Elektromobily
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNorové opět testovali zimní dojezd elektromobilů. Nejdál dojel Polestar 3
58 komentářů
tomas4568
Norsko je pro BEV/PHEV ideální nejen kvůli energii z hydroelektráren a rozšířené nabíjecí infrastruktuře ale zejména proto, že rychlost je mimo dalnice omezena na 80 km/h. Pokud by se takový test delal v ČR, tak při dálničních rychlostech bude spotřeba cca o 25 % vyšší a dojezd tedy nižší.
@tomas4568
Počkaj, nepletieš to trochu? Najprv pripíšeš nórsky úspech BEV maximálkou 80 km/h mimo diaľnic, a vzápätí argumentuješ českou spotrebou na diaľniciach...
Počkaj, nepletieš to trochu? Najprv pripíšeš nórsky úspech BEV maximálkou 80 km/h mimo diaľnic, a vzápätí argumentuješ českou spotrebou na diaľniciach...
@traveldrive Vypadla mu tam info, že na diaľniciach majú v Nórsku maximálku 110 km/h. Takže tamojší youtuberi ako Bjørn a spol. majú síce informačne zaujímavé videá, u nás sú reálie iné, aj čo sa maximálky týka, a hlavne tej nabíjacej infraštruktúry. V tom má tomas4568 pravdu.
@Avantime
V tom prípade áno, nevedel som si to z jeho príspevku dať dokopy, lebo sa o tieto veci zvlášť nezaujímam. Takže dík za poznámku.
K článku - zaujímavé, v lete som asi týždeň bol v Osle, elektromobilov tam jazdilo mraky, ale Polestar som zazrel za celú dobu snáď 2x.
V tom prípade áno, nevedel som si to z jeho príspevku dať dokopy, lebo sa o tieto veci zvlášť nezaujímam. Takže dík za poznámku.
K článku - zaujímavé, v lete som asi týždeň bol v Osle, elektromobilov tam jazdilo mraky, ale Polestar som zazrel za celú dobu snáď 2x.
@tomas4568
Myslis tu CR kde je minimum dalnic, husty kamionovy provoz a neustale uzavírky?
V ramci CR je dojezd Ev asi ten nejmenší problém.
Myslis tu CR kde je minimum dalnic, husty kamionovy provoz a neustale uzavírky?
V ramci CR je dojezd Ev asi ten nejmenší problém.
@Hendly tvl ty asi žiješ úplně v jiné ČR vid? Nebo spíš nejezdíš po dálnici 😋 Jinak by si takovou blbost ani nenapsal… Já jen, že máme v provozu 1501km dálnic 👍 Navíc po nich jezdím každý týden několikrát…
Edit: Norsko má ani ne třitinu, vše kolem Osla a na jihu a jezdí se tam 110kmh a to ne všude…
Edit: Norsko má ani ne třitinu, vše kolem Osla a na jihu a jezdí se tam 110kmh a to ne všude…
@ericn
Existuje prakticky jen jedno dalnicni spojeni a to je Rozvadov-Praha- Brno a pak bud Bratislava a nebo Ostrava smer Polsko.
Vse ostatni jsou ruzne pohazene a ruzne dokončené useky (v mnoha případech jde jeste jen o prejmenovane rychlostky)
Mozna jeste 😱 co ale konci zas jen v ucpane Praze.
To je realita dalnicni site v CR.
Do toho si připočti provoz a tim spojene kolony kolem Prahy a na D1.
Dalnicni dojezd EV v CR fakt neni problém.
Existuje prakticky jen jedno dalnicni spojeni a to je Rozvadov-Praha- Brno a pak bud Bratislava a nebo Ostrava smer Polsko.
Vse ostatni jsou ruzne pohazene a ruzne dokončené useky (v mnoha případech jde jeste jen o prejmenovane rychlostky)
Mozna jeste 😱 co ale konci zas jen v ucpane Praze.
To je realita dalnicni site v CR.
Do toho si připočti provoz a tim spojene kolony kolem Prahy a na D1.
Dalnicni dojezd EV v CR fakt neni problém.
