007
Možná nejlepší golf za poslední tři dekády.......
A proč to tak bude? Protože uz žádný další lepší golf nebude. Jen horší golfy....... 😥😳😔
A proč to tak bude? Protože uz žádný další lepší golf nebude. Jen horší golfy....... 😥😳😔
ptr078
@hugino 10 rokov, posunul synovi a parada, najlepsie auto co som kupil nove
hugino
@lamal Nenazval by som to posadnutosť ale môžem akurát porovnávať tie značky čo som mal a VW mi z toho vychádza najlepšie. Mal som aj Opel aj Renault . Okrem VW sa mi páči aj Mazda ale ak by som išiel do kúpi nového auta tak by som rozmýšľal hlavne nad koncernovým autom a zas by to asi vyhral Golf .😃😃😃
speedfred
@lamal Fanatikov aj iných koncernov tu je dosť a tiež ich nechápem.
Ja fandím iba dobrému autu a je mi fuk kde ho vyrobia.
Ja fandím iba dobrému autu a je mi fuk kde ho vyrobia.
Dušan Trnka
Každé auto, bez výnimky, má svoje " muchy " ! Kedže som sa na výrobe typu Golf a jeho derivátov osobne podielal, najlepším v jeho histórii podľa mňa bol Golf IV - 1,4 s manuálom ...
KANKUNEN
@Pepa_007 Pepíčku, chceš mi říct, že čím horší budeš mít vlastní obranu, tím míň ti hrozí nebezpečí? Chceš mi říct, když tě někdo napadne a někdo ti bude chtít pomoct, tak ty mu řekneš, nevyhrocuj konflikt, ať mě útočník zmlátí a okrade, hlavně že bude mír. On ten mír nebude, útočník to udělá znovu. Věřím, že mě stejně nepochopíš.
maca02
@ptr078 V klidu, my všichni víme, že je to opravdový inteligent, který se umí projevit v tu správnou chvíli.
KANKUNEN
@hugino Jsem Lamal, já vám říkám že Golfy jsou jsou dobrá auta a nejhorší plečky zároveň. Mokrý hadry.
Pepa_007
Tak už ofiko. DE uvolnilo dluhové brzdy a jde se zbrojit. VW přepne výrobu z aut na tanky. Stejně o auta není zájem.
Co budeme dělat s tanky? Válka?
Co budeme dělat s tanky? Válka?
hugino
@lamal Vo viacerých testoch 1.5 tsi vychádza ako ideálna motorizácia prakticky bez problémov kde konkurencia je v podstate len 1.5 t-gdi od H/K tak preto preferujem 1.5 tsi a čo sa týka Formentoru a jeho konkurencie tak skús dať crossover C od 30 500 € ktorý by si preferoval a takisto Tigi a konkurencia SUV C od 30 000 € a hlavne sa drž ceny .
ericn
@Pepa_007 Nejspíš, 8G Golfu byla po 7G průšvih, no facelift to celkem opravil a auto vypadá už k světu 😄
Já mám doma 7G FL Sportsvan s 1,5TSI a je to hodně pohodové auto a hlavně v žebříčcích spolehlivosti okupuje přední příčky, což mě těší.
www.cebia.cz/…-tuv-report-2025
Já mám doma 7G FL Sportsvan s 1,5TSI a je to hodně pohodové auto a hlavně v žebříčcích spolehlivosti okupuje přední příčky, což mě těší.
www.cebia.cz/…-tuv-report-2025
ptr078
@lamal Problem sa bavit s hlupakom co nepochopi sarkazmus, ironiu, vtip. O nadhlade a schopnosti komunikovat ani nehovoriac. Pochybujem, ze vobec rozumies pojmu sfanatizovany. Takze este raz, nezavadzaj a chod medzi svojich, naozaj ma nezaujimaju tvoje infantilne vypady. Ja uz mam zakladnu skolu za sebou.... nadavat na mk4 pod videom o mk7 je mimo tak 16 rokov 🤣 a prejavom tvojej mudrosti a inteligencie
Uživatel_5508112
Dyť ten displej je hrozně velký v zorném poli, hází odlesky a hned se upatlá.
