Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST SWM G03F Tiger – Tady je odpověď

55 komentářů

Mikesus
@traveldrive
Já už jsem dlouho neviděl žádné auto, kde by stropní madla chyběla nebo zadni výdechy. Zajímalo by mne jakými vraky rohypnol jezdí.
A strach o nej až teď, po tom všem co tu poslední roky píše?
Man Ký
@všichni už jste někdy viděli někoho, kdo se vzadu drží při jízdě madel? to bude asi nějaká deformace z tramvaje😊
Mr.Murphy
Jako dát dnes 520 tisíc za auto s dvěma (!!!!) airbagy a bez znalosti crashtestu.... to mi připadá jako dokonalý vtip. Za ty prachy můžu mít patrně rok starou ojetinu v tovární záruce a prostě to bude automobil do dnešní doby, ne něco morálně patřící do roku 1998.... Šílené mít takové peníze na nákup auta a utratit je zrovna za toto, v čemž můžu kdykoliv zmrzačit úplně zbytečně rodinu....
hiphop
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
ericn
By mě zajímalo, kolik zoufalců si tohle auto koupí… 😋
traveldrive
Nech pozerám ako pozerám, nech čítam text o teste odpredu alebo odzadu, vychádza mi z toho len jedno: Absolútna čínska sracka. Kopa šrotu na kolesách, ktorú by som nekúpil, ani keby stála polovicu toho, čo pýtajú. Jogger je proti tomu limuzína.
Ja Prvni a Posledni
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ja Prvni a Posledni
@traveldrive nene o tebe.
traveldrive
@Mr.Murphy

Crashtest takejto kopy šrotu si viem celkom dobre predstaviť. Neposadil by som do toho ani psa.
Arese
Fakt by mě zajímalo, kdo si u nás za půl mega toto koupí? Kdo je ochoten riskovat životy své rodiny?! Přitom za půl míče už může vybírat mezi velmi slušnými velkoprostorovými ojetinami... Na druhou stranu - design ani dílenské zpracování není žádná tragedie a prostoru to nabízí dost a dost...
rohYpnol
@Ja Prvni 123

Jestli mě platí za to, že sem napíšu že to je čínský křáp??? To jako myslíš vážně??? Fakt se občas profackuj než něco napíšeš...

Chápu, že Čína je pro tebe rudej hadr. Ale rudej hadr by pro tebe neměla být Čína, ale současná podoba EU.
Ja Prvni 123
Bezte do haje... magori.

Cinu at si nechaji v Cine.
rohYpnol
Pozoruhodné. Na všech frontách. Jinak to nazvat nelze.

Předně - jde o zastaralý čínský model. Přesto s ním vstupují na nové trhy. Já bych volil úplně jinou strategii a počkal na nové modely, které jsou diky čínskému pokroku neo generaci, ale o X generacídál... Tímto si spíš uškodí. Přesto se nebojí. Pozoruhodné.

I když je to laciný (nikoliv levný) čínský krám, některé věci dělá opravdu dobře, až zarážejícím způsobem. Nechybí třeba zadní výklopná boční okénka, zadní výdechy ventilace, kvalitní infotainment, překryté nástupní hrany, šíbr co je výsuvný. Nechybí stropní madla... Pozoruhodné.

A pozoruhodná je především rychlost čínského pokroku. Dnes se tomuhle může ještě leckdo smát. Ti, co vědí co bude následovat, ale chápou. O tyhle modely vůbec nejde. Ani jich tu nehodlají moc prodat. Jde jen o to oťukat si trh, prostředí. Přijít, podívat se, rozhlédnout se...
Tycoon
Čína je prostě jiná mentalita.

