Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Úřady prověřují nehody dálkově ovládaných Tesel

13 komentářů

Mikesus
@Eidam1984
Představa je to hezká. Pošleš auto o den napřed samo a na letišti tě bude čekat. S těma deckama zase úplně nevím. Na to tomu tolik neverim, abych tomu svěřil rodinu, pořád to je chytré jenom tak jak byl jeho programátor.
traveldrive
Toto vôbec nemá čo na verejných priestranstvách a cestách robiť. Nebezpečná a zbytočná vec. Za chvíľu si aj hajzel necháme priniesť až pod nos?
traveldrive
@Eidam1984
A čo ešte, keď sa to samo zastaví na nabíjačke, každé ráno vyvenčí psa, ešte kým budeš chrápať...
Eidam1984
@traveldrive psa by to mohlo hodit kazde rano do utulku 😂 hlavne toho sousedovic
Eidam1984
Ja se docela tesim, az si budu moct vlastni auto poslat do Spanelska nebo Italie, aby me tam vyzvedlo v nastavenou dobu na letisti. Nebo aby si jej deti mohli sami privolavat pred skolu.. snad se toho jeste dozijem.
traveldrive
@Barry Lyndon
Tak potom fakt neviem, na čo by mi také auto bolo... 😁
traveldrive
@MK
OK, tak z tej svojej jaskyne vypadni, urobím si tam letnú chatu.
Mikesus
@Eidam1984
Překlepy neřeš, však normálka na telefonu.
V US jsou širší silnice, lepe označené, nižší rychlosti. Ale jo, jednou to bude určitě zase o dost lepší. Ale třeba když se podivam na silnice, to co po nich jezdi, tak i ten dnešní "automat" by zvládnul asi víc než někteří řidiči.
MK
@traveldrive Slováci nejsou pokrokoví lidé. Co se vrátit do jeskyní?
Barry Lyndon
@traveldrive Tak robotický pes na venčení psů mě taky napadl, ale pejskaři mi vysvětlili, že je to kravina, že osobní venčení psa je smysl jeho vlastnictví. 😃
Barry Lyndon
@Eidam1984 To asi dožijem, ale moc eco to poslání vlastního auta den napřed teda není... Nepřežil bys tam ve vypůjčeném autě? 😉
Eidam1984
@Eidam1984 sorry za preklepy.. psal jsem za pochodu.. 😡 nevim, proc tady ty prispevky nejdou editovat.
Eidam1984
@Mikesus ty algoritmy se uz do velke miry uci “sami” v Tesle. Proto svibiraji data o jizdach, prubehy nehod nebo situace kdy se spusti asistent. Jako cokoliv postavene na strojovem uceni se autopilot od Tesly vicemene vyviji “sam”. Ale jasne.. v US uz jim to v Beta verzi funguje docela dobre. V Evrope mame trosku jine predpisy. Ale treba v US se dava prednost na krizovatce ve svetel tomu kdo tam prijel jako prvni. To u nas nemame. Dovedu si predstavit, ze naucit Teslu si zapamatovavat kdy kam kdo prijel, muselo byt zajimave. Nebo odbocovani na cervenou do prava je povoleno kdyz tam nikdo nejede v US. To by zase meli zavest u nas.