Novinky
Zpět na článek
Nový Volkswagen Tera je zde! Další levné a atraktivní SUV, které se k nám nedostane
20 komentářů
Mikesus
@ericn
Uplne stejná informace jako o nejake navoněné bídě z rozvojového trhu.
Uplne stejná informace jako o nejake navoněné bídě z rozvojového trhu.
rohYpnol
Aby jsme se ještě nedivili.... možná se naopak díváme na budoucí výrobu pro EU...
topten
400k za 4 metrovej povoz
to i vetsi fabka je za podobny penize
tady v EU a ne v chudy latinsky emerice
to i vetsi fabka je za podobny penize
tady v EU a ne v chudy latinsky emerice
ericn
@Mikesus 82tis aut v Evropě je slušné číslo a ano Yaris Cross má 192tis 😋 Já bych ale dal přednost Taigu… Lídí se mi víc, oba to jsou malé crossovery do města. Taigo mi ale přijde hodnotnější…
Btw v obou jsem seděl, než mi začneš něco podsouvat 😋
Btw v obou jsem seděl, než mi začneš něco podsouvat 😋
Mikesus
@ericn
Myslis tak populární, ze ma při nižší ceně a vyhode domácího trhu cca 40% prodejů ( 82tis vs 194tis ) co drazsi a stejne velký yaris cross? To mi jako úspěch na domácích trzich nepřijde.
Myslis tak populární, ze ma při nižší ceně a vyhode domácího trhu cca 40% prodejů ( 82tis vs 194tis ) co drazsi a stejne velký yaris cross? To mi jako úspěch na domácích trzich nepřijde.
Mikesus
@3_diamanty
Uz zacina byt jak renault. Přidá 5 cm a je z toho další modelová řada
Uz zacina byt jak renault. Přidá 5 cm a je z toho další modelová řada
ericn
@Mikesus Jenže tu by si koupilo za ty peníze spousta lidí, EV entry ne. Viz populární Taigo 😋
ericn
@DonVito hmmm a koho ten VW entry EV model bude asi zajímat? Navíc možná za 2 roky? 2027? To je opravdu strašně důležitá informace 😋
3_diamanty
Mozno casom pride.. podobne ako tu mame aj brazilske taigo.... dnes uz clovek nikdy nevie... a ani nemoze dopredu verit nicomu a nikomu co sa aut tyka... taka doba... ale zase chybat nam nebude... vw to ma v eu prepchate suveckami
rohYpnol
Tohle je ta elektromobilová budoucnost 🤣🤣🤣
Jaguar má problém s určitými šaržemi elektromobilů i-Pace. Výměna baterií je tak nákladná, že auta raději od majitelů vykupuje a nechává je sešrotovat. Problém se týká i několika málo aut v Česku. Aféra ovlivňuje také cenu ojetin.
Jaguar má problém s určitými šaržemi elektromobilů i-Pace. Výměna baterií je tak nákladná, že auta raději od majitelů vykupuje a nechává je sešrotovat. Problém se týká i několika málo aut v Česku. Aféra ovlivňuje také cenu ojetin.
Mikesus
@rohYpnol
Dacie kupují, protože chteji nové auto a nemají na něj. Tim nijak nemyslím negativně. Je dobre ze tu dacia je, ale každý at si rozhodne, jestli chce jezdit v málo bezpečném aute nebo ne. Já bych třeba své děti do takového auta neposadil.
Dacia je o nákupu penezenkou, ne že to lidi chteji.
Dacie kupují, protože chteji nové auto a nemají na něj. Tim nijak nemyslím negativně. Je dobre ze tu dacia je, ale každý at si rozhodne, jestli chce jezdit v málo bezpečném aute nebo ne. Já bych třeba své děti do takového auta neposadil.
Dacia je o nákupu penezenkou, ne že to lidi chteji.
Mikesus
@ericn
Já a něco podsouvat, kde jsi na to přišel? 🤣
Já zase primárně pro městské vozítko chci komfort při jízdě ve městě a tam taigo ztrácí na yarise. Asi proto se vic kupuje on. Jestli je něco hodnotnější těžko říct, ale ano, interier ma taigo hezčí. Z mé zkušenosti je VW uvnitř hezčí, ale bývá to v poslednich tak 20 letech nahoře huj, dole fuj. Zatim se z tech dolních příček tabulek spolehlivosti moc nedostal zpet, kde býval na přelomu tisíciletí.
Já a něco podsouvat, kde jsi na to přišel? 🤣
Já zase primárně pro městské vozítko chci komfort při jízdě ve městě a tam taigo ztrácí na yarise. Asi proto se vic kupuje on. Jestli je něco hodnotnější těžko říct, ale ano, interier ma taigo hezčí. Z mé zkušenosti je VW uvnitř hezčí, ale bývá to v poslednich tak 20 letech nahoře huj, dole fuj. Zatim se z tech dolních příček tabulek spolehlivosti moc nedostal zpet, kde býval na přelomu tisíciletí.
3_diamanty
@3_diamanty
Je to tak... obcas sa az nechce verit tomu ako niektore automobilky dokazu v rozmedzi 0,5m dlzky ponuknu aj 4 rozne suvecka ... pritom je jasne ze sa musia pozierat aj navzajom ... tu zrazu setrit netreba... a vsetko je ok
Je to tak... obcas sa az nechce verit tomu ako niektore automobilky dokazu v rozmedzi 0,5m dlzky ponuknu aj 4 rozne suvecka ... pritom je jasne ze sa musia pozierat aj navzajom ... tu zrazu setrit netreba... a vsetko je ok
Marek Lalke
Misto neustaleho breku na “prisnymi” pozadavky v Evrope by stalo za to udelat srovnani pozadavku na bezpecnost, emise a dalsi klicove oblasti napric nejvetsimi trhy.
Ale chapu, ze to redakce neudela - ono by se zjistilo, ze v Evrope nechceme nic neobvykleho. Jenze na brekotu automobilek je postaveny cely jejich marketing v Evrope a kdo by pak pujcoval auta ne testy…
Ale chapu, ze to redakce neudela - ono by se zjistilo, ze v Evrope nechceme nic neobvykleho. Jenze na brekotu automobilek je postaveny cely jejich marketing v Evrope a kdo by pak pujcoval auta ne testy…
Maxmilian_Von_Mondeo
Mě by zajímala redaktorova definice "Atraktivity". Popřípadě co konkrétně v tomhle případě považuje za atraktivní. Za mě je to ničím nevyčnívající tuctovka. Krása je sice pojem relativní a každý máme jiný vkus, ale .........tohle je auto na první pohled nerozeznatelné od ostatních.
ale vůbec, evropani chtějí moderní, pohodlná a technologicky vyspělá auta. A vzdělaný člověk ví, že se píše abychom. Vždyť to bije do očí.