@Hendly Koukám pán je dálniční teoretik. Běž se nějdy projet a zjistíš, že ty zácpy jaou prakticky denně jen u Brna a v ranní špičce do Prahy, kdy se půl středočeského kraje snaží dostat do práce 😋 Já využívám prakticky všechny dálnice, co jdou a jsem za to rád. Loni i nových 118km. Dostatečné to není, ale zlepšuje se to.
Btw ten dojezd elektra po dálnici problém je, jelikož EV žere už při 140-150kmh (běžná rychlost na dálnici) jak tank a pak nedáš ani 200km na jeden zátah 😋
Btw ten dojezd elektra po dálnici problém je, jelikož EV žere už při 140-150kmh (běžná rychlost na dálnici) jak tank a pak nedáš ani 200km na jeden zátah 😋
@Hendly
A ty máš pocit, že tie "rozhádzané" úseky diaľnic sa nedajú používať ako diaľnice, alebo sú také krátke, že tam maximálku, ani v našich krajoch bežných 140-150 km/h tacho nemôžeš využiť?
A ty máš pocit, že tie "rozhádzané" úseky diaľnic sa nedajú používať ako diaľnice, alebo sú také krátke, že tam maximálku, ani v našich krajoch bežných 140-150 km/h tacho nemôžeš využiť?
@ericn
😂
Jenze abych ty dalnice vyuzil musim jet tam kam vedou. Takze v CR je nejdelsi mozna trasa po dalnici:Rozvadov-Ostrava.
Kdyz nejedes zrovna po tehle ose tak dalnici vyuzijes tak max 100km.
Kdyz si na pateri a jezdis to - ok, ale kolik takovych lidi realne je?
Dostanes se do Budejek po dalnici? Do Varu? Do Hradce kdyz nejedes od Prahy?
160 rozhodne neni běžná rychlost na dalnici a uz vubec ne soustavna.
😂
Jenze abych ty dalnice vyuzil musim jet tam kam vedou. Takze v CR je nejdelsi mozna trasa po dalnici:Rozvadov-Ostrava.
Kdyz nejedes zrovna po tehle ose tak dalnici vyuzijes tak max 100km.
Kdyz si na pateri a jezdis to - ok, ale kolik takovych lidi realne je?
Dostanes se do Budejek po dalnici? Do Varu? Do Hradce kdyz nejedes od Prahy?
160 rozhodne neni běžná rychlost na dalnici a uz vubec ne soustavna.
@travel
jiste, kazdy kus dalnice jde vyuzit. Ale nevim jestli mi třeba ten kousek z Brna na Znojmo nejak zasedne promluvi do dojezdu.
O tom pisu.
jiste, kazdy kus dalnice jde vyuzit. Ale nevim jestli mi třeba ten kousek z Brna na Znojmo nejak zasedne promluvi do dojezdu.
O tom pisu.
@Hendly
Možná se budeš divit, ale někteří jedou tam a pak zase zpět. A TAM nejedou proto, aby tam tankovali, nebo nabíjeli, ale z nějakého důležitějšího důvodu. Z Ostravy do Prahy a zpět a je to 750 km. A nejedou v době, kdy celá dálnice stojí.
Dám svůj příklad z jedné předvánoční jízdy do Prahy a zpět. Ráno jsem po vyjetí tankoval do plna a večer před dojetím taktéž. Najeto 528 km. Průměrná reálná rychlost 102 km/h a to včetně Prahy, kde jsem jel až přímo do centra a popojížděl tam. A tehdy bylo hodně pod nulou a foukal vítr. Odpovídala tomu i spotřeba 7,5 l/100 km.
Co jsem se díval, tak nejvyšší průměrnou reálnou rychlost mezi tankováními jsem měl 117 km/h.
Možná se budeš divit, ale někteří jedou tam a pak zase zpět. A TAM nejedou proto, aby tam tankovali, nebo nabíjeli, ale z nějakého důležitějšího důvodu. Z Ostravy do Prahy a zpět a je to 750 km. A nejedou v době, kdy celá dálnice stojí.
