Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Mr.Murphy
Jestli se Elonek bude furt chovat stejne jak ted, tak ani nic noveho vymyslet nemusi.... 😄 Dobre mu tak.... 😄
@Mr.Murphy
Presne tak. V civilizovaných zemich mu prodeje klesnou především kvůli chování.
Presne tak. V civilizovaných zemich mu prodeje klesnou především kvůli chování.
Takže dělat BEV holotu přeci nedává smysl 🤣🤣🤣
Ano, ale i BEV, resp. tesla musí být konkurenceschopná vůči čínským BEV. Kdybys měl trochu paměť, o clanek vedle je jak v cine je tesla 2x drazsi než lepší bev z ciny. Tak proto musí jít s cenou dolu
No, možná by jsi mohl po týdenním studiu pochopit, že TESLA JE BEV Z ČÍNY 😆
Že tam má fabriku neznamena ze je čínská. A taky, ze je konkurenceschopna v cine. Zkusím trochu nápovědu, třeba to pochopíš.
"Nyní je však tento trh plný konkurence. Čínští řidiči, kteří kdysi jezdili do Tesly, stále častěji obracejí zrak k místním značkám nabízejícím efektivnější vozy s lepšími technologiemi."
www.idnes.cz/…-zahranicni_jadv
"Za cenu jednoho amerického vozu si můžete koupit dva naše"
Ty čínská teslo. Hlupak zůstane stále hlupakem a jen ze sebe děláš stále většího.
Jaj, tak tvoje blbost fakt už musí bolet!!!
Takže čínské značky nabízí podle tebe lepší BEV s lepšími technologiemi. A myslíš si, že řešením Tesly je Teslu odrbat aby byla levnější...🤣🤣🤣 ok, zítra ve školce se už jiste budeš cítit lépe 😆
Neboj, tak hloupej jak ty nejsem. Ale vidím, že víš jak to chodí v mateřské školce, ro jsem netušil že jsi národní 3-5leteho dítěte. Ale respektuji tvoji upřímnost aspon nekdy.
Ano, já do školky chodil. Ale je možné, že inteligentně jsi nedospěl ani do té školky 🤣🤣🤣
Dik za odpoved,ze jsi ze školky ještě nevyrostl. Uz chapu proč pořád lžeš, to delaji deti ve skolce běžně. Nojo co čekat od hlupáka. Jen lzi, které mu ještě k tomu snadno prokazou lidi. Tak pokracuj, jen se zesmesnujes vic, a to jsem čekal že ani nejde.
Ten troll ani neumi rozlisit americkou a cinskou znacku.
Priste te rovnou oznaci, ze lzes.
👎👎👎
Jeho sebevedomi je nezmerne, kdyz tu poucuje o EV tebe nebo me.
Pritom jeho znalosti a hlavne zkusenosti s EV jsou nedostatecne.
No jeho znalosti zatím o čemkoliv psal, jsou nedostatečné.
pockej ale na psi boude si vyrabi 76% rocni spotreby elektriny!
Ano, mikeš to opravdu rozlišit neumí. On píše o čínských BEV. Nikoliv o čínských značkách!!!
Naopak opět potvrzuješ jak jsi sám hloupý. Já psal že Tesla je BEV z Číny. Nikoliv čínská značka!!!
Smolík hujere 🤣
Právě že na psí boudě ne na rozdíl od tebe... proto jen 76% a ne 100% že... 😆
No koukám že vůbec nechapes kontext, tak je jasné že se ti to motá. Tak hlupak s dieselem nechape psany text, ro už jsme u tebe zjistili davno. Napiš ještě nějakou blbost, aby ses mohl citit, ze jsi vyhrál. My ostatní se aspoň ještě víc pobavíme nad tvoji hlouposti.
A nejlepší je, že tím jen prokazujes že jsi ještě větší hlupak než kdy dřív. Prosím pokračuj, je to zábavné.
www.news-medical.net/news/20230124/Brief-e😜osure-to-diesel-exhaust-can-affect-human-brain-function.aspx