Elektromobily
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVietnamská konkurence Dacie Spring: VinFast VF3 je neskutečně roztomilá krabička
26 komentářů
_Teddy_
"...Trakční akumulátor typu LFP (lithium-železo-fosfát) má kapacitu 118,64 kWh, což stačí až na 215 kilometrů dle normy NEDC..."
To fakt potrebuje ~50kWh/100km? To je asi najvyssia energeticka narocnost, aku som u elektromobilu kedy videl...
To fakt potrebuje ~50kWh/100km? To je asi najvyssia energeticka narocnost, aku som u elektromobilu kedy videl...
@_Teddy_
Samozrejme, kapacita akumulátora je 18,64 kWh, ale to by na ACZ museli po sebe čítať a opravovať chyby...
Samozrejme, kapacita akumulátora je 18,64 kWh, ale to by na ACZ museli po sebe čítať a opravovať chyby...
Martin Evaty
Trochu to narušuje "strategii" škodovky, podle ktere je v zemích jako Vietnam obří zájem o spalovaci motory.
Ale však co, letos bonusy ještě budou. Sice to za pár let budou muset zabalit i v Indii a Vietnamu, ale co už. Maximálně si Jahn a Hrdlička pobrečí do novin jak jsou na ně všichni oškliví a pojede se dál.
Ale však co, letos bonusy ještě budou. Sice to za pár let budou muset zabalit i v Indii a Vietnamu, ale co už. Maximálně si Jahn a Hrdlička pobrečí do novin jak jsou na ně všichni oškliví a pojede se dál.
@Martin Evaty
Posudzovať celý trh podľa jedného okrajového modelu, to je fakt úvaha hodná génia...
Posudzovať celý trh podľa jedného okrajového modelu, to je fakt úvaha hodná génia...
Ja Prvni 123
Co je na vyvoji a vyrobe takoveho auta draheho?!
Design okopirovali jen s nutnymi zmenami, aby predesli zalobam.
Navrozdil od Ciny se snazi dodrzovat pravidla naseho sveta.
Poskladali existujici komponenty a elektroauto je prece mnohem jednodussi, nez to se spalovacim motorem!
Design okopirovali jen s nutnymi zmenami, aby predesli zalobam.
Navrozdil od Ciny se snazi dodrzovat pravidla naseho sveta.
Poskladali existujici komponenty a elektroauto je prece mnohem jednodussi, nez to se spalovacim motorem!
@Ja Prvni 123
Zdá sa, že o vývoji auta nemáš predstavu. Na aute s elektromotorom je jednoduchší pohon, ale nie je preto o nič lacnejší, čo ušetríš na elektromotore, doženie baterka, elektronika a vývoj softvéru. Karoséria, podvozok, výbava, to všetko je porovnateľné. Dizajn sa nekopíruje kvôli ušetreniu nákladov, dizajn sa kopíruje v snahe o príťažlivý vzhľad auta a lepšiu predajnosť, konštrukcia je obvykle celkom iná vec, to len tak neskopíruješ. A že rovnaké tvary = ušetrené peniaze je naivná predstava, rovnako to musíš navrhnúť, nadimenzovať, otestovať, navrhnúť výrobné a montážne prostriedky tak, ako keby si to robil na čistý list papiera.
A to všetko chce prostriedky, ľudí, ich vzdelanie, know-how aj čas.
Tak to je na vývoji a výrobe také drahé.
Zdá sa, že o vývoji auta nemáš predstavu. Na aute s elektromotorom je jednoduchší pohon, ale nie je preto o nič lacnejší, čo ušetríš na elektromotore, doženie baterka, elektronika a vývoj softvéru. Karoséria, podvozok, výbava, to všetko je porovnateľné. Dizajn sa nekopíruje kvôli ušetreniu nákladov, dizajn sa kopíruje v snahe o príťažlivý vzhľad auta a lepšiu predajnosť, konštrukcia je obvykle celkom iná vec, to len tak neskopíruješ. A že rovnaké tvary = ušetrené peniaze je naivná predstava, rovnako to musíš navrhnúť, nadimenzovať, otestovať, navrhnúť výrobné a montážne prostriedky tak, ako keby si to robil na čistý list papiera.
A to všetko chce prostriedky, ľudí, ich vzdelanie, know-how aj čas.
Tak to je na vývoji a výrobe také drahé.
@traveldrive Ale to vsechno platii pro normalni auta, ze jo?