Dám svůj příklad z jedné předvánoční jízdy do Prahy a zpět. Ráno jsem po vyjetí tankoval do plna a večer před dojetím taktéž. Najeto 528 km. Průměrná reálná rychlost 102 km/h a to včetně Prahy, kde jsem jel až přímo do centra a popojížděl tam. A tehdy bylo hodně pod nulou a foukal vítr. Odpovídala tomu i spotřeba 7,5 l/100 km.
Co jsem se díval, tak nejvyšší průměrnou reálnou rychlost mezi tankováními jsem měl 117 km/h.
@Tycoon
jen jednu poznámku k tvemu pribehu.
Jestli dobre chapu tak si cestou 2x tankoval.
Chapes ze s EV bys mel pri vyjeti “plnou nadrz” z nocniho nabijeni a zpatky bys zas nemusel “tankovat “ protože bys dal na noc zase nabijet?
Kdyz sečteš cas dvou tankovani myslim, ze se to casove zasadne neliší od jednoho rychlo nabijeni cestou.
Jiste, muzes napsat, ze parkujes na sidlisti, ale me jde spis o to nastinit lidem co nemaji s EV zkusenosti, ze realita není zdaleka tak desiva jak se tu lze mnohdy dočíst.
jen jednu poznámku k tvemu pribehu.
Jestli dobre chapu tak si cestou 2x tankoval.
Chapes ze s EV bys mel pri vyjeti “plnou nadrz” z nocniho nabijeni a zpatky bys zas nemusel “tankovat “ protože bys dal na noc zase nabijet?
Kdyz sečteš cas dvou tankovani myslim, ze se to casove zasadne neliší od jednoho rychlo nabijeni cestou.
Jiste, muzes napsat, ze parkujes na sidlisti, ale me jde spis o to nastinit lidem co nemaji s EV zkusenosti, ze realita není zdaleka tak desiva jak se tu lze mnohdy dočíst.
@Hendly
Můžu třeba napsat, že cíl cesty nebyl doma, ale u přítelkyně a u té bych nabíjet nemohl. Ale to není důležité.
Důležité je to, že když ty máš zvyk používat auto nějakým způsobem v nějakých podmínkách, tak to neznamená, že ostatní to mají stejně. A že někdo jezdí delší cesty, přestože nepřekročí hranice našeho státu. A že někdo jezdí po dálnici rychle. A že někdo bydlí na sídlišti. atd atd
Viz tvůj výrok
"Takze v CR je nejdelsi mozna trasa po dalnici:Rozvadov-Ostrava. Kdyz nejedes zrovna po tehle ose tak dalnici vyuzijes tak max 100km."
Budeš se divit, ale třeba lidé z Ostravska tuhle osu musejí využít skoro pokaždé, když chtějí jet třeba do hlavního města. A po 100 km jsou pořád jen u Olomouce a je před nimi ještě více než 600 km, pokud se ten samý den vracejí zpět.
Můžu třeba napsat, že cíl cesty nebyl doma, ale u přítelkyně a u té bych nabíjet nemohl. Ale to není důležité.
Důležité je to, že když ty máš zvyk používat auto nějakým způsobem v nějakých podmínkách, tak to neznamená, že ostatní to mají stejně. A že někdo jezdí delší cesty, přestože nepřekročí hranice našeho státu. A že někdo jezdí po dálnici rychle. A že někdo bydlí na sídlišti. atd atd
Viz tvůj výrok
"Takze v CR je nejdelsi mozna trasa po dalnici:Rozvadov-Ostrava. Kdyz nejedes zrovna po tehle ose tak dalnici vyuzijes tak max 100km."
Budeš se divit, ale třeba lidé z Ostravska tuhle osu musejí využít skoro pokaždé, když chtějí jet třeba do hlavního města. A po 100 km jsou pořád jen u Olomouce a je před nimi ještě více než 600 km, pokud se ten samý den vracejí zpět.
@Tycoon
hlavní poselství bylo, ze u tveho příkladu zabralo tankovani stejne casu jako nabijeni.
