Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
3_diamanty
0
To zakl litrove turbo bude este v colte ok ale tu uz skutocne treba viac ( testovana kombinacia bude ideal suhlasim ) ... skoda len ze ceny uz potom atakuju mety pri ktorych je mozne uvazovat uz aj o dalsich 10 inych a aj vacsich vozoch ... v tejto cenovke je mozne uz mat o pol cisla vacsi 4x4 duster a tiez s 1,3 turbom ... ale inak sa asx nijako nevymyka tej uz dnes predrazenej nude daneho B SUV segmentu
traveldrive
0
@3_diamanty Lepšia predražená nuda od Renaultu, ako najmizernejšie auto v triede s najhoršími jazdnými vlastnosťami vôbec.
lamal
Čaptúr sa ani s turbo stvorvalcom s manualom nevytiahol, dynamika hybridu, vysoka spotreba a maximalka len180 kmh ? Nepouzitelne.
@lamal Taky jsem si říkal, kde je těch 140 koní. To snad musí být uměle udušený. Malé auto, dobrý motor, relativně velký výkon, předokolka a ty hodnoty jsou tady dost mizerný. 180 bych viděl jako omezovač bohužel.
@kari.laz
vono i to zrychleni pres 10sec je skoro nekonecno
to i ten kamiq s vysmivanou 1.5tsi je jinej vesmir
vono i to zrychleni pres 10sec je skoro nekonecno
to i ten kamiq s vysmivanou 1.5tsi je jinej vesmir
@kari.laz 180 je progresivní nastavení woke rychlosti. Prokazatelně umírá méně much na skle auta.
@Pepa_007 Proč vysmívanou? Kamiq nějak funguje i s 1.0, natož s 1.5, která pohání o dvě třídy větší auta. Zde to zrychlení je vzhledem k výkonu každopádně divné.
EDIT: to je pro toptena. Nesnáším tenhle diskusní formát.
EDIT: to je pro toptena. Nesnáším tenhle diskusní formát.
Renault omezuje Vmax všech aut na 180, takže tam hledej problém, navíc 180 stačí 😊 @lamal
@Ozzman to vies, ze som to myslel ironicky optikou diskusneho koloritu 😄 ... Vmax 180kmh je uplne dostacujuca... ale spotreba a dynamika je slabsia (na udavane parametre, objem atd), oproti hybridu si "tradice" pohorsia co by ich malo deprimovat...
Pepa_007
Jako minus vidím ještě nízkou max rychlost. Ale stejně s tím budou jezdit důchodci jenom po městě.
@Pepa_007
To iste, však 180 jazdíš bežne každý deň po okreskách, kde je rezerva?
To iste, však 180 jazdíš bežne každý deň po okreskách, kde je rezerva?
@traveldrive německé dalnice. Bezpečnostní rezerva kdekoli na silnici. A občas závodní okruh.
Takže ano, vic jak 180 jezdím.
99% lidí (včetně tebe) max 180 nevadí.
Takže ano, vic jak 180 jezdím.
99% lidí (včetně tebe) max 180 nevadí.
@Pepa_007
180+ v SUV B segmentu? Ale no ták...
Na tyhle rychlosti tu máme jiná auta.
A to to píši s tím, že si na Autobahnu tu dvoustovku občas taky rád užiju.
180+ v SUV B segmentu? Ale no ták...
Na tyhle rychlosti tu máme jiná auta.
A to to píši s tím, že si na Autobahnu tu dvoustovku občas taky rád užiju.
Frfla
Ty brďo, to náš 15 let (20 let konstrukčně) starý Roomster (1.6i 77kW) má lepší jízdní parametry, než tento chudáček. Zrychlení stejné, maximálka o fous vyšší a moje dlouhodobá spotřeba 5.8l/100km (70% město). Byl za poloviční cenu a ještě k tomu kufr jako studnu. Toto je neprodejné. Mhev totální zbytečnost, další věc, co se může pokazit a navíc užírá prostor v autě. Koukám, že znovu začíná platit: Japonec nakonec.