Reagoval jsem na drze prohlaseni v textu clanku.
Reagoval jsem na drze prohlaseni v textu clanku.
@Ja Prvni 123
Ja som reagoval na tvoje naivné tvrdenie o lacnom kopírovaní.
To takzvané drzé prehlásenie v článku je pravdivé. Vývoj nového auta stojí obrovské peniaze. Bez ohľadu na typ pohonu. Autá predsa nedelíme na normálne a nenormálne.
Vývoj je drahá záležitosť v každom prípade.
Ja som reagoval na tvoje naivné tvrdenie o lacnom kopírovaní.
To takzvané drzé prehlásenie v článku je pravdivé. Vývoj nového auta stojí obrovské peniaze. Bez ohľadu na typ pohonu. Autá predsa nedelíme na normálne a nenormálne.
Vývoj je drahá záležitosť v každom prípade.
Maxmilian_Von_Mondeo
Předpokládám, že samokontrola u pana redaktora zase nefungovala. V elektromobilech se moc nevyznám, páč je nemám rád, ale pravděpodobně došlo k upsání u hodnoty baterie. Když to srovnám s tím zmiňovaným Springem, tak správná hodnota bude asi jen 18,64 kWh, že? Nebo se pletu a fakt to má takovou spotřebu?
@Maxmilian_Von_Mondeo (Kým napíšeš svoj postreh, je fajn predtým si prečítať diskusiu 😉 )
Mokrous
To je ta slavná automobilka, co dělá auta z rejžovejch nudlí a čas od času jim upadne třeba kolo a někdo v tom třeba umře a když je někdo zkritizuje, tak zmizí za asistence vietnamské policie?
3_diamanty
Pripomina mi to ten velky fj cruiser od toyoty ( sedi aj ta zlto biela kombinacia ) .... len toto je pre zmenu taky maly baby cruiser...
@3_diamanty
Ze je to male nicemu nevadi, malokdo potrebuje velke auto.
Vlastne mi nevadi ani ten Vietnam. Neni to sice spolupracujici ekonomika, ale aspon není nepratelska.
Ne, rozhodne to neni auto pro me, ale nevadi mi.
Vadi mi ty kecy v clanku.
Je to na baterky, a proto je to tak drahe a s omezenou uzitecnosti.
A protoze je to Vietnam, tak to ma navic omezenou podporu vyrobce.
To je cele.
Ze je to male nicemu nevadi, malokdo potrebuje velke auto.
Vlastne mi nevadi ani ten Vietnam. Neni to sice spolupracujici ekonomika, ale aspon není nepratelska.
Ne, rozhodne to neni auto pro me, ale nevadi mi.
Vadi mi ty kecy v clanku.
Je to na baterky, a proto je to tak drahe a s omezenou uzitecnosti.
A protoze je to Vietnam, tak to ma navic omezenou podporu vyrobce.
To je cele.
@Ja Prvni 123
Popravde aj mne by sa v tom aute pacil nejaky spalovak miesto baterky ale v tomto pripade ( auto nema 5m dlzku a 2 tony a nestoji 2 melony ) by to aj ako elektro mohlo byt zaujimave... sranda ze azia uz dnes lepsie vie co chce europan ako samotna europa.. a o par rokov v buducej dekade nas uz azia uplne zvalcuje ... predpokladam... ale MG mi je sympaticke aj dongfeng to zase ano... treba si len vediet najst to co cloveku vyhovuje... bez ohladu na to odkial to je... ved aj taka legenda ako polo pre europu uz coskoro bude dovazane z juznej afriky.. tak potom aky je problem ked ma clovek MG z Ciny... alebo i20 z turecka .. uz je to dnes jedno ... hlavne len nech auto ako take bude dobre cloveku sluzit... ved zle auta uz stejne nie su
Popravde aj mne by sa v tom aute pacil nejaky spalovak miesto baterky ale v tomto pripade ( auto nema 5m dlzku a 2 tony a nestoji 2 melony ) by to aj ako elektro mohlo byt zaujimave... sranda ze azia uz dnes lepsie vie co chce europan ako samotna europa.. a o par rokov v buducej dekade nas uz azia uplne zvalcuje ... predpokladam... ale MG mi je sympaticke aj dongfeng to zase ano... treba si len vediet najst to co cloveku vyhovuje... bez ohladu na to odkial to je... ved aj taka legenda ako polo pre europu uz coskoro bude dovazane z juznej afriky.. tak potom aky je problem ked ma clovek MG z Ciny... alebo i20 z turecka .. uz je to dnes jedno ... hlavne len nech auto ako take bude dobre cloveku sluzit... ved zle auta uz stejne nie su
@3_diamanty
A to prave neni pravda.
