Elektromobilita
gil54
@Mikesus
Vidím, že ani smějící se smajlík nepomohl pochopit, že se mělo jednat o humor.
No, přiznám, asi se tedy moc nepovedl. Přecenil jsem některé ....
Občas ze sebe klidně z tohoto titulu udělám záměrně blba, ale zase ne úplně potřebuji, aby to za mě dělal nějaký jiný prudký inteligent a evidentně "navážno". Ne, nejsem překvapen.
Vidím, že ani smějící se smajlík nepomohl pochopit, že se mělo jednat o humor.
No, přiznám, asi se tedy moc nepovedl. Přecenil jsem některé ....
Občas ze sebe klidně z tohoto titulu udělám záměrně blba, ale zase ne úplně potřebuji, aby to za mě dělal nějaký jiný prudký inteligent a evidentně "navážno". Ne, nejsem překvapen.
salino76
Co s autem za 2.500.000 který ujede na 1 nabití 250-300km??? Jako svezení na ZRYCHLENÍ ok... Ale každý sportovní auto za 600K ho na 100 metrech spráská a ujede na nádrž 600-800km... Beru benzinový auto 😎😎😎
beibej
@Man Ký Jenže jakkoliv užrané benzinové auto má dojezd prakticky neomezený. Aby toho dosáhlo el.auto muselo by mít výměnnou baterii.
Man Ký
@salino76 M5 E60 stála 3 miliony, měla 70litrovou nádrž a spotřebu 20 v kombinovaném režimu, tedy po městě jsi měl problém taky najet aspoň těch 300 km.
Ji/Ri
@Mikesus máš pravdu, hloupost se snad ani víc vyjádřit nedá ... ale klobouk dolů za tvou neustálou snahu o nalézání nových levelů hloupostí. gratuluji a vyděržaj maladěc.
Man Ký
@beibej ano, dobít elektro trvá dýl, natankovat M5 trvá kratší dobu, jeden km bude přisoučasných cenách benzínu stát asi 7-8 korun, elektřina bude za 2, to bych si fakt radši chvíli počkal.
co je ale podstatné, u sportovních aut většinou nikdo neřešil spotřebu /a následně dojezd/, u elektroauta to ale samozřejmě vadí😊
co je ale podstatné, u sportovních aut většinou nikdo neřešil spotřebu /a následně dojezd/, u elektroauta to ale samozřejmě vadí😊
Adam Štrauch
@salino76 100 m ujede EV dřív než si ICE nafoukne turba a stihne srovnat převodovku.
A co by tam dělaly? To je měřicí jednotka. hloupost snad ani vic nejde vyjádřit?