Testy
Tycoon
@Ozzman
Je zde ale podstatný rozdíl.
Matiz vážil prázdný 750 kg, plně naložený 1210 kg. Neměl klimatizaci, neměl posilovač řízení, neměl tažné zařízení. A měl malinkatá kolečka 155/65 R13. Spíše než o auto šlo o kapotovanou sekačku 😄 No to bychom mu asi křivdili, základem konstrukce nebyla sekačka, ale Suzuki Alto, tedy kei car. Ve výsledku mi ten motor s objemem 0,8 litru mi přijde adekvátní. Dle dobových testů to prý umělo jet 160 km/h. Zatraceně rychlá sekačka 😄
Které dnešní auto má 750 kg a další vlastnosti Matizu?
Je zde ale podstatný rozdíl.
Matiz vážil prázdný 750 kg, plně naložený 1210 kg. Neměl klimatizaci, neměl posilovač řízení, neměl tažné zařízení. A měl malinkatá kolečka 155/65 R13. Spíše než o auto šlo o kapotovanou sekačku 😄 No to bychom mu asi křivdili, základem konstrukce nebyla sekačka, ale Suzuki Alto, tedy kei car. Ve výsledku mi ten motor s objemem 0,8 litru mi přijde adekvátní. Dle dobových testů to prý umělo jet 160 km/h. Zatraceně rychlá sekačka 😄
Které dnešní auto má 750 kg a další vlastnosti Matizu?
ericn
@Ozzman 1,0EB Fiestě odpovídá, asi ideál. Do Focusu bych ho nechtěl, i když ho v pohodě dá (vyzkoušeno dokonce v kombíku), ale do Mondea by to byla zoufalost... asi tak ako litr TSI do Octávky - vyzkoušeno a byl to děs...
traveldrive
@vencelín
To by bolo divné, keby nie, Felda bola minimálne o triedu vyššie, porovnávaj porovnateľné.
To by bolo divné, keby nie, Felda bola minimálne o triedu vyššie, porovnávaj porovnateľné.
Ja Prvni 123
@Ozzman
No, driv byl maly motor v malem aute.
To je logicke, a bylo to jeste fakt i ekologicke.
Napad narvat brutalne preplnovanej litrovej trivalec i do Mondea vzniknul az mnohem pozdeji...
No, driv byl maly motor v malem aute.
To je logicke, a bylo to jeste fakt i ekologicke.
Napad narvat brutalne preplnovanej litrovej trivalec i do Mondea vzniknul az mnohem pozdeji...
MarekAbsolon
@Ozzman Kvalitní výblitek pod Matizem. Jinde by to bylo vtipné, tady ale vůbec ne.
Johnn
@wakantanka A hlavně Matiz nehnil před očima.Matiz po 20 letech každodeního provozu krátkých tras ještě prodán.
Felicie po 20letech natolik zrezla ( ve stejném režimu provozu), že už o ni nikdo nestál.
Opravy, Matiz měl jen špatný držák výfuku. Felicie, jako každá Škoda potřebuje servis na každém rohu, levný, ale stále a to je únavné.
Felicie po 20letech natolik zrezla ( ve stejném režimu provozu), že už o ni nikdo nestál.
Opravy, Matiz měl jen špatný držák výfuku. Felicie, jako každá Škoda potřebuje servis na každém rohu, levný, ale stále a to je únavné.
wakantanka
@3_diamanty živšia? O akých rýchlostiach sa bavíme? Matiz v meste bolo jedno z najlepšie akcelerujúcich áut, lebo váha a sprevodovanie. Do nejakých 50 - 60 to išlo ako besné, trojvalček sa ľahko a rýchlo chytal do otáčok.
wakantanka
@Ozzman Problém je ten že dnešná Fiesta medzičasom narástla na veľkosť a váhu Focusa I. , ostal len názov a trieda.
3_diamanty
@vencelín
Svojho casu ( okolo r 2008 ) ho mal moj spoluziak z v. skoly... sedel som v tom ... mal cerveny ale este pred faceliftom... potom do neho niekto mozno v 20tke vrazil zozadu ( nedobrzdil ) a auto bolo na srot .... fakt ze voci tomu bola aj felda zlate a bezpecne auto... len dodam ze dnes ma astru tu este tazkotonaznu tankoidnu r 2010 s 1,4 atmo... ale stale zivsia ako matiz
Svojho casu ( okolo r 2008 ) ho mal moj spoluziak z v. skoly... sedel som v tom ... mal cerveny ale este pred faceliftom... potom do neho niekto mozno v 20tke vrazil zozadu ( nedobrzdil ) a auto bolo na srot .... fakt ze voci tomu bola aj felda zlate a bezpecne auto... len dodam ze dnes ma astru tu este tazkotonaznu tankoidnu r 2010 s 1,4 atmo... ale stale zivsia ako matiz
Ozzman
Jenže tady se brečí i nad tím litrem ve Fiestě, ano v Mondeu to byl úlet, to auto taky bylo v nabídce snad jen rok, dva a reálně jsem se s tím nesetkal ani v inzerci a to jsem se o to Mondeo dost zajímal @Ja Prvni 123
Stejne se ale najde nekdo, kdo bude stale dokola brecet jak jsou dnes auta draha….