Testy
Man Ký
@Emel to bylo od začátku, dalo se navolit shadow line nebo klasiku - orámované. Na tom sedanu /4door coupe/ jsem to prakticky neviděl. Je zajímavé, jak rozdílné to může být, ale podobné je to i u těch svítících nebo barevných orámování XM. Pěkné auto to dokáže úplně zmarasit...
Barry Lyndon
Chyběl by mi frunk a odvětrávané sedačky. Jejich zrušení v čtyřce (místo aby je konečně zavedly i v trojce) byl opravdu marketingový majstrštyk 😁.
Man Ký
Jezdil jsem se zadokolkou, na tom autě krom (ne)zvuku nebylo špatně vůbec nic. I cena je příznivá. A hmotnost pořád ještě únosná. A jezdit bokem se dalo na lusknutí prstu😊
Man Ký
@DonVito myslím, že jediný rozdíl je v tom, jestli jsou ledviny orámované nebo ne
https😐/pictures.dealer.com/…148409f7495x.jpg?…
https😐/pictures.dealer.com/…148409f7495x.jpg?…
Othello
@Man Ký
nevěřím že lžou v hodnotách zrychlení protože prezentované hodnoty jsou v souladu s ostatními parametry
nevěřím že lžou v hodnotách zrychlení protože prezentované hodnoty jsou v souladu s ostatními parametry
Othello
@Man Ký
Já zmínil tabulku s konkrétními auty u kterých zrychlení není v relaci s hodnotou krouťáku.
A ty ve snaze mě přesvědčit že zrychlení na krouťáku závisí sem dáš video s jinýma autama řízenýma velice důvěryhodnýma týpkama, u kterých ale zrychlení také krouťáku neodpovídá.
A samozřejmě jsem rozdíl světelného roku nečekal, na rozdíl od tebe vím a umím i dokázat, že zrychlení nezávisí na krouťáku ale na výkonu. Což je navíc v souladu i s oficiálními údaji výrobců, těmi co je nazýváš letáky. Howgh
Já zmínil tabulku s konkrétními auty u kterých zrychlení není v relaci s hodnotou krouťáku.
A ty ve snaze mě přesvědčit že zrychlení na krouťáku závisí sem dáš video s jinýma autama řízenýma velice důvěryhodnýma týpkama, u kterých ale zrychlení také krouťáku neodpovídá.
A samozřejmě jsem rozdíl světelného roku nečekal, na rozdíl od tebe vím a umím i dokázat, že zrychlení nezávisí na krouťáku ale na výkonu. Což je navíc v souladu i s oficiálními údaji výrobců, těmi co je nazýváš letáky. Howgh
Man Ký
@Othello ty zas jedeš😊 nejdřív píšeš, že jak to, že nejlepší zrychlení má Tesla, i když má nejnižší krouťák, potom ukážu video, které dokazuje, že jsi zase naletěl na čísla z papírů, začneš blábolit, že zrychlují podobně😊
možná by na Olympiádě mohli zrušit zlatou medaili a říct, že první tři zrychlovali podobně a že není potřeba se v tom tak moc pitvat😊
cos kua čekal? že mezi nima bude světelný rok?
možná by na Olympiádě mohli zrušit zlatou medaili a říct, že první tři zrychlovali podobně a že není potřeba se v tom tak moc pitvat😊
cos kua čekal? že mezi nima bude světelný rok?
Othello
@Man Ký
to má dokumentovat že podobná auta s podobným výkonem akcelerují stejně, přestože jedno z nich má nižší moment ?
V tom případě nemám dalších připomínek
to má dokumentovat že podobná auta s podobným výkonem akcelerují stejně, přestože jedno z nich má nižší moment ?
V tom případě nemám dalších připomínek
Man Ký
@psel léta zvyklý z trojek a čtyřek, nemajíc konfekční výšku😊 175 cm a vejdu se všude😊
DonVito
DonVito
@3_diamanty
Takhle zamaskovany ledviny, viz prvni prispevek Emela, me neurazi.
Takhle zamaskovany ledviny, viz prvni prispevek Emela, me neurazi.
Mokrous
@kesumb To máš teda tentokrát pravdu. Když jsem si šel zkoušet trojku, tak mě nejvíc odradily právě sedačky. Jak materiál, tak nemožnost ventilace a samozřejmě i krutě omezený prostor především vzadu. Nebylo ani kam dát nárty, kolena nahoru...
Před Pašíkem jsem chtěl trojku, ale praktičnost vyhrála nad sofistikovanou technikou.
Před Pašíkem jsem chtěl trojku, ale praktičnost vyhrála nad sofistikovanou technikou.
Othello
@Man Ký
nechci už pitvat téma ve kterém jsem zabil zbytečně moc času ale co říkáš na porovnávací tabulku s konkurencí, kde má s přehledem nejlepší zrychlení TMY, tedy auto s nejnižším momentem ?
😄
nechci už pitvat téma ve kterém jsem zabil zbytečně moc času ale co říkáš na porovnávací tabulku s konkurencí, kde má s přehledem nejlepší zrychlení TMY, tedy auto s nejnižším momentem ?
😄
Vždyť srovnávací test BMW i4 M50 a Tesly Model 3 Performance se přímo nabízí a bylo by to určitě skvělé čtení.