Profi
Zpět na článek
Renault a Volvo spojily síly pro elektrododávky, výroba začne za rok a půl
20 komentářů
Mikesus
@traveldrive
Bohužel jo, ale je to jen způsobeno všemožných zpátečníky, tj. EV hatery a dieseldezoláty.
Stačilo, aby slepě nevyvíjely diesely a byly by konkurenceschopné.
Bohužel jo, ale je to jen způsobeno všemožných zpátečníky, tj. EV hatery a dieseldezoláty.
Stačilo, aby slepě nevyvíjely diesely a byly by konkurenceschopné.
dodo24
@del42sa ja by som to nevidel tak tragicky, možno ste len starí a prestávate veciam rozumieť. Spomente si, ako boli pre Vás Vaši rodičia totálne mimo.... teraz ste v ich pozícií
traveldrive
@Mikesus
Zase ten diesel toľko nezatracuj. To nie je tanker čo funguje na mazut... 😉
Už som ti raz písal - po boji je každý generál. Bez ohľadu na to, čo bolo, treba riešiť veci dnes. A áno východzia situácia je podstatne horšia ako bola, aj si ju automobilky zavinili samy. Ale to na nej predsa nič nemení. Čo mali robiť, je im dnes prd platné. Dôležité je to, čo majú robiť dnes.
Zase ten diesel toľko nezatracuj. To nie je tanker čo funguje na mazut... 😉
Už som ti raz písal - po boji je každý generál. Bez ohľadu na to, čo bolo, treba riešiť veci dnes. A áno východzia situácia je podstatne horšia ako bola, aj si ju automobilky zavinili samy. Ale to na nej predsa nič nemení. Čo mali robiť, je im dnes prd platné. Dôležité je to, čo majú robiť dnes.
traveldrive
@Horký Rom
Momentálne tu vnímam len jednu exhibíciu - tú tvoju. 😄
Ale musím ťa sklamať, si vedľa.
Teraz skús niečo o autách.
Momentálne tu vnímam len jednu exhibíciu - tú tvoju. 😄
Ale musím ťa sklamať, si vedľa.
Teraz skús niečo o autách.
del42sa
@ericn dneska zřejmě platí, že čím ošklivější design, ošklivější logo a nesmyslnější pohon, tím více je to inn a chic 😁
Něco jako růžový elektrický Jaguar
Něco jako růžový elektrický Jaguar
Maikl
Hnusně? To je hodně slabý slovo. Avšak jsou lidi co si to koupí, stejně tak jsou lidi, co si vezmou vytahané seprané tričko, plátěné kraťasy a ponožky do skandálu 🤮
traveldrive
@ericn
Nenavrhujú. To by nejakých museli platiť. Lenže tých pár patlalov s nízkymi platmi, s marketérmi a obchoďákmi za krkom, nič lepšieho nevypotí.
Nenavrhujú. To by nejakých museli platiť. Lenže tých pár patlalov s nízkymi platmi, s marketérmi a obchoďákmi za krkom, nič lepšieho nevypotí.
ericn
@traveldrive taky nechápu, že ty návrhy EV dodávek (snad od kohokoliv) musí být tak ošklivé... To už snad ani nenavrhují designeři nebo moc hulí 😄
kruskar
@Maikl Proč tě to tak vytáčí? Jsou to užitkáče, design tam není úplně na prvním místě a mě se to třeba líbí.
traveldrive
@Horký Rom
Ok, ak nezabudnem. Možno niekedy cez Plzeň pôjdem, zatiaľ sa nepodarilo. Je tam pekne?
Ale zaujímalo by ma, kto ti dal právo zverejňovať niečiu súkromnú adresu. Netuším, o koho ide, koho máš vo svojich paranoidných predstavách, ale buď si istý, že ho to nepoteší a v konečnom dôsledku ani teba nie.
Ok, ak nezabudnem. Možno niekedy cez Plzeň pôjdem, zatiaľ sa nepodarilo. Je tam pekne?
Ale zaujímalo by ma, kto ti dal právo zverejňovať niečiu súkromnú adresu. Netuším, o koho ide, koho máš vo svojich paranoidných predstavách, ale buď si istý, že ho to nepoteší a v konečnom dôsledku ani teba nie.
Horký Rom
@traveIdrive
Kdy konečně ustane nekonečná dominance jediného agenturního multitrolla a diskuzního roztleskávače, jednoho z mnoha multinicků traveldrive, jehož verbální exhibice se nesou ve znamení neustálých urážek a pokusů o manipulaci diskuzního prostoru?
Kdy konečně ustane nekonečná dominance jediného agenturního multitrolla a diskuzního roztleskávače, jednoho z mnoha multinicků traveldrive, jehož verbální exhibice se nesou ve znamení neustálých urážek a pokusů o manipulaci diskuzního prostoru?
mariov8
@Mikesus Důvody by dnes byly pouze cenové. Na tom zas takové zázračné know-how není.
Že evropske automobilky zaspaly a musí brát moderni techniku jinde.