Pojízdná prostorná krabice s jednoduchou konstrukcí. Na první pohled praktické auto. Ale nemůže mít tažné zařízení. Místo toho dají do základní výbavy naprosto zbytečné elektricky ovládané střešní okno. K tomu koženkové sedačky, které budou v zimě studět a v létě pálit. Logický a ergonomicky dobrý interiér kombinující klasické ovladače včetně přehledného panelu klimatizace s moderním infotainmentem. Ale nedají tam nastavitelný volant ani palubní počítač.
traveldrive
@kozakm

Kokso, to je "postreh" za 100 bodov... 😁
traveldrive
@KANKUNEN

Presne. Lenže to sa Číňanovi nepodarí. Ak nebude makať, vonku stojí v rade stovka ďalších, čo radi makať budú.

Našinec viac makať nebude. Radšej prenechá svoj flek Ukrajincovi, Kazachovi, Turkovi alebo Srbovi
traveldrive
@Avantime

Možno je urazený. Často kritizujem jeho špenátové texty... 😁
traveldrive
@Avantime
Sused pred rokmi vyhral nejakú Mahindru v nejakej súťaži cez noviny Šport. Vyzerala ako parádny džíp do terénu. Po zistení reality sa jej rýchle zbavil a kúpil Vitaru.
traveldrive
@Marek Bednář

Ale to predsa neznamená, že u nového SUV ide o pozoruhodný prvok. Naopak, dnes už ide o štandardnú výbavu, pozoruhodné skôr je, ak v nejakom súčasnom novom aute za pol milióna chýbajú.
Avantime
Toppera zasypalo v horách? Ja že to tu už bude ospevovať.
traveldrive
@rohYpnol

Ak to myslíš vážne, začínam mať o tebe vážne pochybnosti, kámo.
"Nechybí stropní madla... Pozoruhodné" - to ako fakt?
traveldrive
@Ja Prvni a Posledni

Píšeš leda o sebe.
Ja Prvni a Posledni
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ja Prvni 123
@rohYpnol No, a predevsim bezohledny marketing, na ten jsou machri.

Platej te aspon za to nebo to tady bryndas dobrovolne a zadarmo?
traveldrive
@Germanec

Jeden za osemnásť, druhý bez dvoch za dvadsať.
traveldrive
@Emel
Mám obavu, že možnosti pomaly ale iste dochádzajú.
traveldrive
@Avantime
Hehe, dobrý vtip. Hlavne sa mu nepáčila 10-12 litrová spotreba a fakt, že to jazdilo ako 50-ročný veterán; Ty si to trefne nazval nákladiakom. Ale na pohľad to auto nevyzeralo vôbec zle, taký pravoverný terénniak.
Germanec
@rohYpnol ¨
To si děláš legraci. Fakt tu poslední větu myslíš vážně? Jako že čína je lepší systém než eu? 😯😯😯
3_diamanty
@rohYpnol
Ale aj tento uz zastaraly kusok im pomoze ... presne ako pises k preskumaniu trhu ... vieme ze maju uz dnes aj daleko lepsie kusky ktore uz coskoro urcite pridu aj k nam... tiez by som asi uz zvolil strategiu novych modelov ale zrejme maju aj iny dovod ( okrem len preskumania reviru ) preco to robia takto... ono aj jednoduche auta maju stale svoje vyuzitie a to aj v automobilovo narocnej europe ... zaujimava v eu bude buduca dekada po roku 2030... to nemaj strach... cina nas ( ak to takto pojde so skostnatelymi eu znackami dalej ) doslova zvalcuje... bude to podobna situacia ako s korejcami ( ktori sa uz v eu perfektne rozbehli a to sme sa im tiez este donedavna vsetci smiali ) ... akurat ze na auta bohata cina udrie v ovela drtivejsej sile ako korejci s tymi svojimi par znackami .. to len bude este sranda... a mozno niektori si aj poplacu hehe
Avantime
@traveldrive Darovanej Mahindre pod kapotu nepozeraj. 😊
traveldrive
@Milan Prochazka

