Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
m.z.
Jestli jsem pochopil správně, mají všichni sourozenci nově motory 2,2 od Fiatu a nejedná se už o nepovedené Forďácké Pumy?
Ja Prvni 123
No, zustanu u Ducata.
Kdyz nic jineho, tak interier ma podstatne utulnejsi.
Akorat teda uvidime, jestli ta nova 2.2 bude fungovat stejne dobre, jako stara dobra 2.3 jtd.
A mrzi me, ze prestali delat verzi L1H1.
Jak jinak jsou Toyoty fajn auta. Technicky. Design osobnich se mi posledni dobou nelibi.
Tady je to nastesti ciste Ducato.
Kdyz nic jineho, tak interier ma podstatne utulnejsi.
Akorat teda uvidime, jestli ta nova 2.2 bude fungovat stejne dobre, jako stara dobra 2.3 jtd.
A mrzi me, ze prestali delat verzi L1H1.
Jak jinak jsou Toyoty fajn auta. Technicky. Design osobnich se mi posledni dobou nelibi.
Tady je to nastesti ciste Ducato.
@Ja Prvni 123 Mi se doufám podaří vyhnout se Ducatu Boxer i když má už motor Iveco, ale budu mít o 20 let novější Master. I minulý Master měl použité mnohem pevnější plechové díly.
@Ja Prvni 123 ducato je beznádejne zastaralá haraburda, obdivujem zákazníkov, čo sú ochotný používať krám čo má 20 rokov. Stará dobrá 2.3 hahahaha, počas vývoja a postupom emisných noriem mal aj ten motor fázy, že si si mohol vytrhať vlasy, námatkovo zadieranie, problémy so vstrekovačmi, potom prišlo dpf, potom zase ultra riedky olej a niektoré sa zadreli ešte pred jeho prvou výmenou 😁 😁 . K tomu mizerne spoľahlivý, resp nespoľahlivý manuál. Na záver kariéry to žralo viac močoviny ako nafty. Spotreba nič moc, kultúra chodu nula bodov. Ale áno, pokiaĺ si sa vyhol vždy prvým kusom po úpravách (nové emisné normy, ktoré to počas život a preskákalo), tak si aj mohol mať veľmi spoľahlivý kus
@kyklop Priorita jsou užitné vlastnosti, pak všechno ostatní. V téhle kategorii se výhradně volí podle ceny, objemu nákladového prostoru a nosnosti. U Ducata vždycky jakýkoliv facelift nebo změna přinesla akorát problémy. Co funguje, na to se nesahá 😊
Toyote nic nebrání v tom si vyvinout dodávku vlastní. Pokud by ducat👋boxer/jumper byl na tom spolehlivostne tak bídně jak naznacujete, tak by šla cestou jinou. Evidentně to taková traga není a trh to dokládá (mnohem častěji vidím tyto vozy než např Craftera)
Toyota svou dodávku má samozřejmě,
alphard a vellfire. Já ji ovsem chapu, proc to dělá. je to vse jen o penězích, proc ji do Evropy nevozi. Ale je to škoda, i v dodavkach by se měl diesel omezovat, hlavne v tech osobních. Hybrid v LM byl úplně v pohodě, jen tu cenu strelili naprosto nesmyslně.
A bídně, pro majitele francouze nebo fiatu je na tom asi v pohodě, pro majitele toyoty tragicky. Kazdy zvykly a ochotný akceptovat jinou úroveň.
Obě je je spise Mpv, nic na úrovni ducata a jeho sourozencum
Mimo misu.
Jj. Fiat byl tak spolehlivý, ze se umisťoval na prvních místech spolehlivosti.. od konce. Toyote to dost kazí cisla ty proaceky.
jo jestli to bylo myšleno na Maxe, má třeba Hiace, i když ta je malinko menší než ducato. Ale já to v evropě myslel spíš na klasické Proace.
Těch aut jezdí miliony, mívají problémy s DPF apod typicky po faceliftech, ale je to taky kvůli způsobu používání a velmi vysokému nájezdu. Pokud si někdo stěžuje na poruchovou dodávku, znamená to že má třeba jeden problém na 200 tisíc km, protože měl před tím jinou dodávku s kterou najel 500 tisíc bez problému. Já osobně nevím proč bych měl kupovat Ducato od Toyoty, asi snad jen jedině že by tam firma měla fleet (jako máš ty) a potřebovala k tomu velkou dodávku.
Jinak obrovská výhoda Ducata od Fiatu je že se prodává s Ivecem v rámci světa užitkových vozidel s odpovídajícími službami typu nonstop servis, náhradní dodávky k dispozici apod. Za mě super že auto odjezdí práci, večer jede do servisu a ráno je připravené znovu do práce.
Tak se podívej na Hiace SLWB.
Jak jsem psal, je o trochu menší, ale velkou dodavku ma.
https😐/www.toyota.com.au/hiace/range