@Frfla
Aj pri búračke budeš na tom v Roomsteri tak dobre ako v tom "chudáčkovi"? Tiež je na tom rovnako s komfortom a priestorom, že (hlavne na šírku). Ale hlavne kufor, to je devíza. Na batoh prilepený na Fabiu určite žiadne SUV nemá. A porovnávať cenu spred 15 rokov a dnešnou je kóšer, lebo žiadna inflácia nebola a ani ceny áut nadmerne nestúpali... Ty šašo.
Aj pri búračke budeš na tom v Roomsteri tak dobre ako v tom "chudáčkovi"? Tiež je na tom rovnako s komfortom a priestorom, že (hlavne na šírku). Ale hlavne kufor, to je devíza. Na batoh prilepený na Fabiu určite žiadne SUV nemá. A porovnávať cenu spred 15 rokov a dnešnou je kóšer, lebo žiadna inflácia nebola a ani ceny áut nadmerne nestúpali... Ty šašo.
@Frfla Rumunster má kufor ako studňa? A kde? A s tým motorom pri plnom obsadení to má akú dynamiku? Bože, mňa fakt bavia takýto diskutéri. 😊
buchtij
To pružné zrychlení ve vyšších rychlostech je asi horší aerodynamika - co já vím ? ... chybějící kryty na spodku ?
Proti Vitaře je to líné a žravé. Zmiňovaný Kamiq zas točí ve 130 hodně přes 3 tisíce a je hlučný ... má zpřevodování "do těžka", víc točí.
Dnes se auta kupují podle infotaimentu a ksichtu. Já displej infotaimentu za jízdy spíš úplně vypnu protože koukám na silnici, telefonisty, feťáky a alkoholiky) vpředu a vzadu. To mi postačuje k radosti 😄
Ty redaktoři něco napíší a pak neřeknou proč to je tvrdé pružení = chybí vysokotlaké plynokapalinové tlumiče, slabší zrychlení = jiné zpřevodování a hluk, et cetera. Jejich zaujetí interiérem a exteriérem je mánie, další rok bude jiná móda. Podstatné věcí a zejména porovnání úžitných vlastností zcela chybí ... jdou jen po povrchu bez hluboké znalostí detailu a příčin.
Osekaná auta vlivem vynucené "ekologizace" a asistentů auta jen zdraží. Taky mám model s vynucenou elektronikou, budu s ní žít sice celkem spokojeně, ale platit jsem ji nemusel.
Zmínit hmotnost s nemotornost EV aut, opotřebení jejich pneu, ... jen méně podstatné plky .... čum na displej 12"
Proti Vitaře je to líné a žravé. Zmiňovaný Kamiq zas točí ve 130 hodně přes 3 tisíce a je hlučný ... má zpřevodování "do těžka", víc točí.
Dnes se auta kupují podle infotaimentu a ksichtu. Já displej infotaimentu za jízdy spíš úplně vypnu protože koukám na silnici, telefonisty, feťáky a alkoholiky) vpředu a vzadu. To mi postačuje k radosti 😄
Ty redaktoři něco napíší a pak neřeknou proč to je tvrdé pružení = chybí vysokotlaké plynokapalinové tlumiče, slabší zrychlení = jiné zpřevodování a hluk, et cetera. Jejich zaujetí interiérem a exteriérem je mánie, další rok bude jiná móda. Podstatné věcí a zejména porovnání úžitných vlastností zcela chybí ... jdou jen po povrchu bez hluboké znalostí detailu a příčin.
Osekaná auta vlivem vynucené "ekologizace" a asistentů auta jen zdraží. Taky mám model s vynucenou elektronikou, budu s ní žít sice celkem spokojeně, ale platit jsem ji nemusel.
Zmínit hmotnost s nemotornost EV aut, opotřebení jejich pneu, ... jen méně podstatné plky .... čum na displej 12"