Na cas straveni na ceste bude mit stejne nejvetsi podil hustota provozu.
Cesta Ostrava-Praha a zpet opravdu neni neco bezneho. To se asi shodneme.
A stale, je to vlastně jedina dalnicni trasa v republice a to ještě nepřímá, protože cesta na Hradec není hotova.
hlavní poselství bylo, ze u tveho příkladu zabralo tankovani stejne casu jako nabijeni.
Na cas straveni na ceste bude mit stejne nejvetsi podil hustota provozu.
Cesta Ostrava-Praha a zpet opravdu neni neco bezneho. To se asi shodneme.
A stale, je to vlastně jedina dalnicni trasa v republice a to ještě nepřímá, protože cesta na Hradec není hotova.
@ericn Mám nejbližší nájezd na dálnici cca 13km a přesto drtivá jízd po dálnici nevede. Roční dálniční známku mám. Jen malé detaily. Do minimálně poloviny (spíše více) republiky z tohoto místa dálnice nevede. Jezdit delší a tím dražší variantou je ekonomický nesmysl. A při uváznuti v koloně, třeba ono Brno, nebo průjezdem Prahou i časový nesmysl. V rámci ČR nepřekročíš vzdálenost 300km. Příkla😜 z Jihlavy do Pardubic můžeš jet po dálnici pres Prahu, ale jen blbec by to jel reálně.
@Hendly
Pro tebe evidentně běžná není, jinak bys věděl, že jde z Ostravy do Prahy dojet i po dálnici přes Brno. A služebně jsem jel jsem i Ostravsko-Sokolov a zpět, to máš přes 1000 km, z toho 850 km dálnice.
Ano, i u nás jsou lidé, co autem jezdí jen do Kauflandu a k doktorovi, dál než 20 km jedou jen na dušičky a na dálnici je předjíždějí kamiony. U nich bys se svými argumenty uspěl. Ale takoví nechodí do diskuzí na auto.cz. Procento lidí, kterým by elektromobil v pohodě splnil jejich potřeby při jejich možnostech, vidím někde kolem 20 až 30 procent.
Pro tebe evidentně běžná není, jinak bys věděl, že jde z Ostravy do Prahy dojet i po dálnici přes Brno. A služebně jsem jel jsem i Ostravsko-Sokolov a zpět, to máš přes 1000 km, z toho 850 km dálnice.
Ano, i u nás jsou lidé, co autem jezdí jen do Kauflandu a k doktorovi, dál než 20 km jedou jen na dušičky a na dálnici je předjíždějí kamiony. U nich bys se svými argumenty uspěl. Ale takoví nechodí do diskuzí na auto.cz. Procento lidí, kterým by elektromobil v pohodě splnil jejich potřeby při jejich možnostech, vidím někde kolem 20 až 30 procent.
@Tycoon
jen kratce, protože se evidentně upinas na svou osobu a jednu (jedinou) vhodnou trasu v CR.
Pres Brno jiste muzes jet, protože prima trasa pres Hradec neni hotova a o tom pisu v prvnim prispevku Proto je taky D1 tak pretizena.
Prumerny najezd v CR je nekde kolem 15 tis rocne takze cisla mluvi spise o jizdach kolem domu. Jiste jsou sluzebni auta obchodaku, tak spalovak jednoznacne vede.
PS: rizeni na sluzebni ceste max 4,5 hodiny bez zastavky. Bacha na to.
jen kratce, protože se evidentně upinas na svou osobu a jednu (jedinou) vhodnou trasu v CR.
Pres Brno jiste muzes jet, protože prima trasa pres Hradec neni hotova a o tom pisu v prvnim prispevku Proto je taky D1 tak pretizena.
Prumerny najezd v CR je nekde kolem 15 tis rocne takze cisla mluvi spise o jizdach kolem domu. Jiste jsou sluzebni auta obchodaku, tak spalovak jednoznacne vede.
PS: rizeni na sluzebni ceste max 4,5 hodiny bez zastavky. Bacha na to.
