Ojetiny
Karel Štolař
Článek jsem si přečetl v SM. Určitě přínosný pro potencionální majitele, a nebo pro ty kteří ji již mají doma, ovšem ještě nestačili najet tolik KM. Můj názor je že, sehnat v dnešní době auto které bude mít za sebou všeho všudy jednu výměnu vodní pumpy na záruku a špatný termostat s výměnou předních brzd ve 130k km. je vlastně zázrak. Jako bonus již zvládnutá protikorozní ochrana jako u Renaultu dělá z toho auta opravdový ideál pro českou rodinu která nechce řešit problémy. Pouze bych doporučil při provozu na LPG zvolit benzínovou verzi a nechat si ji přestavět nějakým systémem jako je BRC, Elpigaz a podobné. Ale je to jen můj názor.
Maxmilian_Von_Mondeo
U Renaultu/Dacie je vyhazování starých dílů záměr. I když jsem vždycky hlásil při předávání auta do servisu, že chci starý díl, tak jej vždy "omylem" vyhodili. Bylo úplně jedno, jestli jsem tam dával Chamade, Thalii nebo jednoho ze šesti Masterů.
Juri_Hruska
@Karel Štolař Dacia neponuka iny motor vhodny na LPG prestavbu, Bud mas 100 TCe S LPG alebo mas 110 TCe s priamym vstrikom. Verzia s nepriamym vstrikom sa bez LPG neponuka. Mozes si len nechat vymenit tovarne LPG za ine a to nedava moc zmysel. Mozno ked to bude mat 300 tisic nabehane a bude to chciet velku udrzbu.
Jenik3
Může mi někdo napsat semka proč tam malém umrzli?
Video mi nefunguje, tak jsem neviděl...
Video mi nefunguje, tak jsem neviděl...
Preto je to také dobré auto. 😉