Videa
3_diamanty
@Arese
Nebyt kaskaja tak nissan ozaj u nas nepreda snad ani 50 aut rocne ... smutne... hlavne co sa deje s jukeom je zahada ( kedze by som cakal ze bude prave on trhak voci len o kusok vacsiemu ale uz podstatne drahsiemu kaskaju ) ... auto nie zle a konecne uz ani skarede a dokonca ani predrazene nie je ... no a micra ta pre istotu uz u predajcov zmizla uplne... nissan dnes kupovat tak fakt uz ani nevies do coho ides... a co s nim bude o dalsich 5 rokov ... casy patrola a primery su prec ...
Nebyt kaskaja tak nissan ozaj u nas nepreda snad ani 50 aut rocne ... smutne... hlavne co sa deje s jukeom je zahada ( kedze by som cakal ze bude prave on trhak voci len o kusok vacsiemu ale uz podstatne drahsiemu kaskaju ) ... auto nie zle a konecne uz ani skarede a dokonca ani predrazene nie je ... no a micra ta pre istotu uz u predajcov zmizla uplne... nissan dnes kupovat tak fakt uz ani nevies do coho ides... a co s nim bude o dalsich 5 rokov ... casy patrola a primery su prec ...
Ja Prvni 123
@DonVito V teto kombinaci mi to opravdu nevadi.
Elektromotor misto prevodovky je v pohode.
A diky tomu, ze zdrojem energie je benzin, tak bude fungovat "normalne", nemusi tedy planovat cesty podle nabijecek, a dost mozna i s noclehem.
Elektromotor misto prevodovky je v pohode.
A diky tomu, ze zdrojem energie je benzin, tak bude fungovat "normalne", nemusi tedy planovat cesty podle nabijecek, a dost mozna i s noclehem.
DonVito
@Othello
Tim, ze je spalovak zminen, me to neurazi.
Pohonem je to elektromobil.
Zdrojem energie je benzin.
Tim, ze je spalovak zminen, me to neurazi.
Pohonem je to elektromobil.
Zdrojem energie je benzin.
Mikesus
@Arese
No je ve stejné kondici asi jako fiat nebo alfa. Tedy v tragické. Ono stejně nemaji moc co nabídnout.
No je ve stejné kondici asi jako fiat nebo alfa. Tedy v tragické. Ono stejně nemaji moc co nabídnout.
Othello
@DonVito
já bych spíše tipnul že je to auto poháněné primárně zážehovým motorem s elektrickým přenosem síly na kola doplněným malou vyrovnávací baterií
já bych spíše tipnul že je to auto poháněné primárně zážehovým motorem s elektrickým přenosem síly na kola doplněným malou vyrovnávací baterií
Mikesus
@Othello
Tady je myšleno asi, že se chovají jako elektromobil, ne ze jim je.
Tady je myšleno asi, že se chovají jako elektromobil, ne ze jim je.
Jenik3
@Othello
Pochopitelně, že to není elektromobil. Ale má podobné jízdní vlastnosti jak Ev. Slušný odpich a něco málo ujede na čisté elektro.
Video jsem nevidel. Říkají tam, kolik tun váží?
Pochopitelně, že to není elektromobil. Ale má podobné jízdní vlastnosti jak Ev. Slušný odpich a něco málo ujede na čisté elektro.
Video jsem nevidel. Říkají tam, kolik tun váží?
Othello
@Ja Prvni 123
tak základní uspořádání je asi obecně známé, nicméně pouhý elektrický přenos výkonu od spalováku na kola z toho elektromobil neudělá
tak základní uspořádání je asi obecně známé, nicméně pouhý elektrický přenos výkonu od spalováku na kola z toho elektromobil neudělá
Ja Prvni 123
@Othello Doporucuji precist si o tom, jak je to resene.
Ano, jsem staromodni.
😄
Ano, jsem staromodni.
😄
Mikesus
@DonVito
Problém je prostě ze maji jen SUV a použitelnej model aby člověk pohledal. To neni prostě nic na velky úspěch.
Problém je prostě ze maji jen SUV a použitelnej model aby člověk pohledal. To neni prostě nic na velky úspěch.
Othello
A fakt je to elektromobil když energii k jízdě získává výhradně z benzínu a nemá ani elkové značky ?
Arese
Vzhledem k tragické kondici Nissanu bych si koupi auta této značky dvakrát rozmyslel...
Barry Lyndon
Ve městě super, na dálnici to bude hrůza, meziměsto něco mezi. Už od dob Slovenské strely po zmíněnou Hondu je jasné, že je potřeba v rámci efektivity ten elektrický přenos vyřadit...
Pepa_007
Divný zvuk motoru v pozadí který je řízen programem a ne plynem . Zrychlení ujde. Top speed nižší ale je to terenak. 😉 👍🏻
Nissan ma ale tento vyborny hybrid.
A navic Ariya je asi dobre auto.
Bestseller v Norsku.
cleantechnica.com/…iya-best-seller/