Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
twistedTSD
No tak to má k eleganci a lehkosti S90 velmi daleko. Aspoň, že EV tachnika na papíře patří k tomu nejlepšímu.
@twistedTSD : papír snese všechno
@twistedTSD s tím dojezdem to taky nebude až tak horké, při spotřebě 27 kWh na 100 km ....
https😐/fdrive.cz/…zdni-dojmy-14142
https😐/fdrive.cz/…zdni-dojmy-14142
WinDiesel
Je to celé nějaké divné, a na tu absenci mřížky vpředu si opravdu nezvyknu. A u Volva to byl jasný rozpoznávací znak, přeškrtnutá mřížka. nyní ani nepoznáme že je to Volvo.
@WinDiesel Přesně, musel jsem si přečíst název, abych se dozvěděl, co je to vůbec za auto, myslel jsem původně nějaký random šmejd z Číny
@Nebo Nebo
Jestli nepoznáš logo Volva, to uz bude problém někde jinde, ne u volva. Mřížka není součástí jejich loga. Nečekal bych to od někoho, kdo chodí na web o autech. Ještě dejme tomu nějakou noname či skou značku, ale volvo?
Jestli nepoznáš logo Volva, to uz bude problém někde jinde, ne u volva. Mřížka není součástí jejich loga. Nečekal bych to od někoho, kdo chodí na web o autech. Ještě dejme tomu nějakou noname či skou značku, ale volvo?
@Mikesus otázkou je, proč sem tedy chodíš ty?
Btw ten čínský vozík hrající si na Volvo je slušný hnus, nic prémiového na něm není a nejspíš to je rebrand nějakého elektra od Geely. Stejná šlupka jako EX30, s Volvem nic společného, ani ten znak. Je to asi tak špatný znak jako nápis Škoda místo slepice 👎
Btw ten čínský vozík hrající si na Volvo je slušný hnus, nic prémiového na něm není a nejspíš to je rebrand nějakého elektra od Geely. Stejná šlupka jako EX30, s Volvem nic společného, ani ten znak. Je to asi tak špatný znak jako nápis Škoda místo slepice 👎
@ericn
No narozdil od tebe mne auta zajímají. Ty mas problem poznat auto podle loga? Kolik jsi ruznych aut zkusil za posledni rok, nebo abych ti nekrivdil, za posledni 2roky. Prepdokladam, ze jsem mel možnost za posledni rok projet a vyzkoušet vic aut než ty za celý život, ale třeba se mýlím. Treba teď naposledy i30n. A kdyby ses nechoval jako nevychovanej troll, dřív jsem i uvažoval že ti zařídím na vyzkoušení gr yarise, jak jsi o tom kdysi psal.
No narozdil od tebe mne auta zajímají. Ty mas problem poznat auto podle loga? Kolik jsi ruznych aut zkusil za posledni rok, nebo abych ti nekrivdil, za posledni 2roky. Prepdokladam, ze jsem mel možnost za posledni rok projet a vyzkoušet vic aut než ty za celý život, ale třeba se mýlím. Treba teď naposledy i30n. A kdyby ses nechoval jako nevychovanej troll, dřív jsem i uvažoval že ti zařídím na vyzkoušení gr yarise, jak jsi o tom kdysi psal.
@Mikesus dost často to tak ale nevypadá 😋 Nejlepší na tom jsou ty tvoje osobní a ublíženecké útoky…
@ericn
Osobní ublizenecké útoky? To si mne pletes s rohypnolem, kari.lazem nebo ryccardem.
Já maximalne reaguju agresivneji na lhare a dávám jim to naplno sežrat. Protoze lhari a lidé, co se hádají do morku kosti a nakonec nemaji pravdu a ani se neumi omluvit, to jsou pro mne odpad spolecnosti. A do toho patří ti 3 zmínění nahoře, ty se takto chovají bezne.
Osobní ublizenecké útoky? To si mne pletes s rohypnolem, kari.lazem nebo ryccardem.
