Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Ojetý Renault Captur II (2020 – 2024): Nejlepší byl na začátku

7 komentářů

Ja Prvni 123
Diskuze 0.

To jste to dopracovali, co?

A muze za to nejen obecne o dost horsi uroven clanku, ale hlavne ta tolerovana nechutnost diskuzi.

Vseobecne znami trollove dokazi kazdou diskuzi znechutit.
argejev
@Ja Prvni 123 ...je to premium...nikto to necital 😉
Ja Prvni 123
@argejev No, vzdyt rikam!

Kam to dovedli...

😉
3_diamanty
Facelift prospel asxku s tym jeho terajsim dynamickym stitom ... ale captur bol pred faceliftom krajsi... tieto nove renaulty s plochym logom a nicnehovoriacou maskou to je vazne uz cele o nicom... a paradoxne prave preto aj colt uz lepsie vyzera ako clio a asxko ako captur... kam kracas reno?
Futurista
@3_diamanty 😁 Tak tos hodně pobavil. Renault je o ničem, ale jeho klon, tvoje oblíbený Mitsu, prospělo a má dynamickej štít. 😁 No ty vole, to je mazec. 😁 Hele, nechápu jedinýho kupce tohodle klonu, a i dalších. Buď si koupím originál, nebo musím bejt vymaštěnej, abych si koupil dražší kopii. 😉 A kam kráčaš Reno? Taky si říkám, když vidím, jak se snaží zachránit mrtvý Mitsu.
traveldrive
@3_diamanty
Zase trepeš tie tvoje špenátové nezmysly. Posledné ASX od Mitsu bola tragédia a pomoc od Renaultu bola priam požehnaním - dostali auto o dva vesmíry lepšie. V prípade Coltu niečo podobné. Bez Renaultu by si Mitsubishi v Európe už moc neškrtlo.
Pavel Kulich
Dobrý deň,

výborný článok, nie je nič lepšie ako si prečítať niečo takéto od človeka, ktorý sa téme evidentne rozumie.
Veľmi by ma zaujímalo, keby tak redakcia uverejnila niečo podobné aj o naftovom motore 1,5 blue dci, ktorý je montovaný do celej rady rôznych áut aliancie Renault/Dacia a používa sa už dosť dlho na to, aby si už konečne zaslúžil aj podobný kvalitný článok v rubrike ojetiny.
Skoro vo všetkých iných článkoch sa totiž k nemu staviate dosť rezervovane (rezultát: záleží na prioritách), ale napr. aj teraz bola čerstvá informácia z Renaultu ktorá dokazuje, že naftové motory ešte nepatria do minulosti, keďže na trh sa vracia Megane GrandCoupe práve s týmto motorom.