Novinky

Zpět na článek

Které značky stojí v Česku na domácnostech? Ty evropské to zrovna nejsou

7 komentářů

Mikesus
@buchtij
jo utrácet peníze umí každý, s vyděláním už to bývá horší. Každý může podnikat a nakupovat jak se mu zlíbí.
buchtij
Pravdou je, že firmy zajímá servisní síť. A pak, za flotilové ceny se jim nakupuje lehce a navíc s odečtem DPH. Ty bych uměl taky. A dotace EV firmám už není ?
A že by zrovna Suzuki (japonci) proslulé vysokou spolehlivosti na tom bylo s cenou ojetin bylo špatně ? Škoda není ve spolehlivosti na čele tabulek.
Na Škodu Kamiq jsem koukal, ale výbavová strategie je děsná. To co v nižší výbavě je, ve vyšší uberou a přidaj něco jiného ... tak se matlej ve výbavových paketech.

To co jsem chtěl (Suzuki to má v základu) měl Kamiq v nejdražší výbavě s DSG - a já nechtěl ani DSG ani tu cenu 😄
johny555
BMW kupují firmy? Chachacha... Jsou to všechno podnikatelé s sročkama a kupují bez DPH. Samozřejmě nikdo nedokáže, že se z velké části používají jako soukromá vozidla. Prostě typicky český daňový podvod.
Rasto
@Mikeus tak neviem... ja som takých poznal v svojom okolí celkom veľa...
Ako samozrejme fleetova zľava je fleetova zľava ale 20% je 20% 😊
Mikesus
@Rasto
Se zneužíváním též nesouhlasím, ale závist je hrozná věc. To ze to dělá nějaké procento podvodníků neznamená, že to dela významná část. Navíc psal o flotilovych cenach a na ně tihle polosoukromníci nedosáhnou ani omylem.
Rasto
@Mikesus tak ono problém je v tom, že sa takto nakupujú (polo)súkromné vozidlá naooko na firmy bez DPH...
3_diamanty
Este aj v nemecku je 62 percent space starov v sukromnych rukach ... ale je to aj tym ze miniaut je coraz menej .... a tie zvacsa kupuju sukromnici