Kazdym nakupem podporujes nejaky system.
Cim drazsi nakup, tim vic podporuješ.
A auto je po bydleni pravdepodobne to nejdrazsi, co v zivote kupujes.
Kupuju vyhradne auta vyvinuta a vyrobena v Evrope.
Proto mi nevadi Skodovky, mam rad Fiaty a nevadi mi ani Renault.
To Tipo teda bylo "o fous", protoze je vyrobene v Turecku.
Polsko by mi bylo mnohem sympatictejsi.
No nic, na jare ho prodam a pak snad koupim Grande Pandu.
Pokud neco nepokazi.
Je mi lito, potrebuju automat.
A to prave neni pravda.
Kazdym nakupem podporujes nejaky system.
Cim drazsi nakup, tim vic podporuješ.
A auto je po bydleni pravdepodobne to nejdrazsi, co v zivote kupujes.
Kupuju vyhradne auta vyvinuta a vyrobena v Evrope.
Proto mi nevadi Skodovky, mam rad Fiaty a nevadi mi ani Renault.
To Tipo teda bylo "o fous", protoze je vyrobene v Turecku.
Polsko by mi bylo mnohem sympatictejsi.
No nic, na jare ho prodam a pak snad koupim Grande Pandu.
Pokud neco nepokazi.
Je mi lito, potrebuju automat.
To je pravdepodobnejšie, tento malý Vietnamec je príliš malý a na to, aby konkuroval Dacii alebo Citroenu mu chýba ešte jeden pár dverí, čo by pri Suzuki Jimny nebolo prekážkou. Tiež silne pochybujem, že by naznačená cena platila aj v našich končinách. Skôr si myslím, že by za to chceli podobnú sumu ako za Daciu, a nefungovalo by to. Dacia je síce lowend, ale aj tak má výrazne vyšší kredit ako nejaký VinFast...
Inak ešte by ma zaujímala bezpečnosť takéhoto špunta, už 3,5-metrová dĺžka auta nevzbudzuje príliš veľa dôvery.
Škoda tu s tým už bola, a dosť dávno, akurát jej to zrušili... 😉
https😐/www.mojelektromobil.sk/…skoda-citigo-iv/
Proc si to myslis?
Nic elektrickeho tady nema uspech.
Jsme relativne chuda zeme a tak vetsina lidi chce proste jen funkcni auto.
Chuda relativne proti zemim, kde se elektromobily prodavat dari lepe.
Ale zase majú nejaký úspech. Nie sú to žiadne svetové počty, ale elektromobilov už vidieť vcelku dosť. ID, Tesly aj Enyaqy. Tu a tam aj niečo iného. Ale vždy keď idem na cestu, niečo elektrického stretnem.
Nicmene vyroba elektromobilu je pravidelne odstavovana, protoze nizke prodeje.
Elektromobilu vsech znacek.
Ale áno, nie je to taký boom ako čakali. Hlavne všetci chcú rýchle a veľa zarábať, a teraz zisťujú, že to nie je také jednoduché ako so spaľovákmi. Ale trh s BEV je ešte mladý, nebuduje sa desaťročia, resp. už storočie, ako trh so spaľovacou klasikou. Elektrické auto, to je celkom iná filozofia, tak aj trh a marketing musia byť iné, BEV sú stále relatívne nové, tak aj obchod s nimi treba rozvíjať od začiatku. Konečne zistili, že to nie je len prechod na iný druh pohonu, ale že je nové skoro všetko a nedá sa jednoducho preskočiť z benzínu a nafty na elektrinu a peniaze nepotečú skoro automaticky ako doteraz... Ale trvalo im to.
Malé autá by úspech mať mohli. Najmä v cene okolo tých 20 tis. € sú už predsa len o niečo dostupnejšie a mnohým môžu na každodenné jazdenie okolo komína vcelku vyhovovať. Také BMW i3 nebolo nijak lacné, a vídam ich vcelku často.
Takže v elektrické Jimny v kontexte Európy a faktu, že potrebujú predávať nejaké elektro kvôli emisiám a mám také tušenie, že e Vitara ich v tomto smere nespasí.