FrantisekCZ
Výměna rozvodů i vodní pumpy na 1.4TSI (byť se nemusí dělat najednou, vodní pumpa je na opacne strane motoru nez rozvody), je operace za 25.000K č. Doposud jste doporucovali vymenu po 8-10 letech, tak proč ta změna na 5 let. Má to nějaký smysluplný důvod, nebo jste si to číslo prostě vycucali z prstu?
ptr078
@lamal Ok priklad zo zivota, mam doma golf 7 a ten isty rocnik auris. Vw co ide len po pozlatku a prvoplane je vo vsetkom lepsi ako auris 🤣
lamal
@speedfred
mne tak isto a tiez si myslim, ze tie dve su dobre auta, vlastne nemam problem ani s celou 7 generaciou ani tymi predoslimi, iba nepochopim ako moze byt niekto koncernovy fanatik... VW je posledna znacka, ktorej by som dokazal slepo fandit
mne tak isto a tiez si myslim, ze tie dve su dobre auta, vlastne nemam problem ani s celou 7 generaciou ani tymi predoslimi, iba nepochopim ako moze byt niekto koncernovy fanatik... VW je posledna znacka, ktorej by som dokazal slepo fandit
speedfred
@lamal Mne je celý koncern VAG u .... ale G7 hlavne v GTI a R veziach sú parádne zvezenia.
lamal
@Dušan Trnka
Mali sme Golf IV s modlou 1.9tdi a bola to hrozna plečka. Najhorsie auto ake sme mali, bez prehanania. Najazdy vydrzal vysoke, ale to je asi jedina vyhoda.
Mali sme Golf IV s modlou 1.9tdi a bola to hrozna plečka. Najhorsie auto ake sme mali, bez prehanania. Najazdy vydrzal vysoke, ale to je asi jedina vyhoda.
praptak
@ericn Ani Golf 8 Variant první verze s 1,5 TSI v nižší výbavě není takový průšvih, jak se všeobecně prezentuje, není nad osobní zkušenost. 🙂
lamal
@ACE.
No dobre, nechaj tak, ty si mimo, je to vidiet cierne na bielom.
Cviceny demagóg.
No dobre, nechaj tak, ty si mimo, je to vidiet cierne na bielom.
Cviceny demagóg.
ACE.
@lamal vždyť ty jsi naprosto mimo, ty raguješ na mě a vlastně vůbec nedokážeš vysvětlit co chceš, nebo o čem mluvíš. To je tada opravdu únavný. Co nechápeš, nebo lépe o co ti teda vůbec jde. To vypadá že jsi totálně splantanej, vůvbec není jasné o čem vlastně vůbec mluvíš, proč na mě reaguješ, kam se chceš dobrat. Ty se točíš furt v kruhu. Co chceš konkrétně dokládat? Žiješ na téhle planetě?
lamal
@ACE.
Priznam sa bez mucenia, ze je unavne s tebou debatit, aplikujes prvky demagoga, nakopiroval som ti tvoje vlastne tvrdenia, ale je to márne, pri tom si o to ziadas.
"s námi zase pěkně manipulují a že se zbrojením maskuje neschopnost EU a nezvládnutý GD."
"Pošli mi fakta o tom, že GD funguje a nebo fakta o tom že Rusko je pro Z Evropu hrozba."
"co ti mám poslat za fakta, jako že cena energií za poslední roky šla nahoru? Nebo to že průmyslové podniky v Evropě zavírají nebo se stěhují jinam? Poslechni si nějakého ekonoma."
Napisal som ti odpovede, od vyjadreni ekonomov, po hrozbu Z EU, dovod drahych energii v DE aj inde (vojna), aj ze rozsah GD kt sa netyka len automotive... vyhovaras sa na chaoz, ktory si do diskusie vniesol sam.
Ale v pohode, myslim ze tvoj nazor poznam, a dokazem ho respektovat.
Z vsetko moze GD, akurat si to nicim nepodlozil, miesto toho pytas argumenty aby som ja tebe nieco dokazoval, klasika.
Priznam sa bez mucenia, ze je unavne s tebou debatit, aplikujes prvky demagoga, nakopiroval som ti tvoje vlastne tvrdenia, ale je to márne, pri tom si o to ziadas.
"s námi zase pěkně manipulují a že se zbrojením maskuje neschopnost EU a nezvládnutý GD."
"Pošli mi fakta o tom, že GD funguje a nebo fakta o tom že Rusko je pro Z Evropu hrozba."
"co ti mám poslat za fakta, jako že cena energií za poslední roky šla nahoru? Nebo to že průmyslové podniky v Evropě zavírají nebo se stěhují jinam? Poslechni si nějakého ekonoma."
