Novinky
Sevca1
@rohYpnol a také pane Rohypnol z toho vyplívá že ani nechtějí moc naftu 😁, protože naftaky jsou u Toyoty okrajová záležitost. To jenom skanzen části Evropy je v tom divný, svět jede v osobacich na benzín 😁 No ne? Jseš v hledáčku papá
Mikesus
@Ja Prvni 123
Proč by ne? Když tedy má nějaké prodeje bez BEV. pokud pridame BEV tak prodeje vzrostou, sníží se nebo zustanou stejne? Rozsirenim nabidky se stane co? Zvysi se prodeje nebo sníží?
Proč by ne? Když tedy má nějaké prodeje bez BEV. pokud pridame BEV tak prodeje vzrostou, sníží se nebo zustanou stejne? Rozsirenim nabidky se stane co? Zvysi se prodeje nebo sníží?
Mikesus
@Ja Prvni 123
Ano, tam je planetovka, resp. delic vykonu, ale není tam CVT.
Ano, tam je planetovka, resp. delic vykonu, ale není tam CVT.
Mikesus
@rohYpnol
Jako že rozsireni nabídky nezvedne prodeje? To jako ev toyoty koupi jen stavajici zákazník Toyoty? Hodně naivní predstava. Ale neprekvapuje mne od tebe. Takze loňských 18tis bz4x, kdyz by nebylo, tak by zákazníci koupili jinou Toyotu? Ne, koupili by jine BEV, takže by toyota prisla o tyhle prodeje.
Jako že rozsireni nabídky nezvedne prodeje? To jako ev toyoty koupi jen stavajici zákazník Toyoty? Hodně naivní predstava. Ale neprekvapuje mne od tebe. Takze loňských 18tis bz4x, kdyz by nebylo, tak by zákazníci koupili jinou Toyotu? Ne, koupili by jine BEV, takže by toyota prisla o tyhle prodeje.
Mikesus
@Ja Prvni 123
Cvt už skoro nemají. Už je to snad jenom v aygu. Aspon tady v Evropě.
Cvt už skoro nemají. Už je to snad jenom v aygu. Aspon tady v Evropě.
Mikesus
@rohYpnol
Ok, takže prodeje urban cruiseru budou nula. Zajimava predpoved a uvidíme, jak jsi zase vedle. Jako s téměř každou tvoji předpovědi.
A 18tis bz4x a celkově 17M prodaných BEV je nikdo. Naštěstí je to vic nez nejakej rohypnol, kterej je tím pádem nikdo. Dále je to 17x vic nez skodovek, takze ani ty nikdo nechce. O dieselu ani nemluvě, ten už taky nikdo nechce.
Ok, takže prodeje urban cruiseru budou nula. Zajimava predpoved a uvidíme, jak jsi zase vedle. Jako s téměř každou tvoji předpovědi.
A 18tis bz4x a celkově 17M prodaných BEV je nikdo. Naštěstí je to vic nez nejakej rohypnol, kterej je tím pádem nikdo. Dále je to 17x vic nez skodovek, takze ani ty nikdo nechce. O dieselu ani nemluvě, ten už taky nikdo nechce.
Mikesus
@Tycoon
Ano maji, jedno z nejhorsich ma trhu. Kde mají B segment, C segment, C-SUV, 7mistne suv? Nic z toho BEV nemají.
Ano maji, jedno z nejhorsich ma trhu. Kde mají B segment, C segment, C-SUV, 7mistne suv? Nic z toho BEV nemají.
Sevca1
@rohYpnol Pane Tabletko co odpověď. To už vám moc nevoní ta okrajová záležitost naftaku u Toyoty a tím pádem dobré výsledky 😁😁😁😁 Opět rána na komoru. Pozor jsi v hledáčku!!!!!!
del42sa
tady je krásně vidět jaká auta oslovují zákazníky a to má Toyota naprosto marginální produkci EV ...
rohYpnol
@Mikesus
Nebo nebude a jen bude mít výrazně horší ekonomické výsledky, viď 🤣🤣🤣
Nebo nebude a jen bude mít výrazně horší ekonomické výsledky, viď 🤣🤣🤣
MarekAbsolon
Toyota jede v Indii +35 procent tak mi nikdo neříkejte, že to nejde. Vyházejte ty lumpy co tahají VW ke dnu a bude dobře.
Tycoon
@Mikesus
A proč by něco takového dělali? Trh elektrických aut je zatím poměrně malý a kromě Tesly na nich nikdo nevydělává. Toyota není charita, je to akciová společnost, tak mi přijde logické, že vyrábí to, na čem má zisk.
A proč by něco takového dělali? Trh elektrických aut je zatím poměrně malý a kromě Tesly na nich nikdo nevydělává. Toyota není charita, je to akciová společnost, tak mi přijde logické, že vyrábí to, na čem má zisk.
