Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Ojetý Citroën Berlingo/Peugeot Partner III (B9): Francouzský „sharan“ za polovic

11 komentářů

el sendador
@Futurista Francouzsky Sharan je samozrejme kravina, to byl 807/C8.
rohYpnol
@pallas
Které ostatní??? Ono ještě jsou nějaké další?!? 🤣🤣🤣
pallas
@ptr078 netrep, deravé prahy na 5 ročných berlingách?
Futurista
Francouzský "sharan"??? Jako vážně??? V životě jsem to teda neslyšel, a ani se nedivím. Ale tak do titulku dobrý. Jen by mě zajímalo, proč "sharan" Proč ne caddy, nebo je snad sharan nějaký auto pro bohy? Měl jsem tu čest, a je to rozvrzanej střep jako každý jiný MPV.
vencelín
@ptr078
A že jim to trvalo co? Tím zeriznutim vcelku solidní motorizace jenž 2,0 Hdi byla si slušně pidrizli kladu pod sebou
ericn
@pallas jj těch dalších 6ks, co se letos prodalo. Loni za celý
rok 44ks 😄 To je vážně vtipné....
pallas
@ericn to sú tie ktoré sú na predaj. Ostatné jazdia.
ericn
@rohYpnol no výběr ojetých e-Berling je velkolepý - celých 6ks v nabídce a vše dealeři na sauto.cz

www.sauto.cz/…troen/e-berlingo?…

To je panečku ale ležák 🤣
ptr078
@rohYpnol Vtipne je, ked som kupoval dodavku v pokovidovom obdobi, tak sa v dizly dala po znamosti ledva kupit toyota a to som sa musel predajcovi pol roka pchat do zadku, uz mi mesiac stellantis spamuje mail, ze aj opel/pezot/citroen ma zase 2l dizel 😂
ptr078
@Futurista Minuly tyzden som mal doma firmu, prisli n9a dvoch 5 rocnych negarazovanych berlingach, podbehy a spodky dveri prehrdzavene do dier. To som uz davno nevidel
rohYpnol
No, až dojde na eBerlingo, tak to se pro jistotou neprodávají ani nové, protože BEV nikdo nechce 🤣🤣🤣
Takže mladé ojetiny budou dieselové Toyoty 😅