Napisal som ti odpovede, od vyjadreni ekonomov, po hrozbu Z EU, dovod drahych energii v DE aj inde (vojna), aj ze rozsah GD kt sa netyka len automotive... vyhovaras sa na chaoz, ktory si do diskusie vniesol sam.
Ale v pohode, myslim ze tvoj nazor poznam, a dokazem ho respektovat.
Z vsetko moze GD, akurat si to nicim nepodlozil, miesto toho pytas argumenty aby som ja tebe nieco dokazoval, klasika.
ACE.
@lamal ne není toho vela, jen je vlastně nejasné o čem píšeš. Občas mi něco podsouváš a pak si to sám vyracíš. Vypadá to že jsi ve svém světě a vlastně není jasné o co ti jde a o co ne. Mluvíš tu o věcech o kterých jsem vůbec nepsal a pak si je zase vyvracíš. Musíš bod po bodu a k těm bodům se vyjářit a ne to zamotat a pak něco nejasného trepať.
lamal
@ACE.
Asi je na teba vela ked vidis, ze GD nie je jediny dovod toho co sa snazis naznacit. Zakryvas si oci a potom tvris, ze niekto nevnima 😊
Kto dnes pozna odpoved na to ci je zapad EU v bezpeci ? Aj Poliaci zbroja lebo nevysiel GD ? Polonéz ?
Asi je na teba vela ked vidis, ze GD nie je jediny dovod toho co sa snazis naznacit. Zakryvas si oci a potom tvris, ze niekto nevnima 😊
Kto dnes pozna odpoved na to ci je zapad EU v bezpeci ? Aj Poliaci zbroja lebo nevysiel GD ? Polonéz ?
ACE.
@lamal máš to celý nějaký zmatený, co vlastně vůbec chceš říct? Co jsi nepochopil? Co konkrétně chceš doložit nebo co se ti nezamlouvá. Matláš všechno dohromady.
lamal
@ACE.
"nebo fakta o tom že Rusko je pro Z Evropu hrozba" s tymto som si to nespajal a neviem ci netrpis tym co sam tvrdis len obratene "cokoliv mimo je dezinformace, ještě zbejvá něco o proruském názoru" ... nemam vsetkych s inym nazorom za dezinfo a uz vobec nie proruss...
"co ti mám poslat za fakta, jako že cena energií za poslední roky šla nahoru? Nebo to že průmyslové podniky v Evropě zavírají nebo se stěhují jinam?" - vies o tom, ze Nemci uzavreli jadro, kvoli Ruskemu plynu ? Podrazenie energii a vstupnych surovin je kvoli vojne a z casti GD.
To co popisuju ekonomovia u VW je hlavne domaca konkurencia na velkom cinskom trhu a tak isto cinska konkurencia na EU trhu.
Ani jedno z toho neukazuje len na GD, jeho uspesnost tymto nejde presne zhodnotit. Ak tu sledujes komentare, nemuselo by ti ujst, ze nie som fanusikom toho ako GD sprznil automotive, ale GD nie je len o automotive. Netrufam si vycislit jeho uspesnost vo vsetkych odvetviach.
"nebo fakta o tom že Rusko je pro Z Evropu hrozba" s tymto som si to nespajal a neviem ci netrpis tym co sam tvrdis len obratene "cokoliv mimo je dezinformace, ještě zbejvá něco o proruském názoru" ... nemam vsetkych s inym nazorom za dezinfo a uz vobec nie proruss...
"co ti mám poslat za fakta, jako že cena energií za poslední roky šla nahoru? Nebo to že průmyslové podniky v Evropě zavírají nebo se stěhují jinam?" - vies o tom, ze Nemci uzavreli jadro, kvoli Ruskemu plynu ? Podrazenie energii a vstupnych surovin je kvoli vojne a z casti GD.
To co popisuju ekonomovia u VW je hlavne domaca konkurencia na velkom cinskom trhu a tak isto cinska konkurencia na EU trhu.
Ani jedno z toho neukazuje len na GD, jeho uspesnost tymto nejde presne zhodnotit. Ak tu sledujes komentare, nemuselo by ti ujst, ze nie som fanusikom toho ako GD sprznil automotive, ale GD nie je len o automotive. Netrufam si vycislit jeho uspesnost vo vsetkych odvetviach.
ACE.
@lamal co ti mám poslat za fakta, jako že cena energií za poslední roky šla nahoru? Nebo to že průmyslové podniky v Evropě zavírají nebo se stěhují jinam? Poslechni si nějakého ekonoma. Nebo jaká chceš fakta? Pošli mi fakta o tom, že GD funguje a nebo fakta o tom že Rusko je pro Z Evropu hrozba.
lamal
@ACE.