Pochybujem, že z tohto auta by sa ktokoľvek mohol radovať...
Avantime
@Mr.Murphy Nehovoriac o tom, že ti má tú jazdenku aj po rokoch kto vyservisovať. Na toto budú už len pobavene pozerať.
Mal som raz možnosť jazdiť na Mahindre XUV 500, tiež iný svet a bol to skôr starý nákladiak prezlečený za SUV. Riadenie strašné, gumy tomu v miernych zákrutách pískali aj v nízkej rýchlosti. Zážitok to bol, ale nechápal som, že zopár ľudí si to reálne kúpilo.
Pan Glosátor
@Mikesus Zadní výdechy chybí poměrně dost autům.
Martin Miškeje
Zdravim. Nikde som sa nedocital, preco ma toto auto vynimku a nemusi mat rozne asistenty. Vieme?
traveldrive
@Lord Owl
Nie. Sedel si už niekedy v aute?
Lord Owl
@traveldrive Ano i ne. Ta organizace prolobovala přes EK do povinné výbavy nových vozidel tunu sr....
Mezi nimi i asistenty jízdních pruhů atd....
Lord Owl
@Man Ký A neslouží náhodou ty madla primárně k nastupování a vystupování ???
SubaristaSTI STI
Prodeje značky SWN vůbec nejsou špatné. Ale tohle konkrétní auto asi moc díru do světa neudělá.
traveldrive
@Emel
Ak to má do 12 skrutiek a 50 kg, je to určite OK... 😁
traveldrive
@lada 2102
Nie sú, EuroNCAP je len pre prestíž...
traveldrive
@Man Ký
Samozrejme, pri dlhšej jazde je to na nezaplatenie. Každá zmena polohy tela je vítaná.
lada 2102
nárazové zkoušky nejsou potřebné pro homologaci?
Emel
@tomas4568 vypadá to, že se ta lavice dá vyndat. Pak samozřejmě může být problém kam s ní...
Kdo chce obyč SUV s větším kufrem pro 5, tak asi sáhne jinam...
Uživatel_5645573
Příspěvek podléhá schvalování.
tomas4568
@Emel Jestli je ta zadni lavicka pro 2 nebo pro 3, to bychom museli vyzkouset 😄 Spise jde o to, ze sedacky tam zabiraji misto v kufru a pri jejich sklopení uz je to jen 4mistne auto.
Emel
@traveldrive hmm... dokud bude mít našinec na výběr, tak samozřejmě.
Emel
@tomas4568 to je trošku definice kruhem, ne? 😄
Sedmimístné auto (je to 2+2+3) není vhodné pro cílovku požadující pětimístné auto? No tak je možná vhodné pro jinou cílovku... 😉
Emel
@Marek Bednář
že chybí madlo u řidiče není zase tak výjimečné... Laguna II tam třeba měla pouzdro na brýle... zřejmě s odůvodněním, že řidič se má držet volantu 😄
lamal
@Mr.Murphy 2 predne airbagy patria tak na zaciatok 90tok, aka Golf MK3, lebo MK4 uz mala myslim 4 airbagy v serii.
kozakm
@Mikesus já třeba na Tucsonu nemám madlo u řidiče 😊
tomas4568
Kdyz pominu celkove archaickou konstrukci, tak mi vnitrni dispozice nepripada pro pripadnou cilovou skupinu vubec zajimava. Takove auto ma byt bytelny stehovak s obrim kufrem a peti misty k sezení. Sezeni 2+2+2 je tady nesmysl, ktery ma opodstatneni ve vozech o nekolik trid vyse.
admin badgeAvatar - Marek Bednář
Marek Bednář
@Mikesus Volvo XC40 - vzadu nejsou stropní madla. Dacia Duster 3. gen. - nad řidičovými dveřmi není madlo.
KANKUNEN
@Arese Zapomeň na to, že by chtěl Evropan makat jako Číňan. Je to naopak, Číňan chce nemakat jako Evropan.
Arese
https😐/www.lidovky.cz/…n_ekonomika_lsva
Výše je přesně a přehledně uvedeno, co musí vedení EU udělat, aby evropská ekonomika zase začala pořádně fungovat a aby náš kontinent nechudnul a nestali jsme se nakonec čínskou kolonií!
Milan Prochazka
Staromilci, radujte se. Nic pro mně.