Novinky
KANKUNEN
@PowerHouse Opravdu stát ruší autobusy? Viděl jsi někdy parkoviště před školou a zastávku před školou?
pradeda777
@PowerHouse Děckám by prospělo kdyby raději chodily pěšky....https😐/www.seznamzpravy.cz/…mi-dopady-225047
Stejsn
Z té hrůzostrašné kraviny s kolečky u sebe se mi ježí vlasy. Udělat z bezpečného auta vratké proto, aby v něm mohly jezdit naše děti??? Proč se to prostě jednoduše nedá podčipovat na nižší výkon / rychlost, když už??
traveldrive
@PowerHouse
Absolútna, nebetyčná blbosť. Naopak, mladí majú čas na nervy a nebezpečenstvá premávky, netreba ich tam pchať predčasne. Potrebujú dospieť a dozrieť.
Absolútna, nebetyčná blbosť. Naopak, mladí majú čas na nervy a nebezpečenstvá premávky, netreba ich tam pchať predčasne. Potrebujú dospieť a dozrieť.
Stejsn
@traveldrive V USA mohou řídit běžné auto šestnáctiletí a to už desítky let.
Allo
45kmh je totální nesmysl, tyto "auta" bych zakázal, buť ať to jede normálně 90 aspoň nebo zrušit, 45 km je brzda provozu, to že to nemá deformační zóny je celkem jedno, na motorce je taky nemáte..
A ten paskvil se zadníma kolama u sebe to bych taky zakazal to je totální blbost, a stupidita legislativy...
A ten paskvil se zadníma kolama u sebe to bych taky zakazal to je totální blbost, a stupidita legislativy...
ryccardo
@topten prijde mi hrozny ze to jede tak nesmyslne pomalu a tim je to hrozne nebezpecny. O nulovy deformacni zone radeji nemluvit. At si radeji pocka na normalni auto. Navic jsou tyhle strepy brutalne drahy.
traveldrive
@Stejsn To by tiež nebolo zrovna bezpečné. Každú chvíľu tu čítam, ako sú dostatočný výkon a vyššia maximálka potrebné kvôli bezpečnosti na cestách... Skrátka deti ešte nepatria za volant, to je celé. Mám pocit, že aj tých 18 je niekedy málo.
traveldrive
@xxc: vy dvaja s toptenom ste sa teda našli...
Ale nevadí, hlavne že ste inak zdraví.
@topten: vidím, že som ťa veľmi veľmi precenil
Ale nevadí, hlavne že ste inak zdraví.
@topten: vidím, že som ťa veľmi veľmi precenil
xxc
@traveldrive jasne, dieta na bicykli moze ist do premavky na cestu, na tomto malom a udajne nebezpecnom moze ist na cestu, ale normalnym autom nemoze 😄 uz si staci len vypit, alebo vynechat lieky a nadavat tu hore dole
topten
@traveldrive
napsal jsem to jasne a srozumitelne
to, ze ty nechapes ceskej text, muj problem neni
napsal jsem to jasne a srozumitelne
to, ze ty nechapes ceskej text, muj problem neni
traveldrive
@topten
Vy dvaja sa s xxc predbiehate, kto vypotí väčšiu blbosť?
Pokiaľ to malo vyznieť ako dvojzmysel, bolo by fajn ho napísať predsa len trochu jasnejšie.
Vy dvaja sa s xxc predbiehate, kto vypotí väčšiu blbosť?
Pokiaľ to malo vyznieť ako dvojzmysel, bolo by fajn ho napísať predsa len trochu jasnejšie.
topten
@PowerHouse
z vesnice, odkud jsem jezdil par km na zakladku a pak na gympl, jel rano jedinej autobus kolem 06:40
ted koukam 06:47, 06:48, 07:01 a 07:06
a vlak kolem 1/4 na osm zustal a zadnej nepribyl ...
nevim kdo tema autobusama jezdi, ale je fakt, ze tehdy jsme se do autobusu cas od casu ani nevesli a dalsi jel kolem 8, coz dnes jede taky a dalsi k tomu
z vesnice, odkud jsem jezdil par km na zakladku a pak na gympl, jel rano jedinej autobus kolem 06:40
ted koukam 06:47, 06:48, 07:01 a 07:06
a vlak kolem 1/4 na osm zustal a zadnej nepribyl ...
nevim kdo tema autobusama jezdi, ale je fakt, ze tehdy jsme se do autobusu cas od casu ani nevesli a dalsi jel kolem 8, coz dnes jede taky a dalsi k tomu
topten
@xxc
takovy sou pravidla
nemuzou treba ani volit, a to maj mnohem rozumnejsi nazory nez jejich prarodice a pritom jim jde o jejich budoucnost, duchodcum casto jen o to pobrat co vetsi duchod na dluh svych vnucek a vnuku
takovy sou pravidla
nemuzou treba ani volit, a to maj mnohem rozumnejsi nazory nez jejich prarodice a pritom jim jde o jejich budoucnost, duchodcum casto jen o to pobrat co vetsi duchod na dluh svych vnucek a vnuku
topten
@ryccardo
presne tak
starsi dite me lamalo uz loni ale nejsem blazen abych ho posadil do neceho, co jede jen 45, je prekazkou provozu a nema to zadnou deformacni zonu
skoda, ze se toho tipka nezeptali, jestli se v tom citi bezpecne
ale jak nam nedavno rekla tridni - pubertaci si myslej, ze jsou nesmrtelni
presne tak
starsi dite me lamalo uz loni ale nejsem blazen abych ho posadil do neceho, co jede jen 45, je prekazkou provozu a nema to zadnou deformacni zonu
skoda, ze se toho tipka nezeptali, jestli se v tom citi bezpecne
ale jak nam nedavno rekla tridni - pubertaci si myslej, ze jsou nesmrtelni
xxc
@ryccardo co ine ostava, ked normalne auto zo zahadnych dovodov soferovat nemoze
Johnn
@pradeda777 Souhlas chůze je přirozený a zdraví pohyb. Jenže dříve se od nás do města chodilo 3km pěšky v pohodě. Od doby instalace svodidel je chůze po krajnici hodně nepříjemná ( chodník není). A hádej kvůli komu jsou ty svodidla?Kvůli chodcům určitě ne.
když stát likviduje příměstskou dopravu do měst, jako příklad slouží Brno, kam se místo dřívějších 20 minut jede dnes 80 minut a po přesunutí nádraží k řece to budou skoro 2 hodiny.
Tento čas bude školákům chybět. takže přesedlají do aut.