Já maximalne reaguju agresivneji na lhare a dávám jim to naplno sežrat. Protoze lhari a lidé, co se hádají do morku kosti a nakonec nemaji pravdu a ani se neumi omluvit, to jsou pro mne odpad spolecnosti. A do toho patří ti 3 zmínění nahoře, ty se takto chovají bezne.
@ericn
abychom to tedy nějak zakončili, kolik těch různých aut jsi prohlédl, prolezl a vyzkoušel za poslední rok, nebo dva? Abych věděl tedy, co znamená se o auta zajímat a co znamená se nezajímat.
abychom to tedy nějak zakončili, kolik těch různých aut jsi prohlédl, prolezl a vyzkoušel za poslední rok, nebo dva? Abych věděl tedy, co znamená se o auta zajímat a co znamená se nezajímat.
@WinDiesel to auto je vyloženě ošklivé. Jako nějaká Čína.
@Pepa_007
Však to je Čína. Uz dlouho.🤣
Však to je Čína. Uz dlouho.🤣
@Mikesus
Divné, že lidé kupují čínská auta (incl Volvo) a divné že lidé volí Babiše. Divné že lidé volí petikoalici. Jsou hloupí? Asi nevidí důsledky.
Divné, že lidé kupují čínská auta (incl Volvo) a divné že lidé volí Babiše. Divné že lidé volí petikoalici. Jsou hloupí? Asi nevidí důsledky.
adamzprahy
Nějak jsem nepochopil dojezd a velikost baterie. Při spotřebě 16kwh / 100 km s dojezdem 700 km mi vychází baterka přes 110kwh? Ale jinde jsem četl že to má baterku 92kwh, tak jak to může ujet až 700 km? A to vůbec neřešim že realita spotřeb BEV bývá o dost jiná...
@adamzprahy dojezd dle WLTP je 650, spotřeba 16,1, baterka 92, což stejně nevychází a na ten dojezd by musela být spotřeba 14,1. Spotřeba BEV je naopak naprosto přesná, jen lidi nejezdí přesně dle metodiky
@adamzprahy
A co rekuperace behem jízdy? Ta se do spotreby asi nepocita, kdyz to takto nesedí. Do dojezdu ano, do spotreby ne.
A co rekuperace behem jízdy? Ta se do spotreby asi nepocita, kdyz to takto nesedí. Do dojezdu ano, do spotreby ne.
jersey.se
No ale vypadá jako čínský elektromobil. Oh, wait…
Man Ký
Na Volvo patří mřížka pro přístup vzduchu, i když chlazení nepotřebuje. Taky je dost podstatné mít víčko nádrže na palivo, i když palivo nepotřebuje. A dost možná je taky třeba mít víčko na výměnu oleje v motoru, aby to bylo pořádně Volvo😊
@Man Ký
No, jestli to má být obhajoba toho nového paskvilu, tak jste zřejmě s Volvem nikdy nejezdil, ani ho nevlastnil. Jít z auta které patří mezi prémii do nějaké čínské krabičky olepené znakem Volvo, Tak to určitě ne. To raději budu udržovat stávající S90. Bohužel.
No, jestli to má být obhajoba toho nového paskvilu, tak jste zřejmě s Volvem nikdy nejezdil, ani ho nevlastnil. Jít z auta které patří mezi prémii do nějaké čínské krabičky olepené znakem Volvo, Tak to určitě ne. To raději budu udržovat stávající S90. Bohužel.
@British Volvo koupilo Geely v roce 2010. Volvo S90 bylo vyráběno od roku 2016. Tolik k Vaší trefné poznámce o čínské krabičce. I Vaše auto je čínské.
Ale samozžejmě, to přeci každý kdo tato Volva měl, nebo má vidí na výrobním štítku. Ale stále je to ještě celým stylem Volvo. Na těhto paskvilech krom znaku již Volvo nikdo nepozná. To je ten problém.
@British tak to s elektromobily už bývá. oni se snaží odlišit. nevím proč? někdo zase drží tradiční vzhled. každému jeho nebe😊
tlustá velryba s mizerným interiérem ala "Tesla", bez fyzických tlačítek a s pohonem, který chce minimum klientů Volva.
No hodně štěstí ....
https😐/www.auto.cz/diskuse/96334/1#…