Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nové Audi Q5 míří do Česka. Základ začíná pod 1,5 milionem korun

13 komentářů

Jaros 00071
Design opět pěkný. To Audi umí. Bohužel interiér je proti staré Q5 velký špatný..🫤 Ergonomicky i vizuálně. Bez tlačítek a s joystickem místo pořádný páky automatu.
Petr Příhoda
Nějak mi přijde, že se z toho vytrácí to kouzlo Audi. Zepředu by to mohlo být cokoliv, třeba Cupra nebo Ford. Z boku vypadá dobře ale zadek s těma spojenýma světly se mi taky nelíbí. Nějak to jde do kopru. Svojí ještě krásnou 7 let starou Audinu budu opečovávat jak dlouho to půjde.
Barry Lyndon
Ten příplatek 49000 Kč za liftback oproti kombíku je vtipný 😄
Tycoon
@Barry Lyndon
Vždyť pro Číňany dělají speciální karosářské verze, viz například Q5L. Tak prčo by jim nemohli udělat i speciální interiér s deseti tablety a Evropany s tím neotravovat?
Mokrous
@Jaros 00071 Souhlas. Zvenčí koukatelný, ale interiér je jedním slovem děs. Mimo jiné třeba dveře řidiče. Místo madla na zavření dveří panel s dotykovým peklem... A tak to jde všechno. Předchůdce byl jedním slovem uvnitř dokonalý a teď tu máme tuhle tragikomedii.
Barry Lyndon
@Jaros 00071 Pokud jde o interiér, je pro automobilky extrémně obtížné vyhovět všem. Zákazníkem je zrovna tak dvacetiletý Číňan jako osmdesátiletý Evropan. Číňan tam tlačítka nesnese, považuje takový interiér za bizarně zastaralý, Evropan to zase nesnese bez nich. Mimo jiné i proto, že tady používáme auta jinak, jezdíme jiné vzdálenosti jinými rychlostmi... Ale dělat dvě verze interiéru je taky nesmysl... a teď babo raď.. 😄
twistedTSD
Vida, že jde udělat hezké moderní SUV bez hmyzího xichtu. Mohl by to prosím někdo ukázat Škodě a Hyu?
twistedTSD
@Barry Lyndon Já myslím, že by Audi nezabilo dvě verze interiéru udělat.
wakantanka
@lamal Pre bohatú čínsku vrstvu je vlastníctvo prémiového európskeho auta proste status. Ak by to bolo tak ako hovoríš už dnes by predali prd a Honqui by predávalo mraky áut.
ericn
@Petr Příhoda Souhlas, také mám ten pocit jako by už to bylo Audi jen tím logem na kapotě 🙈 Vůbec nevím, proč tohle auto chtít, není na něm vůbec nic zajímavého, stejně jako na ostatní novinkách…. Jedno jaký mají pohon 🤢
lamal
Dizajn je okay, zadna cast uz je baby porsche/MG... zaujimave ako si koncern v interieri skopiruje riesenia zo Skodovky, odkladacie prkno + vyduchy pod displayom infotainmentu su Octavia 4.
lamal
@Tycoon pretoze sa to neoplati, za chvilu v Cine "nic" nepredaju, cim rychlejsie zmiznu spalovaky tym skorej pride cinske NIČ pre priemiovu trojku..
Ales Olejnik
Neurazí, ale nenadchne. Z dálky už dnes člověk nepozná jestli je to MG, Mazda nebo Ford.