Tycoon
@Mikesus
Však mají BEV. Toyota bZ4X a Lexus RZ.
V 90. letech byla Toyota uvedla jeden z prvních moderních elektromobilů - Toyota RAV4 EV.
Však mají BEV. Toyota bZ4X a Lexus RZ.
V 90. letech byla Toyota uvedla jeden z prvních moderních elektromobilů - Toyota RAV4 EV.
rohYpnol
rohYpnol
@Mikesus
Je opět vidět, že absolutně nechápeš souvislosti. A to přesto, že jsem jej nespočet krát vysvětlil...
Smutné...
Je opět vidět, že absolutně nechápeš souvislosti. A to přesto, že jsem jej nespočet krát vysvětlil...
Smutné...
rohYpnol
@Mikesus
A kde je řečeno že ty BEV ekdo koupí?!?
Nabídka není poptávka, viď ty mudrolíne 🤣🤣🤣
BEV nikdo nechce 🤣🤣🤣
A kde je řečeno že ty BEV ekdo koupí?!?
Nabídka není poptávka, viď ty mudrolíne 🤣🤣🤣
BEV nikdo nechce 🤣🤣🤣
Ja Prvni 123
Toje vlastne dobre.
Ma relativne normalni auta.
Krome toho, ze snad uplne zrusili automaty s hydromenicem a presli na CVT.
Jako ono to asi funguje, ale chova se to trochu jinak.
Pro me mene prijemne.
Ma relativne normalni auta.
Krome toho, ze snad uplne zrusili automaty s hydromenicem a presli na CVT.
Jako ono to asi funguje, ale chova se to trochu jinak.
Pro me mene prijemne.
Emel
@Arese klasická sugestivní novinařina autoforum... to je fakt žumpa. Říkám ti pořád... nečti to.
Ja Prvni 123
@Ja Prvni 123 Tobe uz odpovedet nemuzu, nevim proc.
Tak jeste jinak: sel jsem si pro Corollu v sedanu, s 1.6 a hydromenicovou prevodovkou.
Tu bych byl koupil, kdyz mi zrusili Tipo s 1.6 a automatem.
Jenomze se ukazalo, ze ty prevodovky jsou cvt... zklamani.
Loni jsem mel pujcenou v Anglii hybridni Corollu kombi.
Vlastne jela pekne, za opravdu dobrou spotrebu, ale i ta e-cvt se chovala "podivne".
To ze se mi nelibi zvenku, bych ji i odpustil. Svoje auto vidim zvenku vzdycky jen chvili.
Ale tu prevodovku proste "nezkousnu".
😒
Tak jeste jinak: sel jsem si pro Corollu v sedanu, s 1.6 a hydromenicovou prevodovkou.
Tu bych byl koupil, kdyz mi zrusili Tipo s 1.6 a automatem.
Jenomze se ukazalo, ze ty prevodovky jsou cvt... zklamani.
Loni jsem mel pujcenou v Anglii hybridni Corollu kombi.
Vlastne jela pekne, za opravdu dobrou spotrebu, ale i ta e-cvt se chovala "podivne".
To ze se mi nelibi zvenku, bych ji i odpustil. Svoje auto vidim zvenku vzdycky jen chvili.
Ale tu prevodovku proste "nezkousnu".
😒
Sevca1
@rohYpnol tak teď jsi pobavil 😁 kolik že těch dodávek naftových prodají po světě oprava spíše v Evropě. Kolík že je celkově v procentech vyrobených naftových aut a kolík benzínových???? U Toyoty . Řeknu ti tajemství moc ne jak jsem psal u nich je nafta okrajová záležitost , dodávky a velká ale myslím velká SUV. Stejně jako Bev tam je to pro ně okrajová záležitost. Nebo prodávají corolly, Rav a jiné v naftě??? Opět jsi mentální mrzáčku prohrál. Pápá a neboj jsi v hledáčku, krásně si tě vodim tady 😁 pá
rohYpnol
@del42sa
Nebo osobní dodávky...
https😐/www.auto.cz/…h-verzich-155418
🤣🤣🤣
Diesel je to, co lidi chtějí!!!
Nebo osobní dodávky...
https😐/www.auto.cz/…h-verzich-155418
🤣🤣🤣
Diesel je to, co lidi chtějí!!!
del42sa
Ja Prvni 123
@Mikesus ???
Jsou vsude, v Corollach... akorat nevim, jak to ma posledni Camry, ale myslim ze taky.
Dobre, tak e-cvt, ale to je hned vedle.
Jsou vsude, v Corollach... akorat nevim, jak to ma posledni Camry, ale myslim ze taky.
Dobre, tak e-cvt, ale to je hned vedle.
Nebo kdyby měla BEV, bude mít ještě větší prodeje.