@Hendly
To není upínání na sebe. Jen dávám svůj příklad, abys pochopil, že ty se nemáš upínat na to, jakým způsobem používáš auto, po jakých trasách jezdíš, jaké máš priority atd. a generalizovat to na ostatní.
Vyhovuje ti elektromobil? OK, klidně si kup tři. Nebudu tě přemlouvat, že je pro tebe auto se spalovacím motorem lepší, a to ani kdybych si opravdu myslel, že by pro tebe bylo lepší.
To není upínání na sebe. Jen dávám svůj příklad, abys pochopil, že ty se nemáš upínat na to, jakým způsobem používáš auto, po jakých trasách jezdíš, jaké máš priority atd. a generalizovat to na ostatní.
Vyhovuje ti elektromobil? OK, klidně si kup tři. Nebudu tě přemlouvat, že je pro tebe auto se spalovacím motorem lepší, a to ani kdybych si opravdu myslel, že by pro tebe bylo lepší.
@Hendly
To väčšinu BEV preceňuješ, pri 130-140 km/h s väčšinou nedáš trasu BA-Praha na jeden záťah.
To väčšinu BEV preceňuješ, pri 130-140 km/h s väčšinou nedáš trasu BA-Praha na jeden záťah.
Ja Prvni 123
Tak to je ale novy level!
Test zimniho dojezdu... pri teplotach nad nulou.
Blahoprejeme k vybornym vysledkum a posilame pisnicku...
Test zimniho dojezdu... pri teplotach nad nulou.
Blahoprejeme k vybornym vysledkum a posilame pisnicku...
@Ja Prvni 123
Tak sehnat tolik aut na test asi neni sranda a pocasi objednat nejde. Na druhou stranu, letos je dalsi z rady zim, kdy teploty vyrazne pod bod mrazu prakticky neklesaji.
Tak sehnat tolik aut na test asi neni sranda a pocasi objednat nejde. Na druhou stranu, letos je dalsi z rady zim, kdy teploty vyrazne pod bod mrazu prakticky neklesaji.
@Ja Prvni 123 jj není nad jarní podmínky v zimě 🤣
1.hasič
S třílitrovým nafťákem 4x4 ujedu bez jakékoliv snahy více než 1000 km na nádrž a nemusím se snažit. Jakou asi výhodu by nabídl baterkáč?
hrtlik1
Největší výhodou EV je, že v Norsku je skutečně téměř bezemisní. Za život tam má 20-30x menší uhlíkovou stopu než fosilní auto. 1kwh v Norsku má zátěž 35gCO2, tedy při dlouhodobé spotřebě 19kwh/100km je to cca 7gCO2/km, zatímco fosilní je 250-300gCO2/km (když se započtou nepřímé emise).
Dojezd stovky kilometrů v zimě tam stačí většině lidí, infrastruktura je tam dobrá, byl jsem tam vloni na podzim a cca každé 5. auto na silnici je elektro, nejvíce Tesly. Hojně tam byl i vítězný Polestar, který jinde v Evropě člověk moc nevidí. Největší hub, který jsem navštívil, měl 65x 250-350kw nabíječek. Ve městech mne překvapila menší hustota pomalých AC. Jsou tam také spíše HPC huby, kde lidé nabíjeli.
Kromě aut jsem viděl i jeden elektrický náklaďák, elektrické popeláře, se kterými jsem se dal na chvíli anglicky do řeči (ano, i popelář tam umí anglicky) a spoustu elektrických autobusů.
Jakmile jsem přejel cestou zpět hranice do Polska, začaly se objevovat známé vykuchané dýmovnice většinou v podobě oktávek. Na západě by si to nikdo nedovolil. Těším se za 20 let, že to tu bude vypadat jak v Norsku 😊
Dojezd stovky kilometrů v zimě tam stačí většině lidí, infrastruktura je tam dobrá, byl jsem tam vloni na podzim a cca každé 5. auto na silnici je elektro, nejvíce Tesly. Hojně tam byl i vítězný Polestar, který jinde v Evropě člověk moc nevidí. Největší hub, který jsem navštívil, měl 65x 250-350kw nabíječek. Ve městech mne překvapila menší hustota pomalých AC. Jsou tam také spíše HPC huby, kde lidé nabíjeli.
