Veterán
lordlord
kupé od toyoty a subaru měla podobnou dynamiku a všude se píše, že jsou pomalá....
Frfla
Neni mozne, ze je to uz veteran. Nad fotkami tohoto auta jsem jako malej slintal. Ten cerveny kabriolet v bile kuzi je proste skvost.
KANKUNEN
Ano,Rohypnol má pravdu,opravdu píše pod autem, se kterým Bangle nemá nic.
gil54
@rohYpnol
Mě školit ve čtení ani myšlení nemusíš a když se chceš hádat, najdi si někoho jiného.
Mě školit ve čtení ani myšlení nemusíš a když se chceš hádat, najdi si někoho jiného.
rohYpnol
@gil54
Až na to, že já vůbec nenapsal ani řádku o tom, že Bangle vytvořil design na E30 a že revoluční design byl na E30... Chce to lépe číst nebo víc myslet. I když ok, je to diskuse k E30, takže sis to vyložil směrem k E30... Nebylo to tak myšleno.
Až na to, že já vůbec nenapsal ani řádku o tom, že Bangle vytvořil design na E30 a že revoluční design byl na E30... Chce to lépe číst nebo víc myslet. I když ok, je to diskuse k E30, takže sis to vyložil směrem k E30... Nebylo to tak myšleno.
gil54
@rohYpnol
Až na takový drobný detail, že s E30 nemá Bangle nic společného, byl v BMW až od roku 1992.
E30 dělal ještě Claus Luthe.
Až na takový drobný detail, že s E30 nemá Bangle nic společného, byl v BMW až od roku 1992.
E30 dělal ještě Claus Luthe.
Tehdy bylo BMW opravdu krásné.
Vlastně je neuvěřitelné, jak revoluční design vlastně Bangle přinesl. Od té doby to šlo už jen z kopce..
Pravá katastrofa však nastala až po odchodu Kabaně ..