Netvarim sa, ze som vo vsetkom najlepsi, poziadal som ta o nejaky dokaz to je cele. Hoax nebola osobna urazka, ale skratka pre tvrdenie nezalozene na faktoch, mozno som to mal napisat inak.
Premena produkcie VW na tanky = neuspesny GD, posli aspon jeden "fakta, která jsou velmi snadno ověřitelná", rad si o tom precitam.
Ak tym myslis konkurenciu z Číny s EV na ich domacom aj EU trhu, alebo stupidne ergonomicke riesenia koncernu a vysoke ceny, ktore si holt svoju dan nasli, lebo zakaznici nie su tupelá, tak asi to nebude len neuspesnym GD...
Netvarim sa, ze som vo vsetkom najlepsi, poziadal som ta o nejaky dokaz to je cele. Hoax nebola osobna urazka, ale skratka pre tvrdenie nezalozene na faktoch, mozno som to mal napisat inak.
Premena produkcie VW na tanky = neuspesny GD, posli aspon jeden "fakta, která jsou velmi snadno ověřitelná", rad si o tom precitam.
Ak tym myslis konkurenciu z Číny s EV na ich domacom aj EU trhu, alebo stupidne ergonomicke riesenia koncernu a vysoke ceny, ktore si holt svoju dan nasli, lebo zakaznici nie su tupelá, tak asi to nebude len neuspesnym GD...
ACE.
@KANKUNEN vypadá to tak, nejspíš jeden z těch co moc papá propagandu a cokoliv mimo je dezinformace, ještě zbejvá něco o proruském názoru. Holt někteří realitu neuvídí, dokud je nekopne do pr....
ACE.
@lamal No tak vidíš, když to tak pěkně chápeš, tak bys měl vědět co jsou a co nejsou fakta a jelikož já píšu fakta, která jsou velmi snadno ověřitelná, jsi trochu za ......, kdo to prosazoval před 5 lety nebyl jen řekněme bystrej, ale kdo na tom trvá i v dnešní době a ještě se čertí, že je to hoax, je opravdu už ducha mdlého.
lamal
@Nathan Detroit
Skode fandim, z toho co im VW zanecha + nanuteny smer dokazu vyrabat uspesne auta uz dekady, verim ze by dobre auta navrhla aj z ineho, lepsieho zakladu.
Skode fandim, z toho co im VW zanecha + nanuteny smer dokazu vyrabat uspesne auta uz dekady, verim ze by dobre auta navrhla aj z ineho, lepsieho zakladu.
lamal
@KANKUNEN
Odpoved si dostal, prestavam sa divit, ze si ju nebol schopny najst...
Teraz budes pliest VW Golf do vsetkeho ako decko, alebo napises daco k veci, napr. ako si dosiel na to co tvrdi ACE. ? To by ma zaujimalo.
Odpoved si dostal, prestavam sa divit, ze si ju nebol schopny najst...
Teraz budes pliest VW Golf do vsetkeho ako decko, alebo napises daco k veci, napr. ako si dosiel na to co tvrdi ACE. ? To by ma zaujimalo.
KANKUNEN
ACE. To stačí číst jeho kecy ke Golfu. Se dívej, Lamale, co je lepší než Golf? Odpověď nedostanu.
lamal
@ACE.
Hoax je skratka, asi vies co znamena, ty mas dokaz o tom co tvrdis ? Rozdiel medzi hoaxom a faktom... netvrdim, ze by to bolo nemozne, aby som mal tento nazor musel by som sa presvedcit, teorii je mnoho na vsetko a nie su to fakty.
Hoax je skratka, asi vies co znamena, ty mas dokaz o tom co tvrdis ? Rozdiel medzi hoaxom a faktom... netvrdim, ze by to bolo nemozne, aby som mal tento nazor musel by som sa presvedcit, teorii je mnoho na vsetko a nie su to fakty.
lamal
@ptr078
"To skor lamalovi a miketrusovi chodia chlapi z vw po nocnej obrabat stare, tak pod kazdym clankom o koncerne spustia hejt a detektivku o podvode storocia o stratenych litroch v kufri kodiaku."
Alebo ako si minule napisal, ze rodiny s hybridmi maju vyssiu rozvodovost, lebo... nejaka demencia tam bola.