Kromě aut jsem viděl i jeden elektrický náklaďák, elektrické popeláře, se kterými jsem se dal na chvíli anglicky do řeči (ano, i popelář tam umí anglicky) a spoustu elektrických autobusů.
Jakmile jsem přejel cestou zpět hranice do Polska, začaly se objevovat známé vykuchané dýmovnice většinou v podobě oktávek. Na západě by si to nikdo nedovolil. Těším se za 20 let, že to tu bude vypadat jak v Norsku 😊
@hrtlik1
Dýmovnic už je u nás výrazně méně než třeba před 10 lety. Ale rezervy pořád jsou.
Pokud se u nás neobjeví nějaké obrovské ložisko ropy nebo zemního plynu, tak to tady jak v Norsku nikdy vypadat nebude. Náš vozový park bude pravděpodobně dále stárnout.
Dýmovnic už je u nás výrazně méně než třeba před 10 lety. Ale rezervy pořád jsou.
Pokud se u nás neobjeví nějaké obrovské ložisko ropy nebo zemního plynu, tak to tady jak v Norsku nikdy vypadat nebude. Náš vozový park bude pravděpodobně dále stárnout.
@Tycoon Máme tu naleziště lithia. Z nějakého důvodu se raději ještě neotevřelo.
@hrtlik1
Mame uhli. To palime, elektrinu vyvazime a zisk z toho jde uhelnym baronum co si pak koupi media jako je auto.cz kde pisou o tom jak to delaji Norove spatne. …
Takhle si tady zijeme…
Mame uhli. To palime, elektrinu vyvazime a zisk z toho jde uhelnym baronum co si pak koupi media jako je auto.cz kde pisou o tom jak to delaji Norove spatne. …
Takhle si tady zijeme…
@Hendly zrovna tady mi nepřipadá, že se EV haní i když to tu moc nečtu. Diskuze však vypadají záživně. Když to porovnám se zahraničními fóry, je tu bezkonkurenčně (v česku) největší počet chytrolínů a dezinformovaných lidí o EV a na statistikách prodejů to jde vidět.
@hrtlik1
A pravděpodobně se ani nikdy neotevře. Důvod je, že by někdo provoz musel dotovat, samo by si to na sebe nevydělalo.
A pravděpodobně se ani nikdy neotevře. Důvod je, že by někdo provoz musel dotovat, samo by si to na sebe nevydělalo.
@Tycoon
25085 na lithiu vyhral volby v 2017, kdyz tvrdil, se ho chtej sosani ukrast a on ho pro nas zachrani
taky se obavam, mozna uz doufam, ze pod zemi zustane uz naveky, protoze kdo chvili stal, stoji opodal ...
25085 na lithiu vyhral volby v 2017, kdyz tvrdil, se ho chtej sosani ukrast a on ho pro nas zachrani
taky se obavam, mozna uz doufam, ze pod zemi zustane uz naveky, protoze kdo chvili stal, stoji opodal ...
@topten
Je dobře, že se to nestihlo otevřít, protože by chtěli dotaci na investici a teď i dotaci na ztrátový provoz.
Je dobře, že se to nestihlo otevřít, protože by chtěli dotaci na investici a teď i dotaci na ztrátový provoz.
@Tycoon Dýmovnic je trochu míň možná tak v Praze a i tady je pořád k vidění, že poslíček jezdí v O1 1.9TDI předfacelit a tímhle prakticky už veteránem smrdí po Praze celý den (samozřejmě to nevypíná ani při stání). Mimo Prahu je situace naprosto strašná a okresní města se dají jen permanentně přepnutou vnitřní ventilací... Takže východní Evropa jak vyšitá.
@Barry Lyndon
Jestli máš na mysli klasický smrad a kouř starších dieselů, zejména v zimním období, tak s tím budeme žít ještě dlouho.
