Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST BMW i4 xDrive40 Gran Coupé – Pořád švihák

21 komentářů

GeekStar
i4 určitě není špatný takyelektromobil, ale mohu se zeptat, proč ignorujete zdaleka nejprodávanější elektromobil této třídy, Teslu Model 3?

Vždyť srovnávací test BMW i4 M50 a Tesly Model 3 Performance se přímo nabízí a bylo by to určitě skvělé čtení.
rohYpnol
Tohle snad ani nebyl test, ale jen nějaké dojmy...
Man Ký
@Emel to bylo od začátku, dalo se navolit shadow line nebo klasiku - orámované. Na tom sedanu /4door coupe/ jsem to prakticky neviděl. Je zajímavé, jak rozdílné to může být, ale podobné je to i u těch svítících nebo barevných orámování XM. Pěkné auto to dokáže úplně zmarasit...
Barry Lyndon
Chyběl by mi frunk a odvětrávané sedačky. Jejich zrušení v čtyřce (místo aby je konečně zavedly i v trojce) byl opravdu marketingový majstrštyk 😁.
kesumb
@Barry Lyndon
a ke vsemu to ma jenom kuzi z hrosich ***i😞
Man Ký
Jezdil jsem se zadokolkou, na tom autě krom (ne)zvuku nebylo špatně vůbec nic. I cena je příznivá. A hmotnost pořád ještě únosná. A jezdit bokem se dalo na lusknutí prstu😊
Man Ký
@DonVito myslím, že jediný rozdíl je v tom, jestli jsou ledviny orámované nebo ne
https😐/pictures.dealer.com/…148409f7495x.jpg?…
Man Ký
@Othello pro někoho tabulky, pro jiného

https😐/www.youtube.com/watch?…
Othello
@Man Ký
nevěřím že lžou v hodnotách zrychlení protože prezentované hodnoty jsou v souladu s ostatními parametry
Man Ký
@Othello překvapuje tě, že výrobci lžou?
Othello
@Man Ký
Já zmínil tabulku s konkrétními auty u kterých zrychlení není v relaci s hodnotou krouťáku.
A ty ve snaze mě přesvědčit že zrychlení na krouťáku závisí sem dáš video s jinýma autama řízenýma velice důvěryhodnýma týpkama, u kterých ale zrychlení také krouťáku neodpovídá.

A samozřejmě jsem rozdíl světelného roku nečekal, na rozdíl od tebe vím a umím i dokázat, že zrychlení nezávisí na krouťáku ale na výkonu. Což je navíc v souladu i s oficiálními údaji výrobců, těmi co je nazýváš letáky. Howgh
Man Ký
@Othello ty zas jedeš😊 nejdřív píšeš, že jak to, že nejlepší zrychlení má Tesla, i když má nejnižší krouťák, potom ukážu video, které dokazuje, že jsi zase naletěl na čísla z papírů, začneš blábolit, že zrychlují podobně😊

možná by na Olympiádě mohli zrušit zlatou medaili a říct, že první tři zrychlovali podobně a že není potřeba se v tom tak moc pitvat😊

cos kua čekal? že mezi nima bude světelný rok?
Othello
@Man Ký
to má dokumentovat že podobná auta s podobným výkonem akcelerují stejně, přestože jedno z nich má nižší moment ?
V tom případě nemám dalších připomínek
Man Ký
@psel léta zvyklý z trojek a čtyřek, nemajíc konfekční výšku😊 175 cm a vejdu se všude😊
psel
@Man Ký na mě to bylo hrozně malý uvnitř.
DonVito
@Man Ký
Myslim, ze pomohl FL.
https😐/www.auto.cz/…ultimedia-152341
Emel. 👍
DonVito
@3_diamanty

Takhle zamaskovany ledviny, viz prvni prispevek Emela, me neurazi.
Mokrous
@kesumb To máš teda tentokrát pravdu. Když jsem si šel zkoušet trojku, tak mě nejvíc odradily právě sedačky. Jak materiál, tak nemožnost ventilace a samozřejmě i krutě omezený prostor především vzadu. Nebylo ani kam dát nárty, kolena nahoru...
Před Pašíkem jsem chtěl trojku, ale praktičnost vyhrála nad sofistikovanou technikou.
Othello
@Man Ký
nechci už pitvat téma ve kterém jsem zabil zbytečně moc času ale co říkáš na porovnávací tabulku s konkurencí, kde má s přehledem nejlepší zrychlení TMY, tedy auto s nejnižším momentem ?
😄
3_diamanty
Svihak s nechutnym xichtom
Emel
Je zajímavý, jak udělali velký ledviny a teď to začínají maskovat 😄