To tupe uvazovanie je v kazdom tvojom prispevku, som rad ze som sa netrafil vedla, potom niekomu vysvetluj ze nie si sfanatizovany 😄
"To skor lamalovi a miketrusovi chodia chlapi z vw po nocnej obrabat stare, tak pod kazdym clankom o koncerne spustia hejt a detektivku o podvode storocia o stratenych litroch v kufri kodiaku."
Alebo ako si minule napisal, ze rodiny s hybridmi maju vyssiu rozvodovost, lebo... nejaka demencia tam bola.
To tupe uvazovanie je v kazdom tvojom prispevku, som rad ze som sa netrafil vedla, potom niekomu vysvetluj ze nie si sfanatizovany 😄
ACE.
@KANKUNEN Možná jen chce říct, že s námi zase pěkně manipulují a že se zbrojením maskuje neschopnost EU a nezvládnutý GD.
ptr078
@lamal No predstav si, ze nemam vw 🤣. Nepametam si, ze by som na nejaku znacku neobjektivne kydal a hlavne ten vychod si nechaj do krcmy k tvojej rovnocennej skupine. A chod robit zo seba debila co najdalej odo mna
lamal
@KANKUNEN
Co si nepochopil, moja osobna skusenost s GOLF 4 je, ze to bola hrozna plečka z istych uhlov pohladu ako jazdne vlastnosti, komfort tj tlmenie nerovnosti a hlucnost podvozku, oproti Focusu alebo Civicu ubohost.
Tym som napisal, ze vsetky Golfy su plečky, alebo si domyslas aby si bol zaujimavy ? Ako kazdej znacke ani VW sa niektore veci nepodarili v MK4 to boli tieto, ostatne veci mohli byt lepsie nez u spominanych, napr antikorozna ochrana.
Co si nepochopil, moja osobna skusenost s GOLF 4 je, ze to bola hrozna plečka z istych uhlov pohladu ako jazdne vlastnosti, komfort tj tlmenie nerovnosti a hlucnost podvozku, oproti Focusu alebo Civicu ubohost.
Tym som napisal, ze vsetky Golfy su plečky, alebo si domyslas aby si bol zaujimavy ? Ako kazdej znacke ani VW sa niektore veci nepodarili v MK4 to boli tieto, ostatne veci mohli byt lepsie nez u spominanych, napr antikorozna ochrana.
lamal
@ptr078
Alebo sa ukazalo aky si ynteligentny buran ? Vyjadrovanie aka spodina z vychodu... dufam, ze aj tvoje pokolenie cita tvoje prispevky aby videlo co si za blbecka.
Keby si bol len spokojny nechodis kydat pod testy inych znaciek, mas VW myslis si, ze si uber alles 😁
Alebo sa ukazalo aky si ynteligentny buran ? Vyjadrovanie aka spodina z vychodu... dufam, ze aj tvoje pokolenie cita tvoje prispevky aby videlo co si za blbecka.
Keby si bol len spokojny nechodis kydat pod testy inych znaciek, mas VW myslis si, ze si uber alles 😁
lamal
@hugino
Pisem o tom, ze pod kazdym testom je pre teba alternativa konern s 1.5TSi, hlavne Formentor, alebo Tiguan. Tot vse 😊
Pisem o tom, ze pod kazdym testom je pre teba alternativa konern s 1.5TSi, hlavne Formentor, alebo Tiguan. Tot vse 😊
lamal
@speedfred
Iste spojitosti a vzorce si casom asi kazdy najde a moze sa to premenit na preferenciu az fanatizmus, ale VW nema nic comu by som dokazal fandit i ked dokazal navrhnut a vyrobit vela dobrych aut.
Neviem sa u nich zbavit pocitu filozofie, ktora ide len po pozlatku a veciach, ktore vnimas na prvu dobrú, nič hlbšie.
Iste spojitosti a vzorce si casom asi kazdy najde a moze sa to premenit na preferenciu az fanatizmus, ale VW nema nic comu by som dokazal fandit i ked dokazal navrhnut a vyrobit vela dobrych aut.
Neviem sa u nich zbavit pocitu filozofie, ktora ide len po pozlatku a veciach, ktore vnimas na prvu dobrú, nič hlbšie.
lamal
@hugino
Tu sa uplne prirodzene ukazal kolorit vasich diskusnych prispevkov😁
Posadnutost koncernom az za hrob.
Tu sa uplne prirodzene ukazal kolorit vasich diskusnych prispevkov😁
Posadnutost koncernom az za hrob.