Já měl na mysli takové ty případy, jak někdo vymontoval filtr i s katalyzátorem a pak se to na dálnici snažilo o provedení regeberace přívstřikem nafty, nebo když to někdo vytunil taky že oblaka dýmu js viděl ve zpětném zrcátku auta jedoucího za mnou
Jestli máš na mysli klasický smrad a kouř starších dieselů, zejména v zimním období, tak s tím budeme žít ještě dlouho.
Já měl na mysli takové ty případy, jak někdo vymontoval filtr i s katalyzátorem a pak se to na dálnici snažilo o provedení regeberace přívstřikem nafty, nebo když to někdo vytunil taky že oblaka dýmu js viděl ve zpětném zrcátku auta jedoucího za mnou
@hrtlik1
souhlas, bylo by fajn kdyby i český popelář uměl plynně anglicky
souhlas, bylo by fajn kdyby i český popelář uměl plynně anglicky
Tifosi
A kdepa je Enyaq? To nejprodávanější elektro auto v Evropě z října 24?
Prezivkynetreba
Ono dnes sú u nás dotácie na EV a keď tých EV bude dostatok tak toto čaká aj nás. To si každý s priemerným IQ uvedomuje. To, že teraz to tak nie je tak za to vďačíme tomu, že tých EV u nás toľko nie je. Ono na tie EV platí: „Keď vtáčka lapajú pekne mu spievajú“.
Barry Lyndon
Koukám, že Musk už má potřebu lhát úplně ve všem, i v něčem tak zřejmém, jako je počet ujetých km...
-1/4??? A to se nebavíme o tom, že auto stálo v noci ven na mrazu a denně jezdí třeba 50 km , co...??? 🤣🤣🤣
2025. Nejlepší pohon: spalovaci motor-benzín/diesel. Prosté.
Jo já zapomněl že mít jedno auto navíc je ekologické... 🤣🤣🤣
A ty máš na to, aby si ako druhé auto mohol mať BEV za 50-70 tisíc € alebo viac? Ty si iný bychmacher...
Ano a co má být? Nebo treba jako jedine v rodině není problém s dojezdem při mých 40-45tis ročně.
Pod 40tisíc - koľko ľudí si to dovolí? 40 tisíc je pre drvivú väčšinu českých aj slovenských domácností nedosiahnuteľná méta na auto vôbec, nie na druhé v rodine. Reálne pre pár tisíc vyvolených.
Mimochodom, koľko EV za tú sumu má reálny dojazd 500 km, o ktorom si písal? Reálny, nie podľa WLTP. Ja viem, prečo som napísal 50-70 tis. €...
O čom teraz pletieš?
Za tých tvojich tridsať litrov kúpiš prd, a nie rodinné auto na elektrinu. 30 tisíc stojí ako-tak prijateľné auto pre rodinu s malým benzínom, aj solídny hybrid je za túto cenu vcelku problém. Jazdených Číňanov si strč za klobúk, bavíme sa o nových autách.
Faktické ceny EV, ktoré by na jedno nabitie mohli prejsť 500 km😒br /> KIA EV3 81,4 kWh......45.590,-€ (akcia 43.590,-€)
KIA EV6 84 kWh.........55.190,-€
KIA EV9.....................76.890,-€ (akcia 74.390,-€)
VW ID.3 77 kWh.........45.090,-€ (akcia 42.090,-€)
VW ID.4 77 kWh.........49.390,-€ (akcia 45.390,-€)
VW ID.5 77 kWh.........52.890,-€ (akcia 47.890,-€)
Škoda Elroq 85 kWh...43.810,-€ (akcia 41.510,-€)
MG4 77 kWh..............42.700,-€ (akciová cena)
Nissan Ariya 87 kWh...59.490,-€ (akcia 52.490,-€)
Tesla 3...........od cca 45.000,-€
MB EQA..........od cca 58.000,-€
Väčšina ostatného vysoko nad 50, s výnimkou malých áut,
alebo nemajú model, ktorý zvládne 500 km.
Jediný ako-tak použiteľný s cenovkou pod 40 je Ssangyong EVX.
Nejaké ďalšie argumenty?
EV3 ako druhé auto pod 40 tisíc? Zrazil si sa s koňom...